126

Striker

преди 14 години

Тоя червен колибар, дето и фамилията му дори е на мужикистанец да си ходи да докладва в Азия. Тук е Европа, страната е в НАТО! И ПРО ще бъде под негов контрол. Мужикистан може само да си запише час за консултация в Брюксел.

125

Анонимен

преди 14 години

Ами! Притеснен съм да не вземеш да ме изпепелиш ако нещо не си на кеф :)))

124

Анонимен

преди 14 години

Аз съм против НАТО и против ПРО, но съм и против дискредитирана партия като БСП да монополизира автоматично съпротивата и несъгласието на голяма част от народа, за да си реанимира рейтинга. Днес по радио К-2 слушах някой си там от Коалиция за България, който даде толкова амбивалентно обяснение на позицията им за ПРО, че си помислих, че от ДПС.

123

poiuy

преди 14 години

Да не би да съзирам твърдение, че днешна Русия се управлява от хора, различни и нямащи нищо общо с КГБ и комунизма? Това не би било обективно, а свръх емоционално.

122

Наташка

преди 14 години

Много ти е забавно родината ти да е ядрена мишена, май..:))))

121

Анонимен

преди 14 години

Наташка, бързай, в Приднестровието ще инсталират кожени "искандери" :)))

120

Анонимен

преди 14 години

Аз пък се чудя какво толкова е научил тоя "дипломат" от чуждия посланик. Човека просто казал, че бихме могли да играем някаква роля. Това нищо не значи. Посланика се е израил толкова дипломатично и неутрално, а тоя специалист скача като ужилен. На това ли ги учат в Москва, да се държат като невротици?

119

чудак

преди 14 години

Чудя се какво гледа бившият ни министър.Дали придтига иранска или руска ракета.Да не би пък да се моли по-бързо да излети Пейтриът.

118

Анонимен

преди 14 години

О, Наташка, готова ли си за още една прашка?

117

Мартин

преди 14 години

Да дори ще има ПР кампания с плакати колко хубаво е че имаме ПРО. Може и национален празник да има по случая.

116

Мартин

преди 14 години

Така е не сме пазители на Истината. Но трябва да внимаваме с предоверяването нали така? Не очаквам да аплодираш русофилските ми лъжи, но и ти не очаквай аз да аплодирам русофобските ти лъжи. За тебе комунизма, КГБ, Русия, руснаците са една еднородна сплав, към която да насочиш "справедливия" си гняв, но това не е обективно. Това е емоционално.

115

помнещ

преди 14 години

Да не стане както с НАТО, ние сме против,ние сме против,а после някой от тях да ни донесе договора,Подписан.

114

Наташка

преди 14 години

За какъв "комуникстически тероризъм" говориш, в кой век живееш?:)))))))))

113

poiuy

преди 14 години

Мартинчо, мойто момче, нито аз, нито ти сме пазителите на Истината. За разлика от теб обаче, аз съм пряк свидетел на руския и българския комунистически тероризъм и няма как да очакваш от мен да аплодирам русофилските ти лъжи.

112

Мартин

преди 14 години

Виж сега нещо, келешче. Нито американския народ са лоши 'ора, нито руския. Но хората, които правят нещата да се случват(разбирай тези които управляват), са кофти. Та тези 'ора първите са жертва на тези вторите 'ора(съмнително е колко тези са 'ора). Ти мислиш, че американците са някакви страхотни филантропи и настояват да се грижат за добруването ти. Това е грешка, те си гледат интереса и няма да разкрият по новините какъв е той. Така че ги обичай с леки резерви за всеки случай. Capis?

111

Наташка

преди 14 години

какъв е този паси??? Българин? За каква "опасност" говори, България има пробблеми с Иран???? Не бях чула подобно нещо....

110

Спиро

преди 14 години

Кои "останали" страни бе, ***? Беларус, Куба и Северна Корея ли?

109

Мартин

преди 14 години

Е добре обори ме с последния си постинг :). Само дето лъжата е исторически неоспорима. Кое е истина тогава? Туй което са ти набивали в канчето ли :).

108

poiuy

преди 14 години

Ооо, Мартинчо, изпускаме си червените нервички нещо, а? ;) Е, няма как. С лъжите и демагогията напред става, но пред баба Вуна, четяща твоето нескопосано постингче между два сериала. Не навсякъде върви лъжата, бе мушморок.

107

Мартин

преди 14 години

Жертвите на "демократичния" преход са също факт. Това е страшен и жесток факт. А знаеш ли с какво започва комунизма? С Октомврийската революция. А знаеш ли кой я повежда? Ленин и Троцки. И знаеш ли Троцки как е влязъл в Русия? През Канада. И знаеш ли откъде е тръгнал. От там откъдето мирише на просперитет. Наздраве, заблудени плямпала.