71

do Monika

преди 14 години

Ot Toshko Kolevpalachi deteeee, bashta ti e nevinen !!

70

do Monika

преди 14 години

Ще го пуснат, като се РАЗКЕШИ, защо да не го пуснат.Всичко е заради това РАЗКЕШВАНЕ, и Данката ще се РАЗКЕШИ, и кмета ще го стори само и само да си купят спокойствието.

69

Моника

преди 14 години

евро, бе, 25 000 евро щяхме да харчим за почивката. и Борето ще го пуснат като Мери Мургина. Вервай ми.

68

do monika

преди 14 години

Monika znaesh li 4e dqdoto na tvoq predi 66 godini e pozastrelql dosta byrjoazi v gorata na negovoto selo Pani4ino. Taka 4e vsi4ko se vrasha, aftomati, strelbi , aresti razgrabena pokashina. Sega 4akame tvoqta kasha za milqrdi da otide v novata narodna vlast. Kyshlev samoseziraj se zasho se pravish na kyrav!!!

67

ядосан

преди 14 години

*** семейната почивка за 20-25 000 лв?Аз като имам 1000лв в джоба, отделям не повече от 100лв за почивка или по-неразумен харч. Аде бяай оттука... 25000лв за почивка - нещастници. Като оная Мургина ли беше после ще кажат... нямаме паи, бедни сме.... *** продадохте държавата.

66

Мариан

преди 14 години

Моника френска, отдава ли ти се ;)

65

Анонимен

преди 14 години

20-25 бона за семейна почивка ............ Абе в затвора е безплатна семейната почивка дори е all inclusive :) .

64

Анонимен

преди 14 години

ZATVOR ZA VSI4KI

63

Борислав Гуцанов

преди 14 години

Моника, Моника, ти си моят сънУтрото ли днес ми казаЧе ще спиш навън... Засега ;)

62

Анонимен

преди 14 години

айде сега да си починеш вече:)позабавлява ни,ама вече не е забавно:)

61

Моника

преди 14 години

И да не се притеснявате - моите медии са най-добре позиционирани и ще отразят правилно събитието. Няма да праят пиар на тея гербаджиите. Дори тук, в Днес БГ моята компания ще пусне репортажче и ще отрази. Пак правилно, разбира се. Очаквайте истината от моите медии.

60

гражданин

преди 14 години

Естествено, че не е Моника - тя в момента е на пазара да купува портокали за мъжа си в панделата... И вазелин ;)Просто се забавлявам на нещастието им в момента... Надявам се имаме правото да се радваме, когато някой престпник е нащастен ;)

59

Анонимен

преди 14 години

най-вероятно "моника" не е тази,за която се представя,не вярвам да е чак толкова куха ***,но ако все пак има нещо общо с жената на тоя крадец,надявам се да падне от високо,защото колкото от по-високо паднеш,толкова повече боли,а мъжа и да заработи изхарченото с дирника си в дранголника.

58

до Моника

преди 14 години

От гражданин... Ама така бе маце - и аз това казвам ;) Имали сте бол пари - дали сте 4 годишната заплата на обикновен социалист за почивка ;) Сега се надявам да дадете и къщата и колата и на децата дрешките даже, докато си почивате срещу Цирковата площадка ;)

57

Моника Гуцанова

преди 14 години

При обискa в къщата ни полицаите броиха парите пред мен. Те бяха между 20 000 и 25 000 евро.. Парите бяха предназначени за почивка и днес (петък) вече трябваше да сме заминали за чужбина - четиримата и жената, която гледа децата. Това са средства за самолетни билети, за хотели, за рент-а-кар. Щяхме да обикаляме. Имаме възможности - ходим.Можем да си позволим - харчим по половин апартамент за разходки два-три пъти годишно. Гладните *** да ***.

56

нормален

преди 14 години

Не се връзвайте на болни хора.Комунист е диагноза.

55

Мариан

преди 14 години

хахТАЗИ ТВОЯ БЕТОНЕНА ГЛАВА, ЩЕ СЕ СТРОШИ НЯКОЙ ДЕН, КЛОШАР

54

Смех

преди 14 години

До 50: Пич аз работя и не съм гладен, позволявам си почти всичко от което имам нужда. Всъщност не познавам кадърен човек който да няма работа. Говоря за София. Тук дори все още като търся персонал и 2/3 са некадърници неставащи за нищо. Така че ако нямаш работа просто си *** който с нищо не може да бъде полезен на обществото

53

хах

преди 14 години

Не те съжалявам гладен и бос българино.Ако осъзнаваше само за миг ква герберска *** си щеше да се погнусиш от себе си и тия които са те създали.Зомбираното ти сънание не е в състояние да разбере в ква пумия живееш.

52

гражданин

преди 14 години

Как пък винаги като стане нещо такова и някои веднага се сещат за правата на човека... А когато тоя същият човек ощетява правата на други хора - същите тези си затварят очите :)Политикът не е обикновен човек - за него ( особено за българският ) важи принципа - виновен до доказване на противното :)За съжаление - в България както обикновено повече се грижат за правата на престъпниците, отколкото за тези на жертвите... 25000 евро за ваканция във време на криза и то на "социалист" :D :D :D