332

Даскалеску

преди 14 години

Докато си напиша поста , и още 5 ,,мнения" от незнайния форумен *** :-)))Трябва един бюст-паметник в централата на БСП да поставят - *** пред компютър - ,,Паметник на незнайният червен *** " :-)))

331

Даскалеску

преди 14 години

Много ми е интересно , червените форумни *** защо още служат на Гея и Гоцето ?Или друго не могат ?След Андрей , Жан и Сер гей остана разруха , а те плюят срещу тези , които оправят батака !То , в комунист срам няма , ама чак пък толкова ....

330

СинонимНаСмелиКражби

преди 14 години

Когато Костов управляваше,България беше ограбена и се появиха милионерите.Взимат заем от 500 000лв след инфлацията връщат все едно 500лв.Не забравяйте какво направи той,колко милиони окраде от държавата.Костов на това се надява,пак да му се доверите и пак да краде.

329

КостовКрадливМАФИОТ

преди 14 години

НИКОГА повече няма да гласувам за Костов!5000лв спестявания станаха 5лв по негово време.Костов КРАДЛИВ МАФИОТ!!!

328

КостовСинонимКРАЖБА

преди 14 години

Иван Костов - синоним на КРАЖБА,КОРУПЦИЯ,МАФИЯ,ПРИСВОЯВАНЕ.

327

КостовСинонимКРАЖБА

преди 14 години

Иван Костов - синоним на КРАЖБА,КОРУПЦИЯ,МАФИЯ,ПРИСВОЯВАНЕ.Един от най-крадливите политици,доказал с какви огромни темпове може да краде.Не забравяй българино,какво е направил Костов за да сме на това равнище сега,аз свързвам името костов с кражба,корупция,мафия и присвояване.

326

Анонимен

преди 14 години

I NAQKI DALAVERI.

325

Анонимен

преди 14 години

мале забравихте поразиите които вършеше този ***

324

Анонимен

преди 14 години

На "Командира" името му е синоним на ***!

323

Анонимен

преди 14 години

Кой му взе фикуса на тоя човек, вече няма зад какво да се крие, сигурно и теменужката спря да му говори, та е тръгнал да ни поучава. Да върне щедро раздадените по негово време национални богатства и тогава да се бие в гърдите.Крадец пък и наглец, национален ПРЕДАТЕЛ.

322

Demokrat!

преди 14 години

Kostov e choveka imal smelosta na vakra valytniq bord v staranta bez nego... shtqxme da sme oshte v kriza ili da stanem d1rjava ot tredia svqt. Moje da e napravil greshki spored nqkoi xora. no te sa bili s cel razvitie i oblagodestvane na d1rjavata ne negovo lichno. Vsicki gledax lochata my strana q pogledente v dobrite my kachestva.

321

Анонимен

преди 14 години

Командира е the best forever

320

Миронов

преди 14 години

интересно кое през 1996-97г. в България е струвало 30 милиарда?и значи лошия костов е унищожил чудесната дървжава оставена от Виденов?

319

РМД-крадлю

преди 14 години

Гаргамел е издухан отвсякъде!На следващите избори с копнеж ще гледа НС!

318

ИС

преди 14 години

Авторът на 328 да иде до Китай и Виетнам,па тогава да пише глупости.Костов има пари и може да пу плати командировките.Аз бях там с Герджиков.Питайте него и той ще потвърди че Виетнам,който беше изравнен с земята от американците сега е цветуща държава.

317

почитател

преди 14 години

нека бъдем по коректни... името му е синоним на смели кражби!

316

pesho

преди 14 години

Костов е човекът, който направи реформи, които измъкнаха страната от онази криза през 1996-7 година. Благодарение на онова управление сега сме в ЕС а не в ОНД или каквато и да е руска колония. Затова е толкова мразен от червената олигархия. Голям стах от този Костов. Гоце само за него си говори.

315

yann

преди 14 години

Така е! Икономист та дрънка!Именно поради този му гений, успя да разпродаде икономика оценявана на 28млрд. за скромните 1,8млрд. Браво! Ха се га познай къде е разликата!/написаните суми са изключително точни и са взети от официални данни/

314

ss

преди 14 години

КОСТОВ е наистина икономист, слушайте го!

313

Анонимен

преди 14 години

Хайде да не обясняваме на този от снимката на какво е синоним името му! Да не си припомняме неща, за които той самият преди няколко дни каза :"Да гледаме напред, а не назад!" (цитатът е по памет, може да не е точен, но смисълът е този!)Е, в този случай може и да не се обяснява защо той не иска поглед назад. Само РМД-тата колко ни струват.....