24

1280 е Октопод

преди 14 години

Който ползва такситата 1280 е Октопод, каза МВР шефът!

23

Анонимен

преди 14 години

До смях 18 - АЙДЕ МОЛЯ ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ! КАТО ТИ ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ - ТИ МАЙ СИ МАЛОУМНИЦА!

22

Наблюдател №1

преди 14 години

Разровете се и в управленията в по-малките градове, където служителите често се изживяват като велможи!

21

Анонимен

преди 14 години

Тази теза устройва прекрасно и червените, и ДПС, и октоподонаглите. Какво трябва да направи МВР, че да повярва обществото че е настанало време на законност. По твойта логика каквото и да направят все ще е разчистване на сметки. Мисля, че дойде време да повярваме и да ръкопляскаме. А ти с твойте тези - да стягаш куфара:)

20

;)

преди 14 години

Намаляване на българите до 5 млн.На 117-а страница от поверителната част на програмата се казва, чебългарската икономика, в условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души.

19

смях

преди 14 години

А всички като в хипнотичен транс френетично ръкопляскат на разчистване на сметки м/у бандити. Къде са олигарсите като Гергов, Баневи, Л. Стоиков, Гущеров и др.??? Не е хляб и зрелища, а само зрелища!!! И господа клакьори платени само за сведение не съм червена, май вече съм само отчаяна кандидат емигрантка.

18

bboogy

преди 14 години

Тракториста и *** си живяха щастливо под опеката на Гоце и Съсела, но като всяка приказка дойде възмездието. Сега само те си мислят ,че с лъжлива пропаганда, ще могат да се измъкнат.ЗЗЗЗбогом Гоце, ЗЗЗЗЗбогом Съсел, вземете си *** и Тракториста и ходете на топло.

17

смях

преди 14 години

Пълни *** сме като народ!!! Парното скача, газа също, бензина също въпреки, че на м/народните пазари не е така, болници няма, здравеопазване също, крадат се здравните осигуровки от някаква измислена пирамида наречена здравна каса, заплати не мърдат, масови фалити и тотална безработица, няма никакво производство така, че ние още несме влезли в кризата камо ли да излизаме, приемат се само нагли лобистки закони и невероятни декларации /за етническо прочистване праз 88г./...

16

;)

преди 14 години

еееееее.........сега ли го разбра това?те са от неорганизираната от държавата престъпност и ще си платят за греховете!че кой милиционер не е бандит?ако има такъв жив ще го изгорят на клада колегите му за уронване престижа на МВР!!!;)

15

СС

преди 14 години

КРАХА НА ТОЗИ ДОЛЕН КОРУМПИРАН И МИЗЕРЕН И АЛЧЕН СВЯТ НАБЛИЖАВА С МНОГО БЪРЗА СКОРОСТ

14

Кирил

преди 14 години

Най-смешното е, че когато пуснат новина, за някой ***, хванат на местопрестъплението да краде желязо, и веднага излизат коментари от сорта - "Браво! Хванали дребната риба, а големите престъпници в държавата, няма кой да ги хване!!"Сега като хванат някоя голяма риба и - ето, те се занимават с големите, пък нас ни тормозят малките!Дет се вика: "Няма да се оправим"..(Междудругото, излизат над 1,000,000 резултата в Гугъл при търсене с тази дълбока сентенция!! Народопсихология е това,не друго).

13

ftpolice

преди 14 години

Ахааа,ама това онези 4-***,за които казаха,че само те нямат връзки с мафията ли са ?? Да,да,ясно.Сега ми се изясни :))

12

;)

преди 14 години

до 3:а няма ли гоце триперливия козел да им връчи орден стара планина?!той е наградил доста мутри до сега!;)

11

Дедка

преди 14 години

Абе всичко много хубаво, но кога ще обърнете внимание на дребните престъпници, които тормозят обикновените хора? Как е възможно да се разбиват коли на оживени места посред бял ден, да влизат в апартаменти, докато хората спят вътре и полицията да не може да направи нищо по въпроса?!? За какво ги плащаме тези данъци? За какво?!?!?

10

ОТГОВОРИ

преди 14 години

1.Филчев живее в жилишен комплекс построен от Алексей Петров.2.Бившия служителел на НСО, бодигард на Филчев и негов шофьор, Вилизар сега е служител в фирмата Спартак Секюрити, собственост на Алексей Петров еност на алексей Петров.3. Синът на бившия министър на правосъдието Петканов е управител на фирма за лизинг, отново собственост на Алексей Петров.4. Ректора на УНСС Борислав Борисов, освен че е съветник на президента Георги Първанов живее в съшия комплекс построен от Алексей Петров.5.Ако се разгледат семейните назначения в ОКТОПОДА, много лесно се вижда връзката по линията на ДЪРЖАВАНА СИГУРНОСТ, такива назначения са лицата Стоян Андреев (зам. министър на Жельо Желев, офицер от ДС), партийният секретар на 2-ро главно управление на ДС Павел Николов и т.н.

9

Само толкова

преди 14 години

Само 4? Сигурно има поне 4000, които са за затвора !

8

ЦЕЦО

преди 14 години

ПАК ЩЕ ТЕ ПРИБЕРЕМ

7

Конспираторът

преди 14 години

Ти не си наред с главата нали, чадо?

6

Алексей Петров

преди 14 години

Хихихихи, вече ме пуснаха и пиша от дома си, да ви е яд всичките, аз съм партия с Костов и мен никой, още повече Мухобойко, не може и с пръст да ме докосне! ХИХИХИХИХИХХИИХХИХИХИХихиихгххихи *** СЕ ОТ ЯД!!!

5

niki

преди 14 години

е стига дене може да са само 4мато в полицията 50/50 са престъпници/полицаи даже имам големи съмнения поради куп мои познати които напуснаха мвр преди време (а са си свестни момчета) че е станало 90/10