281

Анонимен

преди 14 години

Каклто сега се говори за Серго ще доиде някои които ще е на гребена на вълната и ще говори същото за Боико всички знаехме .че идва криза и че положението е тежко само забележете;Серго твърдеше че няма да има криза ,а пък Боико му е вярвал през цялото време и сега е бесен че оня го бил попреметнал --леле леле мале -ле-леее---Егати чудото-кво стана, че не вечеряхме...

280

МУСТАФА

преди 14 години

продължение: Единият от договорите е тристранно споразумение от 2007 год. между МФ, ДРВВЗ и Валентин Златев с предмет създаване на запас от горива.

279

присмехулник

преди 14 години

Не съм видял договора като теби не знам, но се чудя как така стана, че бензиностанциите на Лук ойл пак продават винетките след като се договориха и отеглиха протеста си пред съда. Чудя се също така защо при добра развита инфраструктура едно държавно предприятие като пощите не бе предпочетено да върши тази дейност, а се стигна до една банка и едни охранители които все пак опреха до бензиностанциите. Каква е тяхната работа???

278

МУСТАФА

преди 14 години

Орешарски се е разпореждал със средства от фискалния резерв, които в последствие са засекретени и се съхраняваха в трезора на БНБ. По повод тези договори съвсем скоро Орешарски апелираше от трибуната на народното събрание, че не бива да стават публично достояние, тъй като късаели въпроси от приоритет за националната сигурност. Ако Борисов покаже договорите, ще го обвинят в разгласяване на държавна тайна.

277

Иван

преди 14 години

Този крадец и мошенник вместо да се скрие от срам излиза пак акъл да ни дава.

276

присмехулник

преди 14 години

доазбираш ли тя е принципал и не и е работа, пък и не разбира дали е надписано или не. Ако обаче строит, надзор и инвест. контрол са протестирали ценообразуването и тя се е направила на ни чул, ни видял "дупе да и яко"

275

присмехулник

преди 14 години

Приятел тук се надена. Не знам какъв е бил ремонта на този дом, но ще ти кажа че всеки първокурсник във ВИАС знае, че ремонта е по скъп от новото строителство. Пример: -за да ремонтиращ баня,тябва първо да свалиш старата облицовка, да я изхвърлиш, да приведеш стените във вид удобен за нова облицовка. На новото всички тези операции липсват. Слага се и коефициент върху труда. Масларова, ако не е предупредена от строителния надзор или от инвеститорския контрол за завишение ще и се хванат за шала.

274

лилов

преди 14 години

къде са парите баси въпроса

273

Анонимен

преди 14 години

Аз не знам що се връзвате на евтините лъжи на Боко.Че имало злоупотреби ,имало е.Но нещата не са такива,каквито се изкарват.Колко работи бяха почнати,колко се предвиждаха да се довършат.А сега идва спира всичко и цял ден реве,че няма пари.И аз преди като вас му вярвах,но вече не.истината е ,че откак управлява нещата вървят на зле и то защото са не компетентни,а не защото другите са виновни.

272

www

преди 14 години

Винетките очевидно не са поевтинели. Но явно не толкова очевидно за теб е, че повече пари отиват в хазната. Разбираш ли? 11% срещу 4,7% комисионна!!!

271

www

преди 14 години

Някой спомена Цонев, че делата срещу него били още от Станишево време. Човече, Станишев го назначи за министър. А с риск да сбъркам мисля, че делата са още преди Станишево време.

270

присмехулник

преди 14 години

Какво искаш да кажеш, че са поевтинели винетките:))) Нито царя, нито Станишев си лягаха вечер до Цветелина. Това , че не са разписали юридически може да освобождава ЦБ и ББ от казуса конфликт на интереси, но морала говори съвсем друго. Спомни си как ББ урева всички медии , че Румен Геортиев искал да учавства в търг за терминал , а видите ли учил в адин ВУЗ с Овчаров и работели заедно на АЕЦа. Било конфликт. Да спиш обаче с явилия се на търг обаче не е.

269

www

преди 14 години

На мен не ми трябват доказателства за да знам, че ВСИЧКИ заменки са престъпление. Не ми трябва доказателство за да знам, че в АЕЦ Белене за се изпарили няколкостотин милиона. Не ми трябват доказателства, че Гоце е агент на ДС той дори и да не е бил се държи като такъв. Хайде стига сте се връзвали на брътвежите на мародерите от тройната коалиция и костов. В моите очи те за доказани престъпници а ББ още не е. Може и да стане но засега не е!!!

268

Анонимен

преди 14 години

267-много си гола водаааа....! Ами нали тези пари от фискалния резерв отиват да покрият задълженията на Гейката ,които той подписъл с фирмите....Така че просто никога не е имало излишък,лъгали са като разпрани ***.....!

267

www

преди 14 години

И на теб да кажа. Аз нямам нужда от доказателства годни за съд. Аз съм обикновен гражданин а не съд. Ти нима вярваш, че 1 кв.м. ремонт може да струва 2700 лв, колкото е платила Масларова. Нима вярваш, че Масларова незнае, че тази цена е нереална. На мен не ми тряба доказателство за да гласувам срещу комунистите на следващите избори. А ти си гласувай за тях и после питай съда дали има доказателтсва. Само, че преди това ще се постарая да изчезна от тази държава.

266

Svetlio

преди 14 години

Sergo kraino vreme e i teb da te vidim zad re6etkite mi6ka takava!!!

265

Гочо

преди 14 години

Хунвейбините бяха лумпенизарини поклонници на Мао. Ходеха книжки с цитати на Великия кърмчия и биеха несъгласните...

264

присмехулник

преди 14 години

Едно доказателство не сме видели като хората като изключим историята с военният министър. Впрочем за него делата вървят от Станишево време. Иначе пиар и говорилня. Аз все пак се чудя, как и царя, и Станишев /правителствата имам предвид/ крадоха но и солидни спестявания оставиха. Сега едни тродулюбиви, едни честни, но за три месеца два милиарда издухаха на зелуна. Чудя се кое е по добре -честни *** или сръчни мошеници които и за себеси трупат, ама и за нас остава

263

www

преди 14 години

Гочо, незнам дали към мен се обръщаш но аз не съм съд и нямам нужда от доказателства в смисъл в който съдът ги иска. Също така никога не съм бил фен на ББ но пък не мога да отрека, че съм изненадан от устрема му да изобличи тези мародери и затова го подкрепям. Аз продължавам да твърдя, че той няма да изкара повече от 2 години. Очаквам още другата пролет да му разцепят групата. Комунистите и ДПС ще го сринат. Затова искрено се надявам да успее в това, което започна та да нямат шанс да го сринат.

262

www

преди 14 години

Всички ревете, че СиБанк спечелили търга за винетките. Незнам дали всичко е било чисто при търга но знам, че сега плащаме 4,7% комисионна а преди тов аплащахме към 11%. Това не ви прави впечатление обаче. Също така не ви прави впечатление, че не ББ даде всички държавни сметки на Си Банк. Очевидно със СиБанк нещата не са чисти но вашият гуру Костов би следвало да е цел на ваште въпроси. След това Царя и Станишев а чак след това ББ.