208

Анонимен

преди 14 години

Ти ченге ли си или мутра от Бойковия лагер?

207

сс

преди 14 години

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НАЗНАЧАВА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , ББ ИМА МНОЗИНСТВО ДА СИ НАЗНАЧИ ГЕРБЕРИ БРЕ, КАКВО РЕВЕ САМО ЧРЕЗ ЦВ.ЦВ. НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ ТЕ ГИ ПУСКАТ, АМИ ЩЕ ГИ ПУСКАТ КАТО СТЕ ГЛАСУВАЛИ КАЛПАВИ ЗАКОНИ !

206

Анонимен

преди 14 години

Какво слагаш минусчета бе шматко и тати ли ша го приберат за корупция и кражби,а..комунярски ***

205

СЪГЛАСЕН

преди 14 години

Съгласен съм с ДО МИЛИЦИОНЕРИТЕ който поздрави всички *** ченгета които скачат по 20 срещу заспали хора и на *** прокурори които пишат обвинителните си актове по вестникарски публикации.Съгласен съм също така, че в сайта е пълно с ченгета които пишат отрицателни вотове когато се коментира възлюбленият им министър-милиционер

204

Анонимен

преди 14 години

Какво ви писна бе мушмороци,най накрая да не намерят хора да разклатят организираната престъпност и организираното безхаберие във власта и пак сте недоволни,или сте недоволни че засягат интересите на някои и сега им ставате защитници..представя ли си някой на какъв риск се подлагат тези момчета срещу престъпните системи градени от деситилетия...

203

Анонимен

преди 14 години

Добре че е намерил смелост да го каже, това че съдебната ни система е продажна -го знае всеки, който е опрял до нея....Никакво премълчаване,стига с тез класифицирани информации...И самият съд не е над закона

202

охо

преди 14 години

Проблема не е че полицаите със средно образование са прости, а че юристите ни от СУ с големи претенции не струват нищо.

201

Бай Пешо

преди 14 години

Ех Цецо , Цецо да си жив и здрав иначе щеше да е много скучно.А сега твоите бисери вдъхновяват много пишещи.А на тези , които го критикуват ще се скарам - ами той ако беше много умен нямаше да стане милиционер , а после полицай.Много бързо забравихте вицовете за милиционерите.

200

Анонимен

преди 14 години

Изглежда трябва да се чисти цялата къщичка, от пода до тавана.

199

Тарикат мъж не писка

преди 14 години

ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА Е УМЕН.......След като знаехте, а вие сте били длъжни да го знаете, че държавата е толкова зле /Станишеф е окрал, полиция, съд и всичко е загнило/ и вие не можете и нямате сили и капацитет да го оправите, а то е очевадно, що се натръснахте да управлявате. Ще кажете, ама ние не очаквахме, че е чак толкова много. Ами като знаете вече, за да НЕ СТАВАТЕ ЗА РЕЗИЛ и да се ОПЛАКВАТЕ постоянно, ОТКАЖЕТЕ СЕ!!!! По достойно ще бъде да се откажете, отколкото постоянно до плачете и ревете, тоя ме би, това е толкова лошо, другото не ми харесва, тоя ми виновен, оня ми виновен и т.н. А народа казва Тарикат мъж не писка и балама в кръчма не влизаНа народа МУ ПИСНА ВЕЧЕ да ви слуша и да ви съжалява!!!!

198

хина

преди 14 години

Писна ми от този Цецо!Няма ли друга, по-интелигентна форма на изява?

197

pp

преди 14 години

pisnami ot tazi policeiska darjava

196

хххахахах

преди 14 години

"Той обясни, че преди всичко е гражданин и всички знаят как реагират гражданите във футболен мач, когато съдията отсъжда в една или друга посока."Еваларката, Цецко, много добре си им го казал:)))) Най-дипломатичната псувня, която съм чувал:)))

195

мариан

преди 14 години

само престъпниците обичат и хвалят нашите съдилища защото нашите съдилища паразитират на гърба на престъпниците за сметка на нас.защото престъниците са дойните крави на всякакви власти.

194

Гьонсурат

преди 14 години

Не са ченгета, а обикновенни саблудени овце. Истинският полицай знае, че за да хванеш на тясно престъпника трябва да събереш доказателства. Цецо физкултурата се прави на ББ и плямпа ли плямпа.

193

ДО МИЛИЦИОНЕРИТЕ

преди 14 години

Поздрави до всички *** ченгета които скачат по 20 срещу заспали хора и на *** прокурори които пишат обвинителните си актове по вестникарски публикации.Между другото момчета и момичета в сайта е пълно с ченгета които пишат отрицателни вотове когато се коментира възлюбленият им министър-милиционер

192

вестник „Ретро”

преди 14 години

Във вестника си Ретро има следната карикатура. Цветанов пита Октопода: Ти Октопода ли си? А Октопода му отговаря: А ти рогоносеца на МВР ли си?

191

на

преди 14 години

Като слушам такива изказвания и имам много силно чувство за "дежа-ву", демек това съм го чувал и преди. Нападките изпълнителна вс. съдебна власт бяха много на мода преди няколко години. Ефектът тогава беше 0. Май-май пак така ще стане.

190

Булдозера

преди 14 години

Казвам ти , дъще и т.н. лафове означават да не се говори много,много срещу МВР и в частност ЦЦ. Или съпикясвайте се, прикривайте следите и изобщо - снишете се докато отмине вятърът. После ни лук яли, ни лук мирисали си правете пак,каквото си поискате. Е, това не е нормално.

189

съдия

преди 14 години

Цветанов с всеки ден става все по-жалък и смешен. Лесно е да плашиш някого с нещо, което не казваш какво е. Тъжно е когато един вътрешен министър се държи като хулиган на футболен мач, но още по-тъжно е да очаква, че и българският съд ще влезе в такава роля. В цял свят съда е коректив на работата на МВР, а не обратното!