159

Senfalter

преди 14 години

От както ми попадна в полезрението, винаги съм смятал Лъчезар Иванов за една мазна медуза. Просто бях убеден, че е ***. Спомняте ли си ги лузърите в училище? Как седяха отстрани и мразеха с усмивка? Е, един от тях. И тогава дойде денят, в който той застана зад обществения интерес и заяви, че е против пушенето и не подкрепя ония ***, дето искат да свалят забраната. На момента се самоизкритикувах и си казах: "Момче, внимавай с предразсъдаците!"... Майтап!

158

Анонимен

преди 14 години

Точно така!

157

Иво

преди 14 години

Да кажем не на тютюнопушенето! Не на европейските помощи за тютюнопроизводителите в България и ЕС! Нашите турци да започнат да произвеждат билки в Родопите, а не отровния тютюн! А цигарите дано станат 10-20 лева на кутия както е в Норвегия!

156

херкулес

преди 14 години

Eчак тука много се изложи Бойко борисов В цяла Европа се намалява тютюнопушенето само ние в България сме най големите хитреци и не спазваме нищо Казваме че ще си пушим и това е Важна е печалбата не ЗДРАВЕТО Но наште политици не разбраха че само здрава нация ще е богата На запад ако не пушиш вземаш повече пари Хоратане са *** като нас Теса разбрали кое е най ценно в живота

155

Янова

преди 14 години

С тази абсурдна "полузабрана" управляващите окончателно показаха на чия страна са :те са на страната на контрабандистите,а не на закона и на гражданите.Първата такава,и сигурно не последна мярка ,бе "полузабраната",а всъщност широкото отваряне на вратите на Б-я за ГМО.Само 6 месеца трябваха ,за да разберем на кого слугуват и тези.

154

Katrin

преди 14 години

Здравето трябва да бъде на първо място! Да признавам, че аз съм непушач. Но има и друго. Като изключим, че нас никой никъде не ни пита искаме или не да се тровим като поглъщаме облака от отровни и канцерогенни вещества излизащ от цигарите. Помислете за друго. Имате ли деца? А къде може да ги заведете без да се нагълтат с отрови? Май никъде. В ресторанти, в пицарии, дори в сладкарниците се пуши. Пушачите имат право да пушат, но и децата имат право на чист въздух.

153

разочарован

преди 14 години

ГЕРБ повече никога за вас - вие сте едни продажни мутри!Ама разбирам ви - милиционер без цигарка неможе да съществува какво ще я правите тая *** зад дърветата то ще трябва да ги уволните, че нарушават закона а пък сега си ядът семки пушат си цигарки общо взето тежка работа ;). А колко сте жалки в очите на хората вече си нямате и идея защото витаете по облаците!

152

кака Пена

преди 14 години

*** работа

151

непушач

преди 14 години

недочетох статията, пак са намерили на кой да платят да си прекарат *** закони, направо се излагат гербаджийте, Боико, ***, ако го позволиш това забрави за следващ мандат, продажник. Помисли и за хората които не си бутат разни гомна в устата

150

Сашо

преди 14 години

А това, че е отрязано точка ком в линка естествено е заради цензурата в сайта.

149

петицията

преди 14 години

В линка отдолу е отрязано точка ком

148

Lara Croft

преди 14 години

bgpetition/bez-tsigaren-dim/index.htmlПодкрепете ни, моля!!

147

венци

преди 14 години

Поздравления за автора на статията дали ще стигне до очите и ушите на ГЕРБ и ББ. Голяма излагация за законността в държавата ни ще бъде ако отменят забраната за тютюнопушене. "Изостаналата" Турция има такава забрана за пуше-не в затворени и само покрити с навес или покрив заведения и си го спазват. Голяма излагация беше миналата година в хотел в Истамбул българите пушеха във фоаето без пепелници, защото е забранено, но я обясни на балгарина - бабаит това. И сега управляващите защитават пушенето

146

Стана беля ... :(

преди 14 години

Престанете с това "Стана беля :(". Пределно ясно е че цензурирате когато се заговори против правителството.

145

Ina

преди 14 години

Щом депутат от ДПС (Рамадан Аталай) защитава здравето на българите и застава против бизнес интересите на съпартийците си, правете си извода Герберите каква политка водят дали изобщо им пука за народа или Европа или по скоро за собствения си бизнес?

144

ДЕ Д

преди 14 години

Тютюна е политика на турцете.До сега те нищо не направиха за тех а най-много изкяриха гласувайки за тех.Доган и сие направиха милиони на техен гръб.За да се разкарат *** тряьбва турците да се оставят гладни и те ще ги разкарат.Иначе много бачкат затова ги държат и в Зап. Европа.

143

МаТа

преди 14 години

:))))) Защо не? :))))

142

Анонимен

преди 14 години

ВСИЧКИ СТЕ СЕЛЯНИ

141

iliyan

преди 14 години

bravo na avtora na statiqta

140

iliyan

преди 14 години

Dolu cigarite