77

Да

преди 14 години

Да,от нашите пари е бюджета..така е..Вместо да го крадат ,да дадат на хората ,които имат нужда..Държавата не може да абдикира от задълженията си..

76

Спиридон

преди 14 години

Пфууу, не забравяй, че бюджетът на МЗ отчасти идва от твоя и моя джоб!

75

Браво

преди 14 години

Не е до Klo!!! Извинявам се

74

Пфууу

преди 14 години

МАЛКО ИМ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

73

Браво

преди 14 години

Браво,госпожо!! ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА!! Всичко обърнаха на печалбарство ,особено в здравеопазването..Бори се!!

72

злати

преди 14 години

БРАВО.МНОГО СЕ РАДВАМ,НЕКА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ХОРА,ДА СПРЕ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ГАВРИ СЪС ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА

71

Klo

преди 14 години

Браво, така трябва!!! Пално е по министерствата с хора, които по цял ден местят папките и сърфират из нета, а в същото време както се казва, който оцелее оцелее!!!! Да е жива и здрава и още много такива българи като нея трябва да има, за да тръгне в някаква правилна посока бюрокрацията ни!

70

Алекс

преди 14 години

Едва ли е липсвало само за нея лекарството. Само тя е тръгнала да съди държавата. Како Сийке, ти ако не си 15-годишен безделник, ще си отрежа главата.

69

Теодора

преди 14 години

Браво на жената! Така се прави! Продължават да се подиграват с животите на хората, и да ги пренебрегват! Пак за малко пари ги е осъдила!!

68

papo

преди 14 години

Kaka Siika e durta moma koqto mrazi celiq svqt i sebe si zashtoto nikoi ne q e dokosval prez jivota i !!! Gadno smardqshto na 4esan i *** 4udovishte!

67

evala

преди 14 години

evala, samo 4e triabva da bydat osydeni za pove4e ot 100 000!

66

до 59

преди 14 години

ами да фалира!това става защото няма отговорност - никой не отговаря за лекарствата и всеки прехвърля вината на друг.ако имаше отговорност,да се знае кой ще ходи в затвора - тогава нямаше да има проблеми.няма ред в тази държава,всеки отива на държана работа за да лапка парички,а не да служи на дъражвата и обществото

65

Анонимен

преди 14 години

Прави чест на такива хора ,които отстояват правата си.Браво!Защото несамо в здравеопазването ами във всички други министерства се нарушават правата на гражданите .когато обаче тези деиствия на гражданите станат масово явление тогава ще дойде истинската демокрация.Пожелавам успех на всички които се борят за правата си!

64

сю

преди 14 години

Което представлява бездействие на министъра на здравеопазването, се казва в решението на съда.: Доката закона не налага глобите на пряко виновните лица управия няма да има.Съжелявам за жената,ама аз какво съм виновен,че *** ходи само по къор софри и слухти по цял ден,как да дигне пачка.

63

Анонимен

преди 14 години

а какво да правим да чакаме борисова да въведе здравната реформа или дянков да развърже кесията нека всички по в някакъв начин си търсим правата иначе отиваме на ...........ПАЗИ БОЖЕ

62

1

преди 14 години

Ти сигурно си "социалист" - нали, представител на СТОЛЕТНИЦАТА? *** *** демек. *** тъпака си какво общо има тука столетницата

61

Анонимен

преди 14 години

Простачка.Утр ти можеш да си в нейното положение.Тогава ще разбереш за кво става въпрос.

60

кака Сийка

преди 14 години

Знам, че не заслужавам да живея, ама на, жива съм. Просто се интересувах какво е лекарството и само за нея ли е липсвало?

59

Анонимен

преди 14 години

Незнам какво ще стане ако много болни си търсят правата, държата ще фалира още повече ,защото тук от който зависи да има лекарства правят далавери с фирмите и какво ли не ,а после тия пари от Страсбур ги плащаме всички ние...

58

Анонимен

преди 14 години

Не ме карай да те кълна.Как не те е срам да се смееш на чуждото нещастие.Да нямаш нужда от животоспасяващо лекарство,че ще видиш ти едно напълняване.За кво само пишеш тука,да си показваш простотията и злобата.Нещастно,презряно същество,ти не заслужаваш да живееш.