35

Р

преди 14 години

Мдаа, и на майка ми 2 пъти са звъняли такива, но ЙОК. Не че има пари де, но и да имаше, на такива евтини номера няма да се хване. И друго нещо: като бабките не гледат ТВ и не четат вестници, децата им могат да ги предупредят (ако имат мозъчна дейност).

34

Блокирал

преди 14 години

Даи Боже всекиму да блокира и да изкара от някъде 10 бона на куп ;-)))))

33

Адвокат

преди 14 години

Борисе, тъй като и аз съм разсъждавал по тези въпроси - според мен трябва да въведат задължителен курс за всички жени "Фискална дисциплина и бюджетиране", с което се надявам впоследствие дамите да ограничат харчовете и ние "да започнем да смогваме". До тогава, за да издържа семейният бюджет, известна част от него трябва да не е на светло, иначе те уверявам, че изсветлиш ли тази част от приходите - ще бъдат усвоени незабавно.

32

Блокирал

преди 14 години

Дай Боже всекиму да блокирва и да вади по 10 бона ;-))))))) искам да блокирам...

31

54

преди 14 години

taka e

30

Адвокат

преди 14 години

Нека ви кажа каква е работата - господата, несправедливо наречени "измамници", всъщност са будни образовани патриоти, които са искали да помогнат на страната си в тези толкова тежки кризисни времена. Загрижени за влошаващата се икономическа ситуация в България и по-специално липсата на ликвидност и визирайки огромните парични маси обездвижени в населението (в случая - двете дами) те решават с риск за себе си да се нагърбят с тежката задача да пренасочат ликвидност от домакинствата към фирмите.

29

bor

преди 14 години

Добре бее тия глупавите бабички новини не гледат ли бе мама му стара .... толкова ги повтарят по новините тия случаи и тия пак се връзват. Не оправдавам тия *** дето се възползват така от тях ама пък те буквално си им ги дават в ръцете. Като ти е слаб акъла да ти е як гърба са казали хората.

28

Борис

преди 14 години

Добре деееее, откъде тия пенсионери вадят по 10 хил.евро ей така!?!?!? Аз бачкам по 12 часа на ден, и пак не смогваме. Да кажат каква е тайната на успеха поне...

27

Krasi

преди 14 години

I na moite baba i dqdo bqha opitali da gi izmamqt taka,no ne im se otvori para6uta :) Obadili se i kazali,4e brat mi e napravil katastrofa i ubil 4ovek,poiskali 10 000 evro.Da,oba4e horata zatvorili i vednaga se obadili na brat mi,koito im kazal,4e nqma podobno ne6to i vsi4ko si e nared.Tova trqbva da se napravi,kogato nqkoi se opita da izmukne pari po tozi na4in,prosto zvunka6 na blizkite si i polu4ava6 informaciq ot tqh.Kolko glupav trqbva da si,za da se doveri6 taka lesno na nepoznati?!?!?!

26

69

преди 14 години

До сега не съм видяла интервю звъняха искаха ама нямах.Значи се знаят имащите.

25

Един Луд

преди 14 години

Още ли има такива будали ве... С какъв акъл дават тия пари?!? Съвсем малко сиво вещество да имаш и ще се сетиш, че никой нормален полицай няма да ти иска пари по тая схема, понеже вероятността да изгори покрай телефонните измамници е огромна. ЕХ *** народ!

24

5445

преди 14 години

и какво като се регистрират картите? то да не се обажда от ГСМ, има улични автомати, които освен с карти, работят с монети...

23

Анонимен

преди 14 години

Ричи със сигурност е много страшно да чуеш подобно нещо,но затова са телефоните,защо не се обаждат на децата си ,а бързат да дават пари?

22

Recoil

преди 14 години

Кога ще започнем да съдим хората, опитващи се да подкупят съдебната система? Тези две жертви биха били добро начало, но при условие, че в България решим да спазваме законите, а тя е раят на неспазващите :)

21

ritci

преди 14 години

Г-н пълна лейка, явно нямаш деца и представа си нямаш какво означава да ти се обадят и да ти кажат , че детето ти е катастрофирало. БЛОКИРАШ. Друго не те интересува, само как да помогнеш на детето си "което е в болница и бере душа" или е " застрашено да не влезе в затвора"

20

Светла

преди 14 години

Аз на това му викам Имали Дали. Ама да не ревът като нямат акъл в главата и не слушат като им се говори.

19

Анонимен

преди 14 години

В Смолянския край доста пенсионери (и не само) спечелиха пари като преди няколко години продадоха апетитни парцели на Пампорово и Смолянските езера, кои на далавера, кои не... Някои си купиха Голф 3-ки, други апартаменти в центровете на столицата и големите български градове, а трети раздават на измамници. В Смолян единственият пенсионер, за който знам, че има сериозен месечен доход е стария Накензи (всъщност Mc'Kensie), пенсионер от британския флот и пропаднал пияница.

18

Анонимен

преди 14 години

Бе ***, хората вземат кредити за да си решат проблема, когато са притеснени!! БАСИ ПРОСТИТЕ ХЛАПЕТИИ СТЕ!!!!

17

Анонимен

преди 14 години

Кухи ***!

16

Владо

преди 14 години

А новината трябва да е със заглавие "Две бабета се опитаха да преметнат съдебната система". Вече ама изобщо не ми е жал за тия кухи ***. То бива простотия, ама чак толкова не бива.