155

Анонимен

преди 14 години

До сега ни управляваха със страх и репресии господата от ДС чрез подставени лица във всички партии. Публична тайна е,ч е царя дойде след сделка с *** - нему земите, на тях държавата. В сините половината бяха внедрени агенти, които съсипаха синята идея. Най-после дойде някой който се чувства, че носи мисията да изчисти авгиевите обори.

154

Анонимен

преди 14 години

Най-после мъжкари на кормилото на државата! Евала!

153

МУСТАФА

преди 14 години

Да почерпим от опита на САЩ. Всеки пълнолетен да има право да притежава и носи огнестрелно оръжие. :) Всяка баба с автомат, пък да видим тогава, кой е Рамбото във филма България.

152

bager

преди 14 години

tazi dyma mafia qvno e mnogo ydobna za mnogo hora.ne sme ve4e naivnici kajete ne6tata s istinskite im imena.nqma mafia ima li4nosti koito jiveqt v tamninata na sveta i ni6to demoni4no ne im e 4yjdo.nqma svetlina v bg.tova e strana na personi ala drakyla.

151

гуньо

преди 14 години

Военна диктатура, както спомена един от преждепоствалите не ми се струва особено удачна, но един международен протекторат ( в частност ЕС протекторат ) би бил доста успешен докато се изчисти цялото кълбо от свински черва политици и мафия. Вероятно малцина знаят, но в Република Сръбска град Бръчко е международен протекторат и съм удивен какво стана с този град за кратко време.

150

Анонимен

преди 14 години

Действията на полицията са правилни. Но сега остава и ГЕРБ да се откажат от получаване на дарения и други нелегални плащания от частните фирми в страната, и държавата ни наистина ще заприлича на европейска.

149

от делиормана

преди 14 години

да ги интернират v deliormana ste gi опраsiimmmm

148

Анонимен

преди 14 години

нищо ново под слънцето. 20 години ни управлява политическата мафия- синя жълта червена и така ще бъде щом се мери с двоен аршин.

147

stefko

преди 14 години

Дали има вероятност да бъде намерен случайно самообесен в следствения арест, колко много неща ще се разминат ако това стане, знае ли се ,може да се огъне и да повлече крак, а дано, ул."Арарат",м."Кръстова вада"

146

Анонимен

преди 14 години

Стигнахме дотам, че единственото нещо, което може да се направи, е въвеждане на строга военна диктатура. Всичко гнило да се изчисти и да започнем наново- с правила, закони, непоносимост към корупцията и престъпниците. Но къде са тези честни, непокварени, неопетнени военни-патриоти? Толкова ли няма в държавата ни поне десетина смели мъже?Ще кажете,не, по-добре служебно провителство. Но пак ще се започне същата въртележка. Колко години гледаме едни и същи мутри.И пак ги избираме!

145

Fresh

преди 14 години

Mafiata s ime Balgaria iska ot obiknovennia polizai da se bori s nadupenite ot mafiata horiza na Balgaria,a tejkata zada4a na polizaite e da darjat 4oveka nadupen i da ne moje da nedovolstva,vi6ite polizai sa zaharranvani ot mafiqta, ostanalite sa ostaveni na mizerna darjavna zaplata,kak da ne vzimat ru6veti.

144

Анонимен

преди 14 години

Толкова е преплетено всичко, че сигурно никога няма да се разплете.Замесени са много хора от управлението на държавата в последните 20 години.Още първите години на т.н. демокрация трябваше да се разчистят Авгиевите обори, но явно новите-стари нямаха нито намерение,нито интерес да пристъпят към хирургическа операция.Набързо ги въвлякоха,приобщиха към ограбването на всичко, каквото българите бяха създали дотогава, а то не беше малко, нека признаем. Усладиха им се и милионите,и властта.Сега накъде?

143

???

преди 14 години

Ако поразсъждаваме върху материала от афера.бг , би трябвало да си зададем един въпрос !?По закон председателят на комисията за ДАНС би трябвало да бъде излъчен от най - малката парламентарна група, сиреч от РЗС и неин председател би трябвало да бъде Яне Янев.Но интересното е защо от РЗС се отказаха от този пост и го предоставиха на Иван Костов ? Всички видяхме какво се случи впоследствие с ДАНС ...Дали няма да се окаже, че Иван Костов и Яне Янев са от един отбор ? И дали няма да се окаже, че в случая важи поговорката за гущера, който си откъсвал опашката ? Кой е гущерът и коя е опашката му ?

142

kapitana

преди 14 години

Е това не е ли срастване на мафията с държавата.??

141

kapitana

преди 14 години

Дружества с държавно участие и в добро финансово състояние ще подпомогнат с еднократни вноски изпълнението на бюджета за 2009 г. Правителството одобри допълнение на свое постановление за внасяне на допълнителни средства в републиканския бюджет за 2009 г., чиято цел е постигне баланс по бюджета.

140

Българин

преди 14 години

ДОБРО УТРО, БОЙКО!ДОБРО УТРО, ЦЕЦО!И УСПЕШЕН ДЕН!

139

Анонимен

преди 14 години

ako si glasyval za boko ili stanishev zna4i govorish za sebe si

138

Друг Цецо

преди 14 години

Мафията си е внедрила човек в държавата. Този не е добре. Цялата държава е на мафията. Защо й е на мафията да си внедрява човек?

137

Анонимен

преди 14 години

Алексей Петров дали не е от спонсорите и на тоя смешен сайт

136

Пешо Секирата

преди 14 години

ще трябва да се върне, но ще има ли достатъчно желание, за да се направи? За съжаление, всеки който се притеснява да не бъде застигнат от миналото, трябва да прави компромиси... Какво ли притежават например Гаргамел и Сокола, че продължават да оказват такова влияние?