25

селянин

преди 14 години

А туй момче що тъй му стърчи косичката.Няма ли кой да му вземе малко по яко алабаша.

24

Анонимен

преди 14 години

прекалено сме им ясни на управляващите---правят ни свидетели на разни мероприятия,и като знаят колко много обичаме да политиканстваме,ни оставят да си бъбрим тука.....

23

Анонимен

преди 14 години

Докога,Мухобойко,ще се занимаваш с измисленни герои?

22

Риболов

преди 14 години

Клоуните нямат умора - добре че случиха на не особено умен народ, който им вярва ...

21

РОСЕН

преди 14 години

Сега имате свидетели А утре ще имате ли?

20

до 15

преди 14 години

масларова да не закачате!-жената едва събра от членски вносове 5 000 за гаранция. и арсенова не пипайте,жената толкова СКРОМНО си живее в дворците. какво толкова има? нали ви каза по ТВ,че има,каквото имат и всички българи.аз викам и вальо топлото да пуснете-ще му ръждяса джакузито,до като не го ползва..

19

нло

преди 14 години

А И В ЕВРОПА ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С СРС МВР -ПРОСЛЕДЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗАР ОТ БАЗА БАНКЯ.

18

до 17

преди 14 години

По точно стъпката я направиха Цветанов и Борисов с подкрепата на Брюксел. Затова ги подкрепям. А не цялото правителство има заслуги за тая стъпка.

17

Анонимен

преди 14 години

Това правителство направи стъпката ,която много негови предшественици не намери сили,воля и професионализъм да напраи,а именно да обяви открито война на корупцията.Не е лесно да търсиш отговорност на бивши министри и то при такава корумпирана съдебна система и толкова "приятелски" взаймоотношения между политици и видни тартори от подземния свят.Което и да е следващото правителство да направи ревизия на сегашното и това да стане традиция за напред.Така ще се сложи край на наглите и безочни злоупотреби с власт ,на каквито сме свидетели.Корупция има навсякъде но такава повсемесна няма никъде.Почва се отгоре на долу.Това има не само финансово измерение ,но и възпитателно и чувството за недосегаемост изчезва у хората,чиято единствена цел е се облагодетелстват от заемания от тях пост.

16

ТЕМИДА

преди 14 години

А бе хора ... какви доказателства, какви глупости! Този човек има толкова пари, че ще купи и продаде цялата ни независима съдебна система балабар с чистачките. Помнете ми думата... стигне ли процеса до съда, ще забуксува яко и само "трактор" би го изтеглил но ....

15

Анонимен

преди 14 години

А онази беднячка Масларова?Ами скромно живеещата Арсенова?Ами останалите?Прехвърлиха си имотите на близки и познати и сега демонстрират честност и почтеност! А ние сме стадо и сме длъжни да им вярваме! Да ама не! И докога законът ще позволява хора ,провалили се в политиката и управлението на страната ,да стоят в парламента и да продължават да живеят на наш гръб?Ненавиждам комунистите,но браво на Жан Виденов!Излезе от политиката с доблест ,която липсва на Станишев!Тоя вместо да се засрами ,от ден на ден става все по-нагъл!

14

Мъдю

преди 14 години

Тоа Трактор беше шеф на мафията , май. Ами ако наистина е такъв, кво прай таа мафия? Що не го пази?...

13

някой си

преди 14 години

ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА Г-Н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В БОРБАТА МУ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ***, КОИТО 20 ГОДИНИ СВОБОДНО КРАДАТ И УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА.

12

Анонимен

преди 14 години

Ауу

11

БЕНИ

преди 14 години

БРАВО ГН. ЦВЕТАНОВ, БРАВО ГН. БОРИСОВ НАДЕЖДАТА НИ Е ВЪВ ВАС, СЛЕДВАЙТЕ СЕРИОЗНО ЗАКОНИТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ ПО УСТАВ .НАЙСЕТНЕ ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СИ ЗНАЯТ МЕСТАТА, КОЙТО Е КРАЛ В ЗАТВОРА НЯМА ДА ПРОЩАВАТЕ НА НИКОЙ.БЪДЕТЕ СТРОГИ И ТОЧНИ КАКТО ДО СЕГА. СТИГА БЕДНИТЕ ХОРА ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ А ХИТРИТЕ СВРАКИ ДА КРАДАТ ОТ ГЪРБА НА БЕДНИТЕ...ДЕРЗАЙТЕ....

10

kapitana

преди 14 години

Абе както има......в един момент няма да има

9

123

преди 14 години

съгласен с мнението на 7

8

Анонимен

преди 14 години

Аз съм на мнение,че Бойко Борисов и Цветан Цветанов са към момента единственото спасение за България - съгласете се, какви ли не ни управляваха и източиха.Във вас ни е надеждата Бойко, вече няма ни ЦАР, ни СДС, ни никой... няма спасение, ако и вие се провалите, да ти ..аковам държавата.

7

НННННННННННННННННННН

преди 14 години

Дано най после видим някой голям /бабайт/престъпник във зандана,или пак ще стане стария сценарий където едните ги ловят другите ги пускат до

6

Анонимен

преди 14 години

А пък евтини цигари нямаааа!