40

От 42

преди 14 години

Не знам защо повечето хора го приемат толкова тежко. С Антихриста ще дойде и Иисус. Така е според Библията. Може би никои не иска да бъде съден за грешния си живот но така ще бъде.

39

hmm

преди 14 години

Е тва да се разбира че пак ще има война щот Обетованата земя е в опастност.

38

Анонимен

преди 14 години

Ще видим кои са изчадията като дойде Антихриста и ви прати всичките при Бог. И това че там ви е изпратил Антихриста едва ли ще ви спести ада.

37

Св.Йоан Златоуст

преди 14 години

"Вашият баща е дяволът ;и вие искате да изпълнявата похотите на баща си..................Кога говори лъжа своето говори ,защото е лъжец и баща на лъжата.... Исус Христос! Евангилие от Йоанна /8:44,43/

36

Шулхан Арух

преди 14 години

"Господ Бог твой ще те постави /Израел/по-горе от всички народи на земята "Всяко място на което стъпи ногата ви ще бъде ваше"Там не оставяй жива нито една душа...Не се сродявай с тях/гоите/......................Тората /Втор.11:24;20:16;28:1/

35

Исус Навин

преди 14 години

Мноого проницателен крал. Явно знае много ;а именно че евреите и създаването на Израел създаде насилие и кръв неспир по тези земи!Изчадия на дявола са юдеите!!Четете стария завет моля- и тогава спорете!!!

34

Гурион

преди 14 години

Да и неговите слуги са евреите!

33

От 35

преди 14 години

Но нека не пишем повече. Това е друга тема за "Бъдещето на Израел е в опасност Това твърди кралят на Йордания Абдула II" и мисля че досаждаме с коментарите си за Библията, Бог и т.н. Не искам да пропагандирам с мойте вярвания.

32

Анонимен

преди 14 години

Както имам Библията съм ги преписал и двете. Но както казах се съмнявам във всичко. Пич ако искаш не ме слушай изобщо. Не знам даже дали Библията ми е вярна. Но знам в какво си вярвам и това е че Любовта,Надеждата и Вярата ще спасят света. И вярвам че има връзка между тях(за които е писано по-късно доколкото знам) и Светата Тройца.И мисля че Бог ще нагласи всичко както трябва. Но тия ядренни оръжия не са на добре.

31

Авесалом

преди 14 години

1? Това беше от старият завет?2? Точно ли го преписа?

30

цитат

преди 14 години

иоана глава 4."4:48 Тогава Исус му рече: Ако не видите знамения и чудеса никак няма да повярвате"Не знам дали са правилни цитатите имам една Библия може да е грешно преведена. Така че Вяра, Надежда и Любов мислч че това ни трябва което да ни води.

29

От 30 цитат

преди 14 години

"...Да не се намира между тебе, някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа ..." - То е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън."

28

Авесалом

преди 14 години

Бъдещето ще покаже.

27

За 27 и 28 от 25 и26

преди 14 години

Адът" е на земята и ние сме тези които го съдаваме. " Дано. Не знам. Имам си собствено мнение но предпочитам да си го запазя за себе си. Всеки си има право на собственно мнение. Не се интересувам много от "Адът" а повече от доброто.

26

За 27 и 28 от 25 и26

преди 14 години

Ето виж че си чел повече от мен. Много малко съм чел от Нострадамус и Ванга и нищо от Дънов. И аз не приемам нещата буквално като ги чета а гледам да мисля над тях. И ми кажи по коя точно мисъл ти реши че написаното от горепосочените е истина. Може да е било за наше добро да го кажат но това не значи че е истина.

25

Авесалом

преди 14 години

Не ги съдя. Това е истина. Преди аз да го кажа са го казали Нострадамус, Дънов, баба Ватга и еще много други.

24

Авесалом

преди 14 години

Ако смяташ че съм по-образован от теб - грешиш. Същото което си чел ти съм чел и аз. Продължавам да чета, да си задавам въпроси и да мисля. Не приемам нещата буквално - грешка е, която води до заблуда и грешни изводи. "Адът" е на земята и ние сме тези които го съдаваме.

23

До 17

преди 14 години

Като говориш за Бог само той може да съди. Да си правиш изводите защо Израел е нямал собствена държава и т.н. са само предположения. Не ги съди че и ти ще бъдеш съден това исках да кажа.

22

Анонимен

преди 14 години

Ок печелиш по-образован си. Но пак твърдя че:"Бог и Божият Съд решават кой колко "божествен" е. И гледа на всеки човек по неговия живот". Какво значени има кои какъв е бил. Дори да вярваш че грехът се предава от бащи и майки на синове и дъщери мисля че грехът може да се изкупи. Нали затова си има Ад.

21

Авесалом

преди 14 години

Иисус е галилеец. Юда наистина е юдеин (племето юди) , и е предал Иисун на евреите ( племето еври). В момента управниците на държавата Израел настояват тя да се нарича Юдейска държава.Причинно-следствените връзки са божествен, природен, космически ( както и да го наречеш няма да збъркаш) закон който важи за всеки, всички и всичко.