229

kraSS

преди 14 години

B 10-TA

228

kraSS

преди 14 години

KOCTOB E C 4EPBEHA DY6A I 4EPHA FI3IOHOMIA !

227

Авесалом

преди 14 години

Плъховете напускат първи потъващият кораб. Пръв бе лудото Яне. Сега крадеца Костов. И кой остава? Кретена и ***. Вече сме напълно евро-атлантическа държава!!

226

ИЗЛЪГАН

преди 14 години

Бойко ЧЕСТИТО,ЧЕСТИТО и на БГ народ,батака е толкова голям че май няма на къде, щом и КОСТОВ бяга от ГЕРБ положението е страшно.Това правителство се *** май май и то тотално.Аз се проклинам кадето гласувах за ГЕРБ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН КАК ГО НАПРАВИХ НЕЗНАМ

225

Анонимен

преди 14 години

Na GERB i bez tova ne im trjabva nikakva koalizija..i te kato desnite vav Ungarija shte specheljat sledvashtite izbori i shte upravljavat sami!!!!

224

ДДС

преди 14 години

От кога го чакам този момент. Най-сетне Бойко да се отдели от точача на ДДС Костов.

223

ликтор

преди 14 години

Запомнете : след тежка криза ВИНАГИ идва Костов !Така беше след Лукановата криза,така беше и след Виденовото управление !А после ,по стара наша традиция и навик ,след като излезем от батака ,ще ревнем :"Костов е вновен !!"

222

Колкото до Костов

преди 14 години

Иван Костов е политик от най-висша класа.Класа,каквата НЯМА абсолютно никой друг.Обратното на него е Бойко Борисов-мисля,че е излишно да казвам,че е чалгар,***,*** до мозъка на костите си и тнт.Всичко живо завижда на Костов-има за какво.И аз,ако бях малоумно псе,щях да завиждам на някой,който е страшно интелигентен,способен,знаещ,истински професионалист в работата си и с две думи-висша класа!

221

Демо

преди 14 години

Честно казано,пред патологичния лъжец,грубиян и манипулатор Бойко, предпочитам по-префинения Костов!С омерзение,разбира се,както казваше той!

220

Тато

преди 14 години

Ей,Костов ама хай-после ти дойде акъла !Айде де ,къде е СИНЯТА ИДЕЯ!????Пак можеш да направиш правителство,помисли си!

219

Марсилезата

преди 14 години

До 202: А преди двадесет дена левите праснаха Саркози във Франция!Нерде Ямбол,нерде Стамбул!

218

7

преди 14 години

БОЙКО Е ПО СКОРО ПЪРЧ

217

!

преди 14 години

БОЙКО Е ПИЧ

216

Анонимен

преди 14 години

През 97-*** Костов беше избран от българския народ ,не от продожните *** и сега пак така ще стане,на народа им просветна кой ще ни изкара от този батак който наравиха турци,*** и ***..

215

Илиев

преди 14 години

Каде са тръгнали тия смешници с по 5 - 10 човека , коалицийка . Съжалявам ,че гласувах за тях. Да се смееш ли да плачеш ли. Самите те се раздират от скандали 20г та тръгнали да оправят държавата, стига вече стари ..........................

214

Заклинател

преди 14 години

Злият дух май извива тъмна снага, иска да излезе от бутилката и пак да лапка ... иска ама няма. Бат Бойко няма да му даде, ще си лапка сам - най-много с Цветелинка, но не и с Ваньо.

213

Патриот

преди 14 години

Преди "Браво" да венцехвалиш твоя Иваан Костов,припомни си колко золуми този чоовек причини на държавата и на народа си,като облагодетелства себе си и семейството на жена си - партийната секретарка.Както се вижда "празните приказки" са твой специалитет.

212

Браво

преди 14 години

Крайно време е Иван Костов да поеме нещата в свои ръце. Циркаджията вече си свърши работата, т.е. говоренето на празни приказки. Време е за действие, а Ваньо знае как се прави това.

211

Патриот

преди 14 години

До кога ще четем глупави изказвания?Явно,че аудиторията е с ниско интелектуално ниво.Дайте конкретни предложения или доказателства на обвиненията си.И нека да си спомним,че през изминалите 20 години псевдо демокрация имаше няколко честни политици и кметове,които не бяха дори уличени в корупция.Но ДС и комунистите ги опозориха умишлено и до сега ченгетата дерибействат.Е,какво да правим от тук нататък?Полша е добър пример и Унгария сега на изборите.

210

Анонимен

преди 14 години

Енергийната мафия отвръща на удара