149

възмутен

преди 14 години

Форумци ,безкрайно сте ми неприятни в постовете си ,Без извинение!Нали ревете за добро здравеопазване?!?!Или повече ви е страх да не успее ГЕРБ?!

148

ЧЕ ГЕВАРА

преди 14 години

Тая ми мяза на "евтина" ***...с извинение.

147

zdr rabotnik

преди 14 години

da be akto v parij tova doakto stane tuka i stanitari nqma da ostanat

146

бай Петко

преди 14 години

Всички сме хора - Накой да е чул или чел за луд доктор или професор ?

145

ИВАН

преди 14 години

СТИГА! СТИГА ПИСАНИЦИ И ОСКЪРБЛЕНИЯ.ДАИТЕ ШАНС НА НОВАТА МИНИСТЪРКА,А ТО ДО ДВА МЕСЕЦА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ...ЕДНА ПРЕПОРЪКА ЗА МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕТО.МНОГО СПЕШНО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТРЯБВА ДА ИНСПЕКТИРАТЕ БОЛНИЦИТЕ ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ.ТАМ ДА ВИДИТЕ,КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ...В МОМЕНТА ИСКАТЕ ОТЧЕТИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ-ХУБАВО,НО ТЕЗИ ОТ ПОСОЧЕНИЯ РАЗДЕЛ, ЩЕ ВИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ "ЦВЕТУЩИ".ТОВА СА ХРАНИНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА. РАЗРОВЕТЕ СЕ И ВИЖТЕ.ГЛАВИТЕ В ТЕЗИ БОЛНИЦИ, СА ГИ ПРЕВЪРНАЛИ В ИМПЕРИИ.

144

кикоти се караконджу

преди 14 години

Мини-Борисова се усмихва. Или "кикоти се караконджул"!

143

Анонимен

преди 14 години

Какво ще работиш ***! Какво да те оставят да работиш!... що са правиш на луда... веднга след като са те сложили на работа си лапнала цигарата и пиеш кафе. Така ли искаш да работиш, с кафе и цигара?

142

бай Петко

преди 14 години

Абе тая ,ако и го тикна в дирника , пак ли само ще се усмихва ?

141

Бачо

преди 14 години

До 6677: Докато има хора като теб за България има надежда!Време е всички да си махнат розовите очила и да видят истината - как червените *** са все на власт под различно име - БСП,ГЕРБ,ДПС,НДСВ.В парламента само комунисти и агенти има.

140

AZ

преди 14 години

Тая повече ми прилича на попъркана даскалка отколкото на лекар, камо ли министър ...

139

Анонимен

преди 14 години

ne razbiram zashto vsi4ki ste tolkova negativni. 4e balgariq nqma da se oravi ot dnes za utre, 4e shte e trudno- tova go znaem vsi4ki. vaprosat e ot nqkade da se zapo4ne. i sa zapo4nali horata...no pusto tipi4ni balgarski 4erti- vseki e kompetenten po vsqka tema, vseki stoi otstrani, dava akal, kritikuva i naliva maslo v oganq.

138

На дали

преди 14 години

Хубава работа!Ама женска работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

+++

преди 14 години

Демокрацията е в опастност! Тя каза ще работим, а не ще крадем................ много хора не го могат.....ами сега??Ч?Ч

136

НФБ

преди 14 години

поздравление за постинга! Много е точен и истински!За жалост ние идеалистите сме малцинство и не бихме могли да променим света....Тъпотията и посредствеността доминират в обществото..*** на нацията е факт!

135

НФБ

преди 14 години

нама нищ лошо да се скъса студент който незнае!Лошото е ако е пускала дори с тройка некачествени студенти!Във Франция например само 20 процента от студентите излизат с дипломи докато у нас кьораво и сакато с отличен!Не че сме толкова учени но сме хитряги и корумпирани та си купуваме изпитите...и дипломите!справка университетите в благоевград.. свищов...нов български...нямаме нужда от такива висшисти!

134

6677

преди 14 години

Приятели, всички сме единодушни, че БКП/БСП е мафията в България. Но хайде да погледнем реалностите и да не се самозаблуждаваме. Срещу тази мафия още не се е родила опозиция в държавата. Някой трябва да е много лековерен за да си помисли, че ГЕРБ е нещо различно от СДС, НДСВ, ДСБ и т.н. Ще видите как ще се изтърколи и мандата на ГЕРБ в телевизионни сапунки за разни арести, разследвания, разкрития, но ефект няма да има никакъв - червените олигарси пак ще бъдат по върховете и ще бъдат още по-богати. Свалете си очилата на надеждата и погледнете какво прави в действителност правителството на ГЕРБ. Затяга коланите на нас редовите български граждани, а комунистическите крадци от прехода продължават да си живеят в охолство и разврат. След като бивш заместник министър прави публично изявление, че по негови изчисления само в САЩ след 1989г. са изнесени над 120 милиарда долара, ами нека Бойко Борисов и Цветан Цветанов да не ни занимават вече с разни хамстери, а да проверят изчисленията на колегата си. Нима мислите, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов не знаят с какви пари внукът на Пеко Таков си е купил и застроил екзотичен остров от 100 декара? Не слушайте ББ и ЦЦ какво ви говорят, а вижте делата им и по тях съдете. Бъдете добри един към друг и Бог да ви пази. Всеки може да допълни този постинг с името и придобивките на крадците от прехода и да го разпространява ежедневно и навсякъде. Нека червените олигарси знаят че, народът не е сляп и чака своя ден за разплата! 1.Напористата бесепарка Татяна Дончева се обзаведе с още един апартамент за 200 000 евро в кв.Бъкстон, София. 2.Младен Михалев -Маджо си купи ново имение в Швейцария с хеликоптерна площадка. 3.Емилия Масларова се сдоби с нов апартамент във Виена. 4.Ахмед Доган вдигна разкошна къща в Дубай. Палатът на стойност милиони, бил издигнат до самия океан и разполагал с частен плаж и огромни градини. 5.Румен Петков успял да спести няколко милиончета и да си купи супер луксозна къща в Барселона, Испания с няколко спални и кипро парк. 6/Цветелина Бориславова е изкупила ски курорт Пампорово. 7.Румен Гайтански-Вълка приватизира най-големия плаж Мария Луиза в Борисовата градина на София за 300 хиляди лева, а истинската стойност на имота е 300 милиона евро. Докато беше столичен кмет Бойко Борисов забрави да изпълни обещанието си да възстанови плажа на общината и да го отвори за посещения на софиянци. Вече 10 години плажът е затворен, а пред него спира само колата на червения олигарх Бугати Вайрон за 1.3 млн евро. 8.Не забравяйте червените новобогаташи Динко и Йордан Диневи, собственици на хотели, затворени жилищни комплекси у нас и в чужбина, както и на цели курорти, които се сдобиха с яхта Ferretti 830 за 10 милиона долара. Стените й са изрисувани от Виктория Вангелис, само спалното бельо в нея струва около 50 000 евро, а един халат 3500 евро.

133

НФБ

преди 14 години

сигурно е така но промяната иска пари! и то много пари!лекарствата се купуват в Евро! не се произвеждат в Българиа!апаратурата е вносна и струва скъпо!освен ако не се купят китайски апарати неотговарящи на европейските норми..ако не се купув3ат генерични лекарства от Индия със съмнително качество и лечебен ефект..клиниките оборудвани с нова апаратура трябва да въведът доплащанетос цел набиране на средства ..неможе цената на изследване на апарат за 2 милиона да струва 50лв!остойностете труда!

132

Акъл море

преди 14 години

Мисля , че тази жена е скъсала много студенти и е пратила доста хора на оня свят! Колко още и е дадено да върши не може да се каже.

131

плановик

преди 14 години

Тя жената не става за министър,но не я обвинявайте нея.Едва ли тя е отишла при Бойко за да иска министерството.Той Бойко я причакал на разклона и да си носи отговорноста.

130

Той е

преди 14 години

Нямам думи,тази е луда,и е за психиатрията,не за министър!Ама кво друго да очакваш от мутра-премиер!