11

Joro

преди 14 години

Eвгени ти си най-великия и ще си останеш такъв

10

Любител

преди 14 години

Американецът е много добър! Със сигурност има лобиране от страна на журито, но талантът му е безспорен. В крайна сметка не е толкова важен цвета на медала, виждате и в другите спортове, особено там, където се засича време - става въпрос за някакви си стотни от секундата! Това не значи че този, който е завършил с 10 стотни по-бързо е по-добър. Това е въпрос на шанс. Респект към труда на всички тези хора, към стремежа им да са най-добрите!

9

обективен

преди 14 години

Фигурното пързаляне и хубожествената гиманстика трябва да се закрият като спортове.или шампионите да се определят по аплодисментите на публиката,ще е по обективно,отколкото да вдигат оценки корумпираните съдии.Плюшченко е добър,ама нека да разбере как се чувстват нашите момичета по хубожественяа гиманстика,след поредната балтия на сънародниците му съдии.Такъв е живота,всичко се връща.Иначе си е номер 1,това е безспорно.

8

Лисачек

преди 14 години

Женя да иде на козметик да му изчистят черните точки от гагата. А после - на пластичен хирург да му я клъцнат малко. Може и в обратен ред. Иначе е хубаво, когато слязат на земята тия нафукани руснаци!

7

Fan

преди 14 години

Женя е номер едно и винаги е бил - ама в спорта отдавна има и други интереси. Отдавна е практика домакините и в случая полу-братята на домакините да бъдат подкрепяни спортно, за да има финансова подкрепа за първенството, отделно спортните залагания, рекламния бизнес и т.н.

6

Анонимен

преди 14 години

Аз също обичам да няма предизвестен победител но плющенко си беше по-добър

5

Анонимен

преди 14 години

До 2:Да, прав си. Изпълнението на американеца не блестеше с невероятна сложност. Но вече се набляга на артистичността при мъжете за сметка на сложността и техниката...Плюшченко допусна едно лошо изпълнение на 3-ен аксел, който по чудо (по-скоро опит) успя да приземи. И това се оказа достатъчно да му резнат главицата.Да, Плюшченко заслужаваше златото, но ще трябва да се задоволи със среброто

4

Анонимен

преди 14 години

Аз пък съм доволна! Направо ми е писнало от този Плюшченко! Да, много е добър, обаче е непоносимо нагъл спрямо публиката и се държи така сяказ няма защо да се старае, защото първото място му е запазено!!! Време беше някой да го смъкне на земята! Е, Лисечек не ми е любимец, бих предпочела Жубер, но пак казвам, по-добре той, отколкото Плюшченко.

3

elena

преди 14 години

Плюшченко е велик фигурист и ще бъде такъв завинаги, независимо на кое място се класира. Беше невероятен!

2

Анонимен

преди 14 години

Този американец направи доста посна волна програма, не знам какво толкова го хвалите. А и има физиономия на ***! Не че Плюшенко прилича на нещо де...

1

матрьошка

преди 14 години

БРАВО ПЛЮЩЕНКО ЯКО ГИ ИЗПЛЮЩЯ