29

До 16

преди 14 години

Явно си нямаш и ни най-малка предства какво е това данъчна оценка нали?

28

Анонимен

преди 14 години

Ами айде ти като си толкова умен напиши един "съвършен" закон! Ей писнами от всезнайковци! Какво толкова неясно има? Има конкрети цифри, къде точно виждате двусмислицата?

27

Гларус

преди 14 години

Единствения смислен коментар тука!Браво 16-ти..

26

до Smart

преди 14 години

А някои вече са по-високи от пазарните цени към момента.

25

Анонимен

преди 14 години

Реално антикризисен план ще има .когато махнат дянков недоносчето от финансите.щото ако знае само колко назан ни върна самия той ще се гръмне!!!

24

Joro

преди 14 години

Как се казва законът, който коментираш?

23

еди кой си

преди 14 години

добре ни оправя тоя бат бойко. един съвременен робин худ - взима от богатите и дава на бедните (в случая кабинета му). хазната празна, пък за депутатите имаше коледни надбавки (или 13-та заплата, не помня вече). при костов дръпнахме, малко или много, при царя също... дори и при станишев... а сега само на доло вървим и кой е виновен? - "кризата", кой друг

22

роно2

преди 14 години

къв данък беее?? коли над 70 бона и жилища над 300 да се отнемат в полза на даржавата!!

21

az

преди 14 години

ХАОС, адски си прав-а! Закона както винаги не е доизмислен. Винаги ще има наши и ваши....Сега ще пострадат (ако изобщо пострада някой, де) ЗАМОЖНИТЕ, а не БОГАТИТЕ! Защото нали се сещате реално богатите какви връзки имат и на каква основа стъпват! Ми че колата ще му я оценят за 69 999 лв и ПАК няма да плати данък лукс.....Абе закона е недовършен и стои някак си във въздуха...Не са оставили вратички, а направо ПОРТИ, за неизпълнинеито му!

20

з

преди 14 години

А кои са мерките за:- мерки за подкрепа на доходите на домакинствата и вътрешното потребление; - мерки за пазара на труда; - мерки в подкрепа на бизнеса, както и мерки, засягащи социално-осигурителните системи.май само си приказваме а...

19

Анонимен

преди 14 години

Не е абсурдно. Големите фирми имат определено количество вредни емисии, които могат да отделят при производството годишно. Ако обаче използват по-малко, могат да си продадат оставащата част, на други фирми! ^^

18

Валентин

преди 14 години

Как по дяволите се продават емиисии въглероден диоксид ?Това е абсурдно. :D

17

Smart

преди 14 години

Като започнат разни недодялани плевняри като теб и хваления от теб #6 да се изказват, да му се додрайфа на човек... Първо винаги има строго определена граница по отношение на налозите - няма как! И второ - вЕрвай ми, че доста завишиха данъчните оценки и сега са почти колкото пазарната ст-ст на съответния имот...Айде стига вече с кухи постове!

16

gandoni

преди 14 години

Щом ще има данък лукс нека да направят и данък мизерия ,че да напълним хазната..

15

ХАОС

преди 14 години

В ДАНЪК "ЛУКС" ЩЕ ВЛИЗАТ ЛИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, ДЯЛОВИ УЧАСТИЯ В ПРЕДПРИЯТИЯ?!АМИ АКО ИМАШ 10 КОЛИ ПО 65 000ЛВ И ОЩЕ 10 ИМОТА С НЕРЕАЛНО ЗАНИЖЕНА ОЦЕНКА 250 000ЛВ?!ТЕЗИ "ИКОНОМИСТИ" КЪДЕ СА УЧИЛИ ????В ГЛАВИТЕ ИМ Е ПЪЛЕН ХАОС ОТ МИСЛИ И ЧУВСТВА

14

:)

преди 14 години

Има ли ги някъде всички мерки да видим за какво иде реч. Някъде четох че щели да забраняват онлайн хазарта в БГ, което ще бъде поредната велика глупост. Благодарение на него в БГ влизат милиони $ и Е които се наливат в икономиката. Имам приятели които правят по 20 000 - 30000$ на месец от това.

13

Анонимен

преди 14 години

Данък лукс при коли над 70000лв. и колко ще е данъка? Годишен ли ще е ? Еднократен при покупката ли? И как ще се оценяват колите? То може и за 100 бона да си я купил, но след 3 години да ти я оценят за 50 хилки! Ако е годишен ще се обезценява ли стойноста на автомобила или не? Какъв е тоя Дянков ,никога нищо не му се разбира. Ставаш и казваш смятам така и така. А не данък лукс а какво е що е , няма значение.. искам повече разяснение.

12

Анонимен

преди 14 години

Шшшът ,бе!Ще вземе Симеон Дянков да се сети да обложи с данък "Сиромах" такива като теб и мен с коли за под 1000 лева.Тъй,че мълчи.

11

хехехе

преди 14 години

Снимката е уникална......това Мистър Дянков рано сутрин, ли е ?

10

?????

преди 14 години

Независими оценители :)