100

do 93

преди 14 години

Kostov e v parlamenta ,zastoto Sofiyanci si go izbirat.TO4KAnatataka si razsajdavai sam(sama)

99

d

преди 14 години

d

98

гуньо

преди 14 години

Като си го знаят какво лапацало е защо му връзват кусури.

97

аа

преди 14 години

Никога повече Костов на власт.

96

гацо

преди 14 години

абе този е луд и ***.не го ли разбра бойко.

95

Зрител

преди 14 години

Май играта позагрубя и става интресно. Очаквам скоро Иван Костов да извади и папката срещу Бойко за периода 1990-2007

94

ликтор

преди 14 години

Всички бързо забравихте,а и самия Дянков,че ако Костов не беше озаптил този финансов министър,колко бели щеше да докара !!!!!!!!Ами нали Дянков искаше да хариже държавния резерв на търговските банки срещу лихва...Но Костов му изби тази щура идея от иначе умната тиква !!!!!

93

Дрън дрън

преди 14 години

За какво разследване на Костов говорите. Той е в опозиция вече на 3 различни правитества и е разследван 100 кратно. Филчев нали с това се занимаваше, вместо с истински престъпници. Просто БСП о препяващите медии редят лъжи по адрес на Костов. Ако имат нещо да го дадат на прокурор. Нали управляваха 4 години. Да го дадат сега. Или само приказват. Преватизиция имаше в всички бивши соц и това е начина да се спрат кражбите. Предприятията трябва да са частни. Комунизма доказа че е неефективен.

92

Балин

преди 14 години

Бойко Борисов пък пръви това което не очакват хората от него запетйка!

91

ana

преди 14 години

Би трябвало да се направи финансова ревизия на всички министри от 89 година.ТогаВА Костов да иска извенение ако всичко е наред при него.Костов като представител на парламетнта през всичките 20 г. на прехода-трябва да се извини на българския народ,защото той е избран да работи за него,а не да се самозабравя и да се обижда от истината.

90

gg

преди 14 години

А защо "имаше", а няма сега. Виж какво присмехулник аз бях пред парламента тогава 1997 за свалянето на комунистите и след това се радвах че Костов дойде на власт, но той не направи това, което хората очакваха от него.Точка!

89

Анонимен

преди 14 години

Един път да съм на едно мнение с Дянков.Разследвайте го тоя,кво чакате.

88

присмехулник

преди 14 години

за 93 Не забравяй драги/а , че Костов преди два мандата имаше по голямо мнозинство от Бойко. Не се изхвърляй, защото след десетина години можем да се питаме :-Кой беше този Бойко?:))))

87

присмехулник

преди 14 години

Интересно нещо е животеца... Преди месец Димитров и Костов в общ глас искаха "импийчмънт" за Първанов поради това, че наранил нежната душица на Дянков. Сега Мони им поблагодари по герберски/подобно но потрона си който поблагодари подобаващо и на Доган, и на Първанов че му сложиха генералски пагони от нищото/ и ги оплю и тях. Единият поне е невинен по отношението на обръчите, освен ако Монито не е имал предвид обръчите които Мавъра набива регулярно на Димитров.

86

gg

преди 14 години

Един *** въпрос към господин Костов - "С какъв процент влезе неговата партийка в парламента и защо това е така"?

85

Тялото

преди 14 години

:)Този още ли е министър? Това правителство може и да изкара мандата, може и да падне, но Дянков ще се помни и вицове ще е разказват за него още дълго време.

84

марето

преди 14 години

Крадецо Костов ние повече не те искаме. Знаем, че си много умен и крадлив и затова те молим да се махнеш оттук, и да идеш в САЩ. Там има повече за крадене и за твоите способности.

83

Ива

преди 14 години

Да живее Хер Флиг!!!!1

82

нико

преди 14 години

С тези действия Костов иска да пусне кръв на ГЕРБ за да може да се смени Дянков. Още през февр. тази година Софиянски каза, че Костов готви финансова криза, а вече и политическа.

81

Анонимен

преди 14 години

Дянков е *** като гадулка!