89

Анонимен

преди 14 години

още един БОЛЕН ***.на колене бе....

88

Питанка

преди 14 години

Колко ли е платил за болничния...

87

Съветник

преди 14 години

"Kато крадат нищо им няма ,като ги тикнат в ареста веднага се разболяват.Заловят ли някой костюмиран бандит с якичка пиши го тежко болен." - браво чудесен пост тоооочно така е , веднаага се разболяват веднага

86

Анонимен

преди 14 години

И този ли се разболя бе,тези бандиуги са най-болните хора от нацията.Иначе като са крадяли или рекетирали-нищо им е нямало.Вижте само,няма арестувана мутра,която в ареста да не е заболяла.Никакво пускане,там да ги лекуват,а ако го пуснат,трябва да се разследва доктора който го пуска.

85

amon

преди 14 години

Добре ,че е наблизо,ако беше на Канарските острови(за Великден)колко ли щеше да се охарчи завалията.

84

kapitana

преди 14 години

Абеее....пуста сопаа....

83

И аз не знам за6то

преди 14 години

Kато крадат нищо им няма ,като ги тикнат в ареста веднага се разболяват.Заловят ли някой костюмиран бандит с якичка пиши го тежко болен.

82

Аз

преди 14 години

Лесно се лекуват! Вкарват ги при *** в ловешката пандела и те ги почват с кожените инжекции

81

Анонимен

преди 14 години

Интересно, къде е комунистическата агитка на форума ?! Няма кой да защити бедния, болен и нещастен човечец ! Ама хайде де....само еднакви коментари, днес няма ли да заработите някой лев :)

80

Свинар

преди 14 години

Този юнак и пладнешки крадец /като всеки ***/ да бъде предаден за лечение на електората на ЕКСПЕРТА Доган.Те ще го лекуват дълго и ефективно. Иматинструменти и методика.Ефекта ще е,че той вече никога след това няма дорида помисли да боледува. Гуцан е много хубаво БГ име.Показва висота на интелекта и ширина на погледа.Този има визия как да ограбва БГ. А народа нарича малките прасенца "гуци-гуци". Гуцан=Пеко=Мако=Дако и сие ***.Все от една червена кратуна!!

79

Анонимен

преди 14 години

голям цирк; да видим до къде ще стигнат с този ***...

78

:)

преди 14 години

Да видим стиска ли им на варненските лекари да издават измислени епикризи :)

77

пътувала

преди 14 години

Има ли пътека за заболяването на следствения? Щото нас, "обикновените" клиенти, когато не тресне болест, никакви пътеки не ни хващат и си плащаме хилядарките, без да сме ги краднали, а после, ги отгладуваме като най-нова, напредничава, открита от най-хуманното в света, българското здравеомразване след 1990 г. , форма на следболнична помощ.

76

SAPATA

преди 14 години

Шегувам се.Нали знаеш стария червен похват. Като нямаш аргументи, бой по препинателните знаци.То се разбра що за икономисти са червените.

75

Анонимен

преди 14 години

Бай Гочо, и вода да не му дават, докато не си каже какво е откраднал.

74

MayDay

преди 14 години

Не се заяждам, нищо лично! Дядо ми е завършил ВИИ и е основател на УНСС... аз също съм завършил там, но за съжаление положението е плачевно...

73

SAPATA

преди 14 години

Ето ме и мене.Ей, не се заяждай с ВИИ! :-)))) И аз съм го завършил.

72

FAKT

преди 14 години

Явно българските престъпници са с много слаби имунни системи хахахаха

71

Доктора

преди 14 години

Горкия - толкова болен пък щял на почивка да ходи, добре че го поарестуваха , за да разбере колко бил болен, че да се лекува.Скоро и в амнезия ще изпадне и ще забрави номерата на банковите си сметки.

70

Гочо

преди 14 години

Ако питат вас и хляб да не му дават. А? Тъй ли ви учат в политпросветата на ГЕРБ?