29

тони

преди 14 години

а за другото нищо ли не доказаха, кьдето снабдяваше армията с хляб на цената на агнешкото

28

Анонимен

преди 14 години

Или пък трябва да има доказателства? Съгласен съм ,че съдиите и те са подкупни, но в повечето случаи Прокуратурата изобщо няма доказателства а иска присъди. И аз мога да каже ,че си престъпник, но това няма да накара съдията да те осъди. Все пак трябва да се съди на база доказателства а не защото приличаш на престъпник. При90% от оправданите престъпници, е имало прикриване на доказателства и това е още в МВР и тези доказателства не стигат до съда.

27

Анонимен

преди 14 години

25,ще има да ги чакаме Серго ,Гоце и хубавицата Масларка до второ пришествие.Трябва да дойдат съдии от Европа ,иначе няма да стане с нашия независим съд.

26

WerkenSole

преди 14 години

Първо, мършата не е само в лицето на този човек. Такова е мнозинството от БГ-масоните. Второ, няма нищо "сериозно" в тази организация, особено в национален мащаб. Трето, това не означава, че самото Масонство (като философия) е нещо лошо. Напротив! Но това означава, че в България не може да има Масонство в истинския смисъл на понятието. Тук няма качествени носители, чрез които да се приложи тази идея. Носителите тук са тип Цонев, тип Александров, тип ДС, тип КГБ, тип рустикални комсомолци и т.н.

25

Анонимен

преди 14 години

Абе чакам Масларката,нещо много се бави делото .Много време им дадаха,те вече изпокриха парите в тайници и после ще излезе.че нищо не може да се докаже.И пак ще ги пуснат да си грабят.

24

Dan до WerkenSole

преди 14 години

Във всяко стадо има ***, не че защитавам масоните в България, но все пак не може от един човек да си вадиш изводи според мен за такава сериозна организация пък и макар и само в национален мащаб.

23

partizanina

преди 14 години

ЧЕРВЕНИТЕ СЕГА УМУВАТ КАК ДА СКРИЯТ СЕРГЕЯ И МАСЛАРКАТА ЗАЩОТО СЕГА ТЕ СА НА РЕД.ПОСЛЕ ГОЦЕ ЛОВЕЦА

22

Анонимен

преди 14 години

БРЕЙ ,ОТКОГА СЪДЪТ ЗАПОЧНА ДА РАБОТИ БЪРЗО

21

anonimen

преди 14 години

I CUBAVOTO NADE DA ZAKOP4AQT NALI TQ OTGOVARQ ZA PROSTITUSHIQTA!

20

WerkenSole

преди 14 години

Не, нямам предвид това. Даже случайно да се окаже, че съдията по делото също е масон, няма да си позволи да бъде субективен само заради "братската" връзка. Немасоните си представят точно така нещата, но това е голяма легенда. Особено в БГ - те самите масони не могат да се понасят помежду си. Това, което подчертавам са моралните и личностните качества на българските масони, а от там - и качеството на българското масонство (за разлика от английското, германското, американското и т.н.).

19

kapitana

преди 14 години

*** резила голяма излагация Николай Цонев с белезници......на Цветанов шапка му свалям

18

partizanina

преди 14 години

АЙДЕ СЛЕД НЕГО И СЕРГЕЯ И МАСЛАРКАТА ДА ГИ ВИДИМ ОКОВАНИ С ПРАНГИ И ОКОВИ ДА КОПАЯТ КАМЪНИ

17

Jana

преди 14 години

BRAVO NA PRAVITELSTVOTO!

16

Jana

преди 14 години

BRAVO NA PRAVITELSTVOTO!

15

Amenhotep

преди 14 години

Демек к`во - няма да го осъдят ли?

14

WerkenSole

преди 14 години

Николай Цонев е масон. Член е на ложа в рамките на Обединената Велика Ложа на България, а в същото време е в много тесни връзки с парамасоните от Великата Ложа на Старите Свободни и Приети Зидари в България и особено с бившия Велик Майстор на ВЛССПЗБ - проф.д-р о.р. генерал Никола Александров - скандално известен бивш шеф на Военна болница и още по-скандално известен "лечител" чрез метадонови схеми. Нещо да кажете за българските масони?

13

Анонимен

преди 14 години

каква готина снимка :) Цонев с белезници :) искам да видя и масларката и серГЕЯ така ама отзаде да ги карат с гегата и с шутове

12

софиянец

преди 14 години

защо не кажат кои от общината прибра парите за тази скъпа и ненужна система в градския транспорт тя даже и неработи нормално

11

Анонимен

преди 14 години

Това не се се случвало, нямаше и да се случи при никое друго правителство!

10

Анонимен

преди 14 години

Що пишете глупости? Съдени министри има и преди - Чичибаба, Неев, Мин.на земеделието при Костов дето сега пак стана депутатин и т.н.