152

некомунист

преди 14 години

И аз така ги усещам. Тоталитарно мислене, ценностна система на диктатура- защото те са най-добрите и най-правите... що е то?Даже им го написах ама те не разбират:" ако събереш комунистите + привържениците на ГЕРБ, процентите ще са повече от 100"

151

???

преди 14 години

' М. Попова: Законите са тежки и реформаторски 'Онези, които се опитват да манипулират аудиторията като казват, че се превръщаме в полицейска държава, са или част от октопода , или защитници на октопода , макар че, щом го защитават , те автоматично стават част от него / октопода /...Разбираемо е, че онези, които са извършвали престъпления, вкл. и убийства, сега се страхуват от промените и поправките в НПК, защото вече няма да могат да избягват тежестта на закона поради наличие на ' вратички ' в писания през 2005 г. НПК от триглавата ламя , който позволява на обвинени в извършено убийство преди повече от 10 г. заедно с адвокатите си да се ' разболяват ' когато им дойде поредната дата за делото и така да избягват правораздаването поради изтичане давността на делото ...Онези които са извършвали престъпления, са страхуват от новите поправки и промени в НПК ...Честните и трудолюбиви български граждани, които не са извършвали престъпления, не се страхуват от новите поправки и промени в НПК, които се предлагат от сегашното правителство и прокурорите ...Кой всъщност се страхува от новите промени и поправки в НПК ?Старахуват се разни гейчовци и бейчовци ...Страхуват се разни селски тарикати с брадати адвокати, които са обвинени за извършено убийство преди повече от 10 г. и които все се ' разболяват ' когато им дойде поредната дата за делото ...

150

Анонимен

преди 14 години

и как като е работил за баш комунисти то бб не е ком а кажете

149

baykolu

преди 14 години

За вас освен комунисти и пръвърженици на Бойко, в България, други няма.Аз се чудя, защо правиш разлика между комунисти и гербави?! Те хиляда пъти, даже и в коментарите под тази статия доказват, че болшевишкото мислене им е изключително присъщо. Ако има нещо, което отсъсва от разсъжденията на гербавите, това са ценностите на свободата и демокрацията, на Европа! Няма да се разпростирам, да се аргументирам повече! Просто чети от тут нататък, какво ще ми отговорят..... Те сами ще се докажат!

148

Анонимен

преди 14 години

еи тоя на снимката *** наред нема умора

147

???

преди 14 години

Кой всъщност се страхува от новите промени и поправки в НПК ?Старахуват се разни гейчовци и бейчовци ...Страхуват се разни селски тарикати с брадати адвокати, които са обвинени за извършено убийство преди повече от 10 г. и които все се ' разболяват ' когато им дойде поредната дата за делото ...

146

stih

преди 14 години

abe hora vie piqni li ste. tva tvoeto mi zvu4i kato. - ama 6a kaja na baaatkoooo. koi sa tiq drugite be komunqgite i dogan li be.

145

некомунист

преди 14 години

За вас освен комунисти и пръвърженици на Бойко, в България, други няма.Но ако събереш комунистите + привържениците на ГЕРБ, процентите ще са повече от 100, а не точно 100 както си мислите вие.

144

Анонимен

преди 14 години

Няма проблем сега,защото ти записваш ,ти снимаш, ти манипулираш.Но когато дойдат пак други на власт тогава песента ще е друга.А дали пък не си мисли човека ,че ще управлява повече и от Т. Живков-май да.И колко време свидетеля ще е анонимен щом съдията ще му знае самоличността-А да те съдиите не са корумпирани

143

Сульо

преди 14 години

До "некомунист"Баш бая си си ***, а що се срамиш поради това....на вас *** е най удобно всичко да си върви постарому..т.е. по старият коловоз. *** няма вече да е на вашата. България ще стане нормална държава въпреки вас.

142

!!!!!!

преди 14 години

MNOGO SI 4ERVEN DRUJE

141

stan

преди 14 години

NE! SMURDI NA OPRAVIQ. KOLKO E NELEPIO... AKO GOVEDOTO VURVI PO PUTQ SI NE QDE TOQGA. QVNO TI SI OT NEPOSLU6NITE GOVEDA!

140

некомунист

преди 14 години

Абе ***, нормалните мислещи граждани виждат малко по трезво нещата.На теб като ти харесва да стоиш под хипнозата на Бойко, стой си, но не ме убеждавай, че като не искам да живея в Оруелова държава съм престъпник.А изказвания от рода на "Който не е с нас, е против нас" само показват безсилието да намерите реални доводи и да си защитите "нововъведенията" герберовски

139

Туню

преди 14 години

Агент Гъци е загрижен само за правата на крадците....повече не трябва да позволяваме да имаме такъв президент...срам за нацията е агент Гъци.

138

Монката

преди 14 години

Алоооооо, платените писачи на комкрадците, много рано сте се активизирали бя! хахахахахахах

137

Анонимен

преди 14 години

Новата длъжност " щатен таен свидетел" ще бори безработицата.

136

???

преди 14 години

Онези, които се опитват да манипулират аудиторията като казват, че се превръщаме в полицейска държава, са или част от октопода , или защитници на октопода , макар че, щом го защитават , те автоматично стават част от него / октопода /...Разбираемо е, че онези, които са извършвали престъпления, вкл. и убийства, сега се страхуват от промените и поправките в НПК, защото вече няма да могат да избягват тежестта на закона поради наличие на ' вратички ' в писания през 2005 г. НПК от триглавата ламя , който позволява на обвинени в извършено убийство преди повече от 10 г. заедно с адвокатите си да се ' разболяват ' когато им дойде поредната дата за делото и така да избягват правораздаването поради изтичане давността на делото ...Онези които са извършвали престъпления, са страхуват от новите поправки и промени в НПК ...Честните и трудолюбиви български граждани, които не са извършвали престъпления, не се страхуват от новите поправки и промени в НПК, които се предлагат от сегашното правителство и прокурорите ...

135

лальо

преди 14 години

То ще е правово - по закон ще е коректно, но може да не е справедливо. Демокрация е управление на демоса и става с референдуми, не с избиране на 200 парцалени кукли и един кукловод. Второто се нарича куклен театър, а не демокрация.

134

един

преди 14 години

Започва вси по-силно да смърди на полицейщина и диктатура с тази държава....

133

анонимен "свиде

преди 14 години

Предлагам си услугите на всеки български съд, срещу съответното заплащане. Давам всякакви показания, срещу всеки по всяко време и на всякаква цена. Ползвам и сересета всякакви, клюки, доноси, слухове, догадки, партенки, предположения, халюцинации, измишльотини и сънувани кошмари. Мога да докажа, че съм бил на три места едновременно. И ако не ми платите, и срещу вас ще свидетелствам. Честна дума!