40

Анонимен

преди 14 години

Професор Борисова не оперира, така че освен *** лъжкиня, май друго не мога да те нарека!

39

баси

преди 14 години

Че тая е набор на Ленин бе.

38

сиска

преди 14 години

с едно съм съгласна с премиера - че трябва реформа ТРЯБВА, ама извинете ме ако бъркам, но течовете няма да спрат при смяната на министъра!!!

37

Мая

преди 14 години

И аз съм инд.здравни карти. Но няма как да стане ,защото голяямата и раздута администрация не плаща и няма как да покриват техните разходи. Нашите карти винаги ще са празни ,точно заради тези ***.

36

българин

преди 14 години

Каква реформа ще прави тая, като РЕФОРМАТА, която трябва да стане е против нея и всички лекари в БГ? След медийната, лекарската мафия е най-голяма.

35

Анонимен

преди 14 години

Който е бъркал в кацата с мед, пак ще бърка. На докторите само ФИНАНСИСТ. Иначе, как да спреш теча, като сам си подложил канчето под него!

34

българин

преди 14 години

По-голяма част от лекарите са корумпирани. Вижте само в какви коли се возят.

33

недоумяваща

преди 14 години

Тази професорка предложи на моя близка да й оперира щитовидната жлеза срещу 2000 лв., след като за тази цел се дава направление и операцията е безплатна! Предлагат на Б.Борисов кадри-троянски коне и след това се бие по неговото име.

32

МАК

преди 14 години

И ОТ ТАЗИ НАФИНТЕНА И НАКИКИМОРЧЕНА ДЪРТА ЧАНТА НЕ СТАВА НИЩО!!! ПРИ ЖЕЛЕВА ЩЕ ИДЕ СКОРО И ТЯ..:( ЖАЛКО ЗА "БАРУТА" И НАДЕЖДИТЕ КОЙТО ИМАХМЕ.... "ОТ ТОВА ПЛЕМЕ НАРОД НЕ СТАВА"

31

профилактика

преди 14 години

Защо основното изследване за остеопороза не се покрива от здравната каса, като се има пред вид, че това е заболяване при мъже и жени над 45 години и че сигурно до този момент са си плащали чинно здравните осигуровки. Самото то струва 45-50 лв.Не е до парите, а до принципа!!!

30

прав си 30

преди 14 години

Когато се въведат здравни паспорти с електр.карти,но в кой век ще стане това в Б-я.

29

Az

преди 14 години

Аз се лекувам при проф. Борисова. Какво ще стане с нас пациентите и ? Доволна съм и не искам друг лекар!

28

ЛАМБО

преди 14 години

Ало, Новия министър Борисова !Не съм съгласен, хора плащали зравни осигуровки 20-30 години, сега когато са стари и болни САМО 3 осигуровки да не могат да платят, и им се спира достъпа до лечение. СМЪРТ !А в същото време държавата (тоест данъкоплатците), плаща здравните осигуровки на млади и здрави 20 до 45 годишни "трайно-безработни" социални ***-тунеядци.Въведете ИНДИВИДУАЛНИ здравни паспорти с електронни карти. Които да се водят през целия живот на всеки гражданин. И всеки да знае колко пари за здраве е платил, колко е ползвал и къде отива остатъка.

27

ЛАМБО

преди 14 години

lambo.blog.bg/politika/2010/03/15/edinstveniia-spasitelen-pyt.511482

26

Анонимен

преди 14 години

ББ май забрави какво беше казал преди време в Чикаго: че в БГ не е останал ценен материал. От какъв зор ще е тази министър като не е видяла какво е в "белите страни", как пациентите са доволни от здравното обслужване и лекарите доволни от заплщането си. Май че целта е да се запълни дупката, оставена от Нанев. Не ми е ясно защо ББ ходи за няколко месеца два пъти до Германия. Не намери ли някой кадърен български доктор там, който да се върни в БГ като министър.

25

ОЩЕ

преди 14 години

ОЩЕ ЕДНА ОТ ХАРЕМА НА бОЙКО-МАРКУЧА, НАРЕЧЕН ГЕРБ. АИДЕ СТИГА БЕ ТОЯ СЪВСЕМ СЕ ОЛЯ

24

Анонимен

преди 14 години

По дяволите, след време пак ще си говорим тук със същия проблем. Професор!!! ЧУДЕСНО, само да е посмяла да не се справи като министър, ще бъде оплюта, омаскарена и хвърлена в съдебна зала....затвора. ВНИМАВАЙТЕ ПРОФЕСОРЕ В КАРТИНКАТА, ПРЕГЛЕДАЙТЕ СИ ЕКИПА С КОЙТО СЕ НАЛАГА ДА РАБОТИТЕ, ДА НЕ СТЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА НА НЕКАДЪРНИЦИ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВИЕОПАЗВАНЕТО.

23

Анонимен

преди 14 години

Без актуална снимка, нищо не мога да кажа за компетентността на проф. Борисова. Това, че е жена е обещаващо, че не се казва Желева - също.Мими Виткова бе им казала, че са много алчни и съсловието я обяви за луда, сега се видя, че е била права.

22

КОГАА, ЗАЩОО?

преди 14 години

Министерство на Здравеопазването не е болница, а институция, кога най после ще назначат един юрист, вместо доктор, ако искат да направят реформа, това министерство не трябва да се ръководи от доктори ??????????

21

Анонимен

преди 14 години

Не е абсурдно, даже напротив, точно икономист трябва, за да може да се направи здравната реформа.