160

доверчив??

преди 14 години

не съм но !Тя е ендокринолог - една от най- логичните дисциплини в медицината!- права и обратна връзка ,взаимна зависимост и тн.И в диабетологията има много добре изградена организация .Но не мога да кажа до колко !приноса за това е на проф.Борисова.

159

истина е

преди 14 години

че сме мнооого черногледи .Трябва да се даде шанс на здравеопазването като цяло.Мен лично ме впечатлиха първите конкретни думи на проф.Борисова - "за ред и дисциплина"в системата.

158

Анонимен

преди 14 години

Поредния клоун в цирк "Борисов"

157

Анонимен

преди 14 години

Тази самовлюбена "професорка"до един месец ще взриви здравеопазването.Помнете.

156

Анонимен

преди 14 години

Къде ти е метлата, бабо Яжке?

155

Анонимен

преди 14 години

Трябва и да си малко луд да се захванеш с този хаус,който цари навсякъде.Хитреците,които натрупаха богатство на гърба на българския народ стоят настрани и се подхилкват ехидно и доволно над страдалците.

154

мами

преди 14 години

Къде го избраха този изперкан бухал. Бойко ги намира такива некумокативни да си създава повече проблеми кото е такава как ще се разбира с синдикати и лекарски съюз

153

японско петле

преди 14 години

Голям майтап. Тая кокошка откъде я изкараха?

152

ДОЛУ ГЕРБ

преди 14 години

ахахха Какво е това Управление .. боже ела си прибери Версиите

151

Наблюдател №1

преди 14 години

Да е жива и здрава заместник министърката и дано да и е здрава гърбината, както се казва, защото на нейните плещи чака реформата. А тази бабка за какво са я избрали на този пост, не зная. Единственото което е сигурно за нея е това, че ще гледа бат Бойко в очите с респект и признателност

150

Той е

преди 14 години

Хахахх,и тази бабишкера е тотално изперкала!Егати правителството,егати чудото....

149

Анонимен

преди 14 години

Добре де,Бойко защо не покани примерно Чирков ,или някой дето е работил в чужбина и да е наясно как се работи в пазарна среда ,ами като я слушах тази бабушкера,колко е самовлюбена,отсега ми е ясно че ще е провал..че то НАНЕВ имаше поне концепция ,а тази малко идеалистка ми се види,лесно е да се казва как трябва да е ,но като вземеш да го правиш....

148

ДО 85

преди 14 години

ПРОЧЕТОХ ТЕ И ВЕРНО СИ ЛУД БРАТ!! ТАЯ ЩОМ Я ОДОБРВАТЕ ЦЕЛИЯ СТЕ ЛУД НАРОД!! НЕЗНАЕТЕ НИЩО ЗА НЕЯ, НО АЗ ЗНАМ ЧЕ Е ИЗКУФЯЛА БАБА И Е ГАДЕН ОРЕЛ С ОРИЗ!! ПОЗНАВАМ Я ЗНАМ КАК СЕ МУСЕШЕ КАТО БАБА МИ ХОДЕШЕ НА ПРЕГЛЕД И Й НОСЕШЕ ЩОКОЛАД! ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ Й СЕ ЗЪБЕШЕ И НАВИКВАШЕ! ТАЯ ИЗКУКАЛА ЩОМ Я СЛОЖИХА ЗНАЧИ И Б. Б. ВЗЕ ДА ИЗКУФЯВА!

147

КАЛИЯ

преди 14 години

ХА ХА АМА ВЕРНО МАЙ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПОЧНЕМ ДА ПИЕМ ХАПЧЕТА! ТО БИВА БИВА АМА ТИЯ ИЗЦЕПКИ НА БОРИСОВ НЯМАТ КРАЙ! ЗОРЛЕМ ЛИ ГИ ТЪРСИ ТАКИВА ОТБЛЪСКВАЩИ И ЗЛОБНИ ЖЕНИ??? ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ТАЯ ЩЕ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ!

146

до 85 М СЕСТРА

преди 14 години

В ПСИХИАТРИЯТА НЯМА НИЩО СТРАШНО ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ1 ПАК ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ СИ ***! ПСИХОТЕРАПЕВТИ ПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ НА ЗАПАД!НЕ МИСЛЯ ЧЕ С ТОВА ЩЕ СЕ ОБИДЯ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕКОМПЕТЕНТЕН ЧОВЕК! ПРОСТО ТЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗАЩОТО СИ ПОРЕДНИЯ ЗЛОБЕН БЪЛГАРИН1!ПРЕПОПЪЧВАМ ТИ КСАНАКС МАЛКО ДА СЕ УСПОКОИШ!! ЗЛОБАТА ВРЕДИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ???

145

бг баба

преди 14 години

Oh, my DOG........Добре,че си взех хапчетата, преди да прочета за новата звезда, която ще ръководи всички звездобройци....Нестандартна концепция за бъдещето( всички бързат с реформите, а тя ще позабави промените в здравеопазването) и нестандартна визия-какви са тези грозни копчета върху вехтото сако, копие на Шанел ? Смешна история

144

На дали

преди 14 години

Бати Бойко,да не си се сдухал вече бре?От къде намери тоя бяс?!Мани тия професори бре ,видяхме ги що за стока са!Намери някой(някоя) която ще си върши работата както трябва и ако трябва докато поеме нещата удари гръб!А ти все едни такива ,каточели са избирани с конкурс за ***!.

143

аа

преди 14 години

тая *** откъде я изкопаха?????????????????????????????????????????????????????

142

инвалид

преди 14 години

Нямам вина ;че съм човек с увреждания.РЕВМАТОИДЕН АРТИТ.Не го пожелавам на никого.НЯМА СМИСЪЛ ДА ОБЕСНЯВАМ;ЧЕ МЕ Е СТРАХ за бъдещето ми ако изобщо имам таково....никой не ми е виновен но все пак...спряха лекарствата с намаление и.т.н..................Не вярвам;че ще се долу горе по оправят нещата.

141

7.5

преди 14 години

А аз утре пак ще се редя да доказвам, че туй дето съм го платил съм го платил.А тя оптимист, горката...