228

правия

преди 14 години

ТОВА ШОУ НЕ Е НИКАКВА ИЗВАДКА ЗА БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО ТОВА Е МОРАЛНА СВИНЩИНА

227

Анонимен

преди 14 години

TEZI V TAQ KASTA DA GI LEPNA S EDIN VINKEL PO TIKVITE,BOKLUTZI

226

пепо

преди 14 години

Гледах 20сек. от шоуто и се заклевам повече да не гледам.

225

ББ

преди 14 години

СЕМ явно е създаден с добри намерения, но като всичко в тази държава е мутирам в средство за пребиране на рушвети.Няма друго логично обяснение на факта, че бездействат при явни нарушения и в редки случаи се самосезират избирателно (ако някой има наглостта да не си плати).Защо например не се сезират за подвеждащите реклами, за усилването на звука на рекламите, за откровенните измамници (лечители, гадатели и т.н.), за рекламата на лекарства и "хранителни добавки" мн. др.

224

dan4o

преди 14 години

pak v BG otkrivame toplata voda!!Ama na prost narod kakvo mu trqbva-prostaci i leki jeni,taka da se kaje,i 6outo e gledano!!!!

223

Анонимен

преди 14 години

Ако СЕМ си беше на мястото, досега щеше да забрани Биг брадър. Но изглежда и там има корупция. Кречеталото Лозанов само се фука по телевизията, но за нищо не става.

222

до прост и див

преди 14 години

отдавна не бях се смял така-100 години да живееш.омръзна ми все негативни коментари да чета

221

Анонимен

преди 14 години

бреее голямо наказание и наложи сем,че предполагам че деца го гледат и след 23 часа,така че всичко е един цирк,заради тия СМС какво ли няма да направят тия......

220

Анонимен

преди 14 години

Ti za sebe si v mn 4islo li pi6e6,6ope?

219

Анонимен

преди 14 години

много глупаво е big br,по-големи *** не можаха ли да намерят,то бива сеир ама тяхното вече писва,да вкарат някои свестни хора да се разнообрази тази простотия.

218

Анонимен

преди 14 години

изобщо нямат право от *** да си размърдат тлъстите *** и да глобяват наред, ако трябва да отнемат и лицензи на телевизии стига простотии/Бойко реве, че няма пари в бюджета ето му идея да глобят телевизиите за тези глупости, да глоби семовците, че ги допускат и накрая да ги накара да работят една година без заплати защото досега нищо не са свършили/

217

до 218-ти

преди 14 години

ти изобщо имаш ли представа, що е то демокрация ама не оная глупост за народно управление/ето ти няколко въпроса да си помислиш - имаш ли деца, и ако да съгласен ли си някой педофил да се гаври с тях-демокрация пич, значи си съгласен децатата ти да се боцкат, ами и те имат право на мнение/, хубаво е първо да помислиш и после да пишеш, защото от такива глупави разсъждения стават бели/казваш порно каналите, да ама там не го лъжат с блудкави и измислени глупости като в риалититата

216

5

преди 14 години

Имат и право, от СЕМ. Гледах само две предавания на Брадърите и повече едва ли ще гледам. не рекламирам нито отричам. Но то да се чудиш, какво искат да покажат: сексуални свалки, побоища, караници, спорове ли? А ако едно дете го гледа и то ще се запита: това ли е живота и смисъла му? Така, че не е въпроса да се закрие, ако искат някои да си го гледат. Въпроса е, че има толкова щуротии вътре, че не са за нормален човек, а камо ли за дете. А който иска да си го зяпа - моля! Не му разбрах идеята.

215

пешо

преди 14 години

НЕ ЧЕТЕМ КОМЕНТАРИ НА МАЙМУНИЦА :)

214

Анонимен

преди 14 години

Да бе! Демокрацията да не означва анархия и слободия?! В САЩ глобиха Дж. Джексън за една гърда показана през деня! Или там няма демокрация! Има морал! И принципна позиция, позиция за одстояване на някакви ценно сти в обществото. Иначе дай по цял ден по каналите да има порно, а пък с втоя Parental Control опази децата си да не го гледат у някой съученик. Не, че преди не сме гледали порно по къщите, но това е съвсем друго, нали разбираш!

213

Анонимен

преди 14 години

Като тези от къщата на ББ! И те се чувстват много добре с тяхното си мислене. Усещаш ли на къде клоня? ;)

212

Анонимен

преди 14 години

Prosto celta na BB e druga da pokaje na ob6testvoto,ei hora ne badeto kato tezi individi ,te sa vredni,a vie vednaga sko4ihte.

211

прост и див

преди 14 години

искам да гледам простотия *** голотии педерастлък шафрантии и други благинки

210

Демокрация

преди 14 години

Живеем в демократична държава,всеки има избор дали да гледа даден тв канал или дали да не го гледа.Относно децата,ами родителите да контролират достъпа им до тв предаванията и канали,има си опции Parental Control.По тази логика трябва да забранят и порно каналите,които са в ефир 24 4аса в денонощието.Все пак сме свободна страна и всеки трябва да решава за себе си и децата си кое е добро и кое не е!!!!

209

Илиян

преди 14 години

Такива новини ми напомнят защо гледам само спорт и новини по ТВ, то просто другото е ла*на и помия ...