58

алф

преди 14 години

митрева защо не пробвате с газови камери,или вдигнете пенсионната възраст на 130год.замисли се върху тия добри идеи

57

медиум

преди 14 години

Трябва да побързаме с реформите защото след 21.12.2112 няма да има нужда от реформи !

56

Анонимен

преди 14 години

Добре че Боко не е селекционер на националния отбор по футбол !

55

над55

преди 14 години

Направоо,не ми се коментира.Може би,последния абзац,който е единственното разумно нещо в обхванатаа от паника пенсионна с-***.Нито високи пенсии са резутат на ефективен труд,нито на висока квалификация,ннито на повишената произв. на труда ,а на администр. решения-повлияни от политически сметки.Все пак,по-последния абзац заслужава да се работи.

54

ужас

преди 14 години

Някой чувал ли е как говори тоя ***?Тва са кадрите на ГЕРБ.

53

Кларита

преди 14 години

Това чудо откъде се взе?! на Бойко му признавам добрите намерения и идеи, но колкото до жените във властта, хич го няма! Да не изброявам - Р. Желева, Ц. Цачева, Фидосова...

52

трудоустроена

преди 14 години

аз съм без работа именно заради работещите пенсионери. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТЯХ ,но да отидат в частния бизнес и там да се трудят да ги видим а не на топло по канцеларийте Аз съм здравен работник й не мога да се вредя от тях.

51

Анонимен

преди 14 години

za6to boiko 6te kara maikite predi 20g. da sa si tarsili parite a TOI KATO BE6E GL SEKRTAR NA MBR.TOI KADE BE6E TOGAVA ZA6TO TOI NEGI VKARA V ZATVORA TOGAVA ?ZA6TOTO I TOI LAPA6E PARI4KI OT TQH PA SEGA NI ZABLUJDAVA .TEZI KATZI NIKOGA NQMA DA VLQZAT V ZATVORA ZA6TOTO 6TE POVLEKAT KRAK I KAM NEGO I TOI IMA VINA ZA TOVA.

50

pensioner

преди 14 години

Решение на въпроса е провеждането на по решителна политика на геноцид спрямо възрастните хора.Не само трябва да се удържа данък от работещите пенсионери-трябва да им се отнемат всички допълнителни доходи в полза на държавата.Въпросът е ,че има сива икономика и това ще става много трудно.Например и аз като пенсионер съм в нея-работя като жиголо,инкогнито.Как да си узаконя професията без жена ми да разбере?

49

Врачка

преди 14 години

Маите и Нострадамус също ще очакват пенсионната реформа през 2012 ... хахахахаха

48

Анонимен

преди 14 години

tezi pari gi polu4avat vseki mesez napravete smetka kolko pari im vlizat v djoba.

47

as

преди 14 години

pravilnoto re6enie e BOIKO BORISOV DA SPRE KONSULTANSKITE PARI NA DEPOTATITE A TE SA 1500LV.NA 4OVEK I DA IM POTARSI SMETKA ZA6TO NE GI OT4ITAT NIKADE .ETO KADE SANI ZAPLATITE PRI TQH.

46

ЯДОСАН

преди 14 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ БАБООО, СТИГА СТЕ МИСЛИЛИ КАК ДА ДЕРЕТЕ КОЖИ НА РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ! ТЕ ОТ ДОБРО НЯМА ДА РАБОТЯТ.П Р А В И Л Н О Т О Р Е ШЕ Н И Е Е ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ!!! ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ.

45

ПЕНСИОНЕР

преди 14 години

Стига сте давали глупави предложения,работете господа,работете.Не се занимавайте с пенсионерите,нито пък с техните МИЗЕРНИ пенсии т. е.с техните соц.помощи.Работете така,да получаваме ЕВОПЕЙСКИ пенсии.

44

четящ

преди 14 години

Още от снощи не може да се коментира под статиите за МО и Б.Б. Дали пък не е заради "всенародната" любов???

43

Анонимен

преди 14 години

Защо по някой актуални новини не може да се коментира !Сигурно защото днес почиват държавните чиновници и не може да защитят своя господар.

42

Анонимен

преди 14 години

Предлагам да се въведе данък некадърност. Гарантирано ще се напълни хазната.

41

Анонимен

преди 14 години

ББ ако реши да направи детски трилър няма да има проблем с актьорите. То не бе Конската усмивка, то не бе Само се усмихвам, Цецка, Федка, сега и този динозавър. Страхотна Баба Яга става от всички негови ръководни дами. Ще стане филм за ужас и приказ!

40

Анонимен

преди 14 години

Има млади и кадърни, но в България това не се цени........ Като измрънкаш за пари или отпуска - ти казват че ако не ти харесва има 5ма дето чакат твоето място... Отделно че работя във фирма в която сме 2ма между 25 и 30 години, но за сметка на това има 6 човека над 60, и още 15 които са между 50 и 60.... най ценени са пенсионерите.... младите да го д^хаме....

39

Мъж на средна възрас

преди 14 години

Всички пенсионери в БЮДЖЕТНАТА сфера трябва НЕЗАБАВНО да бъдат освободени от работа! Като са толкова кадърни и ценни кадри вярвам незабавно ще ги наемат в частния сектор! Особено пенсионерите на ръководни позиции в държавната администрация - наблюдавал съм лично случаи, дето си въртят далавери без притеснение. И да ги хванат, нищо няма да им се случи - най много да ги... пенсионират.