60

Анонимен

преди 14 години

Ами неговите покровители не са на власт вече...

59

Гоцевото Мекере

преди 14 години

Гоцевото *** свинарят Гергов, като всички Гоцеви мекерета, смуче кръвчицата на своите служители, смуче и кръвчицата на Майка България. Такива маларийни плазмодии са се вкопчили в снагата ни, за да ни откажат от стремеж към развитие, да покажат, че държавата е тяхна, че те са феодали, васални на селянина от Сирищник. Марш, гнусни ***, от тази изстрадала страна. Махайте се и харчете имането си, където искате, само да не гледаме мутрите ви, оскотели от алчност. Вземете със себе си и Гоце.

58

Анонимен

преди 14 години

Изобщо не се и надявайте някои да купи вестника и телевизията. Просто няма такива балъци, особено в състояние на криза. Разберете, че свинарите като този тарикат/ не честните такива/ са на път да изгрухтят за последно. На територията на цялата страна,защото не могат повече да крадат от бюджетните средства, това е проблемът. А за тях той е жизнено важен. Вероятно дълго време няма да си намерите работа. Но за наивността няма извинение.

57

uzi

преди 14 години

уважаеми модератори..... какво толко лошо има че триете....да не би свинар да е обидна дума? ако има нещо... извиняваите.

56

ББ

преди 14 години

СВЪРШИ КРАДЕНЕТО НА ДДС И ОТ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ И СВИНАРЯ ЗЯКЪСА.СЕГА ДА МЕ ВЛЕЗЕ КУШЛЕВ В ДИРЯТА И ДА НАПРАВИ РЕКОРД ПО КОНФИСКАЦИЯ НА СЕМЕЙНО И ФИРМЕНО ИМУЩЕСТВО.

55

draznitel

преди 14 години

Еми така е като сте сребролюбци и си продавате *** на долни комунисти. Духайте супата сега, жалки джурналистчета, дето само разединявате хората

54

симо

преди 14 години

Империята на Гергов е куха.Парите бяха на БСП. Сега не са на власт, не могат да крадът и империите им рухват една по една.Това дето са си го вложили в Швейцарски банки си е лично за тях. От общото не им се дава да си вземат и сега организират протести , стачки , компромати и т.н.- активни мероприятия , за да дойдат отново на власт и баламите им се хващат- мръзнат по митинги.

53

Maks

преди 14 години

Гергов е ченге, пожелавам му най-лошото!

52

Анонимен

преди 14 години

Паднаха БСП от власт и сега тоя скотовъдец няма пари. Сещайте се от какво е печелил преди - само източване на държавни средства

51

az sum

преди 14 години

do 42В нашата история, и в старата и в новата е пълно с подобни случаи, свинар да стане цар,или пожарникар-премиер,или даскал по физкултура-министър,или фризьорка-министър на културата( Нина Чилова),или Краси Аврамов-човекът глас и т. н. Спирам дотук,защото ще изтрият коментарите ми.Факт е, че всички работят това, за което не са учили.В бг винаги са били на мода връзкарите,протежетата и парашутистите

50

Nasko- продълж.

преди 14 години

Та свинаря /зооинженер/ и във Варна щеше да прави "медиен проект" - ще познаете ли от един път с кой???Гуци Гуци - Гуцанов и жена му:)))

49

Nasko

преди 14 години

Когато се бориш с Прасета, не може да не се окаляш!Защо хленчат тези измислени "журналисти", които и в изданията на Ерамян, са и подкупни и алчни?Пишат какви ли не Тъпотии, но...НАСОЧЕНО!Не мисля, че трябва да проверяват Велева за коректност, а тези от регионалните печатни медии, някои от тези "журналисти" са ме посещавали, за да ми предлагат :услугите си за да чернят ", но свинчето плет не може да прескача, има си такива звънчета, които го обозначават:)))Този Свинар/зооинженер:))))/

48

MURDOC

преди 14 години

Гергов преди се криеше и не се снимаше играеше игрички задкулисно сега вече е станал като Доган -хич не му пука и се показва явно .

47

ех

преди 14 години

"Агонията ни е пълна и продължава вече много време. Повярвахме на обещанията на Гергов, напуснахме сигурните и утвърдени медии, а сега няма къде да започнем работа заради стагнацията на пазара и кризата, която удари и нашия бранш"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------който е лаком за пари така става!

46

jik-tak

преди 14 години

Ха ха.Хайде пак на село да гледа прасета.

45

Анонимен

преди 14 години

супер.не се бях сетил.поздрави.

44

Анонимен

преди 14 години

пазарна икономика уважаеми журналисти.И аз 2001г работих за 800лв заплата по 8 часа седмично, ама.... сега блъскам цял месец за по-малко.пазарна икономика - да сте си стояли на сигурното, то такъв като го видиш и ти е ясно, че властта, копусцията и далаверите го спонсорират - той тоя акъл няма бе, *** като *** е. Елементарен е, ама.... попаднал на точното място в точното време с точните хора - като ония братя Диневи, дето преди 15 години сервираха салатите, майка им стана кмет и станаха бога

43

topor

преди 14 години

Според мен вестникът вече стана по-добър от "клюкарката Марица". Но пловдивчани са много "лоши" хора! Не искат и не искат да рекламират във вестника на Гергов. За което - респект!

42

pipe

преди 14 години

В историята на България има случай свинар да стане цар. Това, разбира се на го прави по-малко свинар. Последствията за България-знаем ги.Така,че какво да се очаква в случая?Дето има една дума-*** трандафор не става!

41

Zemevladelec

преди 14 години

Напуснаха ли журналистите старата си работа доброволно ? Като вземаха в началото големите заплати мрънкаха ли ? Нелогични сте....и алчни...много много алчни ! Положението ви е не е по-розово от останалите хора в БГ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СТРАДАЛЦИ !