55

Amenhotep

преди 14 години

Малиййй ... бедната Медуза ... Ама като муа кюфтаците, оти ни рива чи има пневмония?

54

Анонимен

преди 14 години

Да мре бе

53

Смях

преди 14 години

Много едностранчиво изброй престъпниците но сега така е модерно !!!!!Мойта лична класация е водят две личности Доган и Костов но не знам дали съм ги пшоставил правилно може би Костов трябва да води класацията. И за тез двамата никой нищо не казва а те са хората със парите и обръчи от фирми а не някакъв *** със 1 милион евро. Според мен Гуцанов не може да им стъпи на малкия пръст на тез двамата.

52

Еврика!

преди 14 години

Чета и мисля, чета и мисля, и вижте какво измислих: Този хубавец и партийните му другарчета ще да са много интелигентни! По-умни са и от академиците в БАН. Помислете си само колко акъл трябва, за да помниш и да боравиш с милиони, факти, имена, събития, и всичко това да е в твоя полза!Да не затриваме това национално богатство! Да ги сложим във всяко министерство, да извършват наум сложните финансови операции, вместо хилядите чиновници.Само че да са в специални клетки,без достъп на адвокат и gsm-и

51

ivanov,sliven

преди 14 години

moshennizi gadni.

50

Анонимен

преди 14 години

Vsichki lekari vav Varna sa komunisti. i chlenove na BSP.....vkarvaha gi vav Medizinskija Universitet kato deza na partizani..!!!

49

ha ha h a

преди 14 години

Advokatite mu i vav rodilnoto otdelenie shte go vkarat , za da go izkarat bolen !!

48

странно

преди 14 години

Как ще е болен Гуцанов?Нали щеше да ходи за 10дни в Австрия според жена му?Как се разболя изведнъж?

47

варненец

преди 14 години

Защо цензурирате? Никого не съм обидил, а само споделих това, което от години се говори във Варна - Гуцанов е син на Лилов! Къде тук виждате нарушаване на правилата?

46

Калин

преди 14 години

Не се разболяват когато разполагат с общинските предприятия и организации като със свои? А ко това правителство иска Варна да ги поткрепи да разнищят общинският октопод, но не да ги раследват варненски прокурори а специално звено включително и чужди експерти, иначе всичко това ще се укаже поредната шмента капела за пред обществото.

45

Пламен, Варна

преди 14 години

написах истината, че шефката на болницата е общински съветник от бсп в коментар 18, но не разбирам кое правило на сайта съм нарушил точно. повече няма да посещавам тоя сайт, явно червения октопод е и тук ...

44

Калин

преди 14 години

А ко действително искат да направят нещо в борбата срещу престъпноста и да имат безрезевната поткрепа на варнанци, Цветанов и службите да обърнат обшинската и районни администраци по места в този град, всичко вони!Варна е мръсният град в българия кои управлява сметопочистванено например, и докога в район Приморски и община Варна ще властва партизанщината?Кой плаща сметката?

43

Mi

преди 14 години

еййй много кекави всичките ни престъпници. както ги приберат и се разболяват, да се чуди човек как са оцелели до сега. или пък има много и странни вируси по арестите и затворите.

42

MayDay

преди 14 години

Евалата Цветанов, Браво Бойко! Натискай червената бабичка, мачкай разсипниците! Мачкай и не бой се, че змията се гърчи и плюе отрова като за последно, с крака да и строшим главата!

41

Лежал в урологията

преди 14 години

Единствено което ми направи впечатление, когато лежах преди година бе, че във коридора имаше почетна табела, където се изказваше благодарност на Общинския съвет и лично на председателя на общинския съвет г-н Гуцанов за дарените средства. Не знам само редно ли е да се изказва и персонална благодарност ако средствата са от общинския бюджети и е плод на колективно решение или г-н Гуцанов е дарил и лични средства за това.

40

Лежал в урологията

преди 14 години

Искам да спомена само факта, че усовията в урологичното отделение на окръжна са повече от добри на фона на останалата мизерия в другите отделения.На цялото отделение е правен основен ремонт- дограма, под мебелировка;в стаите има самостоятелен санитарен възел- т.е. както по принцип трябва да бъде навсякаде в една нормална болница.

39

Ед

преди 14 години

Къде е Божидар Нанев ???? защо не го арестуваха рано сутрин тези с качулките и автоматите ?

38

Анонимен

преди 14 години

BESILO ZA TEZI KOITO OKRADOHA BG

37

доко доко

преди 14 години

Да ти Е БАба Меца на гости на цялото семейство!

36

MayDay

преди 14 години

Как си личат ***... вместо да се зарадват, че един престъпник е зад решетките, те *** на умряло, защо не били хванати други :) Ей, червенушки, прозрачни сте, освен, че сте кухи.... Куцата медуза болна от пневмония е член на Висшия съвет на Б(К)СП, личен приятел на Съсела, общински съветник и ръководител на Б(К)СП Варна. Кво повече да кажем - Луканов, Виденов, Премянов, Гоце, Украинеца, Медузата, Р. Овч., Р. Петков, Цонев, Масларова.... народа вижда коя е партията на престъпниците!