66

МУСТАФА

преди 14 години

Ако ще Б.Борисов да е от Марс, факт е че интересите на България нямат друга алтернатива.

65

Ивайло

преди 14 години

А този малък *** - хамстера СерГей продължава да има наглостта да прави изказвания по телевизиите, след като дори хора от неговата партия на няколко пъти казаха че трябва да се маха.

64

До Добромир

преди 14 години

Правителството на ГЕРБ не е разочарование, а милиционерско извращение!

63

Фичо

преди 14 години

Вярно е! Току що проверих в Укипедията. При деполитизацията на армията и полицията Бойко Борисов наистина е напуснал МВР за да си запази БКП-книжката. А се изкарва антикомунист. Дребен демагог!

62

Иво

преди 14 години

Добромире - ако това правителство е "страшно РАЗОЧАРОВАНИЕ" както казваш, то предното е за строг тъмничен затвор!

61

Добромир

преди 14 години

Това правителство се оказа страшно РАЗОЧАРОВАНИЕ. Невиждани смешници...ужас!

60

do 30

преди 14 години

abe drugario kyky, 6to si ve4e "anonimen"...?

59

Петър

преди 14 години

Предлагам да се направи сайт в който да се публикува събраната информация за корумпирани магистрати и връзките им с организираната престъпност в България, защото се вижда че те взаимно се държат здраво и нямат никакво желание да си "почистят къщичката".

58

До Рени

преди 14 години

Не си права. Най-добре би било Сергей Станишев и Бойко Борисов да са в една килия, иначе медиите пак ще досаждат на народа кой какво е казал за другия.

57

SAPATA

преди 14 години

за 53 Очаквам предложението , къде да сложим съдията , който отсъди, че 650 кила амфетамини са за лична употреба.

56

До Рени

преди 14 години

Бойко Борисов не може да влезе в затвора, защото всеки съд ще го признае за невменяем...:))))

55

elvis

преди 14 години

Цветанов- скрий се! Вече никой не ти се хваща на мероприятията! Пълни некадърници сте и само се опитвате да отклонявате вниманието на обществото. Докога?

54

SAPATA

преди 14 години

за 47 Здрасти! Те са слаба ракия. Чета им глупостите само, когато имам време. Хич не ме е страх от тях.Много добре познавам пропагандните им похвати. Един пример: Някой да е чул *** да се извини за нещо?Не. Те винаги са били прави. Един пример: Клинтън се извини на Германия за съсипването на Дрезден. Нито един *** не се извини за Белене и лагера "Слънчев бряг". Там е заровено кучето. Национализираха, колективизираха и си прибраха всичко в последствие.И сега обвиняват всички останали.

53

Рени

преди 14 години

Познайте защо един ден народът ще сложи Сергей Станишев и Бойко Борисов в два различни затвора?

52

До 49

преди 14 години

Тъпчо! За шефове на банки и за министри слагад само верни на комунистическата мафия хора!

51

мислещ

преди 14 години

Не му казва името, защото ако каже ще го осъдят за клевета!Така е по добре- пуска една простотия и заблудените герберчета вкл.не малка част от така наречената журналистика цял ден и не само един реват - вижте ги,бе вижте.На всички им е известно че фокуси се правят като отклоняваш вниманието на зрителя.Ето това е обяснението отклоняват ни вниманието от важното, само,че забравят едно важно нещо.Ние не сме зрители, ние сме в Родината си и още нещо ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА, няма да ви търпим вечно.

50

somebody

преди 14 години

Всичко така е направено че съдебната система е оставена без контрол,дори сама си гласува премии от по няколко хиляди лева по време на криза - когато хората получават много по-ниски заплати от тях.Онзи съдия млъкна - Груев ли му беше името, защото знае много добре че много от магистратите са корумпирани и свързани с мафията в България.

49

до 41

преди 14 години

много просто ще ти го обясня:Представи си че те наемат за шеф на банка , обаче след 1-2 месеца разбираш че предишния (уволнения) е изпразнил касичката(сейфа) , обаче идва кризата и хората почват да си теглят парите от банката и се оказва че няма пари за всички.Предишния работил със Съдебната система , унищожил е много доказателства , има и връзки там. Въпроса е : Ти като шеф на банката какво ще направиш ?

48

До Терко

преди 14 години

Абе ти си рядко тапо парче,ами 3 ната кйоалиция заложи капана за следващите ,какво оставиха на Бат Бойко <2 милиарда скрити плащания КЪм фирмите на нашите хора ,много сте сляпи за това си завлужаваме положението в което сме *** народ ***

47

гольо

преди 14 години

Привет! Радвам се, че продължаваш битката с ***, аз също не съм я спирал. Успех! И нека най-после има реални разултати, независимо от това, че нЕкои червенковци пак ще си припишат заслугите, типично за тях. А в същото време ще продължават да се опитват да крадат, или поне да бъдат консултанти на мегапроекти.