27

desso

преди 14 години

иначе евала за заплатите, а сега излизат с номера, ч е няма пари за обещетения дори. Както се казва: крадеше ама имаше и за нас.

26

desso

преди 14 години

Близаков и Свиняров разбиха армията. Не казвам че Цонев беше цвете за мирисане, но май беше най-малкото зло.

25

inside look

преди 14 години

Найстина по времето докато беше Цонев министър за служителите от МО имаше добри социални придобивки, увеличение на заплатите , обещания за апартаменти и т.н. Но както всички останали министри реши и той да бръкне в кацата с меда, и се оля.....

24

o6te edin leitenant

преди 14 години

be ima ne6to vqrno ama ne savsem,toi uspq da si vratne dalaverkite,no paralelno s tova podobri neimoverno usloviqta za voennosluje6tite,ot voenen losha duma za niki conev nqma da 4uesh,i za svinarov si prav i za bliznakov si prav ,pykaz 6te dobavq i boiko noev

23

Старфайтер

преди 14 години

Този плъх беше от квотата на бившето вече НДСВ. Партията, която буквално уби Българската армия. Благодарение на такива *** и нац.предатели, към днешна дата, ние - българите, вече нямаме армия. И този е далеч по-малко виновен от такива проскубани ГАДОВЕ, като свинята Свинаров и онзи *** Близнаков. Точно те, двамата и страхливите, мазни "генерали" разбиха армията за 8 години. Тази гавра с българския войник трябва да бъде наказана сурово.

22

?

преди 14 години

12.02.2009 г.1.06.2009 г -WTF ?

21

Анонимен

преди 14 години

ТОЗИ НЕ Е ЛИ ЗЕТ НА ГЕНЕРАЛ И СИН НА ПОЛКОВНИК ОТ ВРАЦА!МАЙ МАЙКА МУ Е БОРЕЦ ПРОТИВ ФАШИЗМА И БИВШ ШЕФ НА ЖЕНИТЕ КЪМ ОФ ВЪВ ВРАЦА.НЯКОЙ АКО ИМА ИНФАРМАЦИЯ ДА ПИШЕ -КЪДЕ Е РОДЕНО КРАДЛИВОТО ПИЛЕ.

20

Анонимен

преди 14 години

И кога е бил социаялист - маи беше от дружките на Бойко - слугите на царя.

19

ABC

преди 14 години

Писна ми от това БСП и от хората на Станишев ............ с действията си ни ощетяват за дестилетия напред :-(

18

JJJ

преди 14 години

Досега, ако е нямало, е сега ще видиш за какво става въпрос. Питай къде са парите, дето Европа уж ни ги даде, щото новите са много гот. Те май разбраха, че им ги дава на тях лично. Тия са на принципа - след мен и потоп.

17

666

преди 14 години

Американска фирма а нашите за това нямат поръчки и съкращават хора.Да не би да свършиха и нашите строителни фирми.

16

Анонимен

преди 14 години

koga 6te go pysnete

15

чичо

преди 14 години

Защо бе Цонев защо?Защото сме социалисти, ще каже другарят Станишев?

14

BBBB

преди 14 години

крадци като и сегашните а не крале.

13

съдия

преди 14 години

Осъждам го на 999 години и 3 дни затвор!

12

BBBB

преди 14 години

да аз не съм крал крал си ти нито един министир не е крал ако е крал докажи ми ще те позлатя

11

JJ

преди 14 години

Някой ще ме подсети ли за "министър" по време на "управлението" на тройната коалиция, който не е крал и ущетявал държавата или поне такъв който е допренесъл с нещо добро? Такова разграбване не е имало в най-новата история на Б-я!

10

боян

преди 14 години

а кога ще отговаря за безумието, което построи на петте кьошета на мястото на стария военно-исторически музей???колко милиона от данъците ни бяха похарчени и усвоени от една определена фирма-строител?

9

666

преди 14 години

За 5месеце служба ВРЕДИ за 8 000 000 лв малееееееееее

8

Лейтенант

преди 14 години

Най-кадърния министър,стъпвал някога в това министерство отива на съд...Смешно и жалко,да не говорим за обвиненията,които му лепят.Още по-смешни.защо не разследват Свинаров и Близнаков и да видят за какви кражби става въпрос.По времето на Цонев армията най-после започна да се оправя,ама сега онова дебело прасе Аньо Ангелов е решил да я довърши!