9

пиле

преди 14 години

за него отговаря "Гошо ухото" който в момента се услушва за "ятото гъзки" на който дължи пари защото беше прецакан от "Рони ***" докато пазаруваше от магазин "Малката пачка". така че в момента "Багера" е заедно с "Комбайна" и перат парите на "Къра"

8

Анонимен

преди 14 години

това е трактора а багера къде е

7

Гошо Тъпото

преди 14 години

АП - Трактора е по-добре да остане на.....топло;ако го пуснат навън,може да годокопа някое неотрязано.....пипало на октопода и после,знае ли се какво можеда се .....получи.

6

ХАХАХХАХА

преди 14 години

Къв е тоя *** АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!???некво пидерасче от ДС! ---лапал мишки срещу хвост-!!!!тоя гъзоблизец нито е от ОМОН нито от ЦРУ ,просто *** ОТ ДС!!!Мола на софийските бакшиши да ударят по един минус щото ще падни минуса на ГЪЗОМИЙНЕЧАСТВОТО!!!!АЛКАШ да ти такова мамата КОМУНИСТИЧЕСКА!!!!!!!***

5

Анонимен

преди 14 години

Само че , сега като обжалва пред корумпирания и престъпен апелативен съд и пак свободен за действие

4

Анонимен

преди 14 години

Мислиш като престъпник, а

3

яверявдгфасхявег

преди 14 години

толкова е наобичайно някой да влезне в затвора че ако стане хората ще обвинят ББ за това че го е направил нарочно

2

Диктатора изпада в д

преди 14 години

Режимът на Диктатора изпада в дефицит от приемливи за съда доказателства и започва сам да си ги фабрикува. В бъдеще първо ще арестуват политическите противници на Диктатора, а след това политически сервитьори като Цветанов ще конструират (псевдо) обвиненията към задържания, адаптирани към съответните закони и оправдаващи ареста. А на по-долно ниво, ще арестуват ситни криминални престъпници и ще им предлагат облекчения срещу поръчкови лъжесвидетелства. Паралелно с това Диктаторът, плюс статисти, ще насъскват по кабеларките мнението срещу свободомислещите и дисидентите.

1

да влезе в пандиза

преди 14 години

Досега недосегаемият ББ също ще трябва да влезе в пандиза. Тогава свидетелите няма да се страхуват да свидетелстват срещу него. Докато ББ е на свобода, свидетелите ще се страхуват за семействата си и няма да искат да свидетелстват. Виж примера с Октоподите.