185

kapitana

преди 14 години

Бат Бойко ще ги излови всичките

184

Атанасов и Костов

преди 14 години

Този "трактор" е бил държавен служител и е вършил това за което е назначен и което му е наредила държавата, а именно да стане един от бандитите, да прилича на тях, да им спечели доверието и да докладва на държавата за това.Да, и аз не го харесвам като личност и не харесвам тази дейност, но истината е тази. Ако е имало изгубено или е нямало доверие към него, то би трябвало да се потърси отговорност от ВЕРБОЧЧИЦИТЕ тези които са го назначили /Атанасов и Костов/, защото при назначения в сигурнустта е възможно да се направи отказ за липса на качества или примерно, както има случаи да се пренасочи от сигурнустта към пожарната или друго ведомство на МВР. Трябва да се търси отговорност и на отговорните фактори в МВР след 2001 г, които толкова дълго са го оставяли да допуска грешки /ако е допускал/ и защо трябва да се изваждат грешките чак 13 години по късно. Не е луд този който яде зелника, а този който му го дава. Не знам тази държава как ще съди себе си!!!

183

САМО БОИКО

преди 14 години

CAMO БОИКО АЛЕ АЛЕ

182

sweden

преди 14 години

ami tova e lo6o boyko moje i tebe da preberat

181

Пламен

преди 14 години

Проблем е че трактора държи с компрометираща информация ББ! Цветанов Калин Георгиев и Ваньо Танов няма от какво да се притесняват и днеска го демонстрираха по безспорен начин! Първо сутринта по БНР генерал Танов заяви че 20години е имало политически чадър над Алексей Петров а след това по тв ЕВРОПА Цветан Цветанов в прав текст заяви че политици журналисти съдии и прокурории са държани с компрометираща информация от трактора и над него е имало разпъван държавен чадър! И че дори политиците ги е било страх да споменават името му! Явно това ще е новия Сретен Йосич или Куйович! Затова и Борисов мълчи. Поздравления за Цветанов, Калин Георгиев и Танов-те не мълчат! Тях не ги е страх значи срещу тях няма нищо! Поздравления и за американските и британските служби! Ако не бяха те Борисов никога нямаше да даде зелена светлина на Цветанов. Пак ви казвам приликата със Сретен Йосич е очевадна! Добре че са чуждите служби да ни разнищят бъргарският октопод!

180

до 288

преди 14 години

ако правилният човек е Борисов, то значи правилността е силно сбъркана

179

Секретно

преди 14 години

Задържаният Алексей Петров държал главния прокурор Борис Велчев с гей компромати и го изнудвал години наред. Това разкри специално за сайта razkritia.com доверен източник от политическите среди. Той разказа как Трактора имал снимки на Борис Велчев, Сергей Станишев и Яне Янев от оргии, които си организирали на гръцки остров. По думите на източника ни нямало и капка съмнение за хомосексуалната ориентация на тримата. Петров ги държал в ръцете си и заплашвал да ги разобличи, ако не действали по свирката му.Това обяснява и странното поведение на главния прокурор Велчев, след като Алексей Петров бе задържан. Велчев започна да защитава бившата барета и обратно на твърденията на МВР, той заяви, че няма данни агентът под прикритие да е бил замесен в групата за отвличания. Ясно е, че щом главният прокурор на България тръгне да оправдава Алексей, никой никога няма да докаже вината му. И в това няма нищо учудващо Велчев е длъжник на Трактора заради снимките, които пази Петров в ръкава си. Те не само ще сринат репутацията, но и семейството му, и съпругата, която не подозира, че мъжът й е гей. Главният прокурор ще го защитава до дупка, за да спаси и собствения си *** (в преносен и пряк смисъл). Петров пък добре си е вързал гащите със съюзници в лицето на Борис Велчев, Сергей Станишев и Яне Янев.

178

петров

преди 14 години

Сбъркан ти е ника! Посочи правилния човек вместо Борисов, ама не "по принцип" а конкретно - махаме Борисов, избираме .... кого?????

177

Гешо

преди 14 години

Аз все се надявам, че прокуратурата има и таен коз по отношение на доказателствата, защото тези не звучат наистина много убедително и не съответстват много на това което Цветанов говореше, че са събрани неоспорини доказателства.

176

ina

преди 14 години

na tazi darjava i trqbva edin kato *** ili stalin i togava 6te e nared

175

до 282

преди 14 години

Май хич не бъркаш! 1. Пълно мълчания за избягалите убийци на Борилски, деца на "наши" хора! 2. Оглушително мълчание около "Белене", само леко подхвърляне за одобрени проекти или нещо подобно! И може би трето: 3. Всичкият шум около А.П. не е ли подготовка на нов проект, защото проектът ГЕРБ вече издиша?

174

петров

преди 14 години

А ти какво чакаш!

173

Цецо

преди 14 години

Когато гледаме тази пиеска на сцената трябва да си зададем въпроса: - Какво ли става зад завесата?! Защото този ентусиазъм на артистите сме го гледали и друг път. Той не може да е без определена цел... И каква ли е тя?! Щото ние, публиката, за 20 години взехме да поумняваме и не сме толкова разточителни на аплодисменти... Изведнъж се сещам, че договорките за АЕЦ "Белене" дето ставаха точно на Бъдни вечер в Москва, където спешно беше привикан Трайчо Трайков измеднъж заглъхнаха. Никаква информация. Случаят с "делото Борилски" след изчезването на обвиняемите също утихна по странен начин. Никаква информация. Много ли започнаха да ме лъжат или аз станах много подозрителна?! Това е въпросът...

172

Анонимен

преди 14 години

Егати цирка!

171

петров

преди 14 години

Подкрепям човек на когото му стиска и който ВСЕ ПАК прави нещо. Защото групата за отвличания не работят от 6 месеца, нали? Но мръдна ли си някой пръста за да ги спре - не, нали! Пускат ли ни тази седмица всички финансиране по всички спрени програми - пускат ни ги! Не подкрепям анонимни плювачи!

170

Пеньо

преди 14 години

Б.Б. "бях озадачен..............???"/за Алексей/ смях в залата.. добре че са чуждите-ЗАПАДНИ служби че да се размъти малко РУСКО-БОЛЕВИШКОТО БЛАТО БЪЛГАРИЯ!

169

МУСТАФА

преди 14 години

Виц: Събрали се група хора на улицата и започнали да сочат с пръсти и да викат, "я го вижте този, целият в кал, пък ние всичките в ***".

168

Голямата промяна

преди 14 години

сервитьори и свинари станаха олигарси, царе и пожарникари - премиери, даскалици и футболисти - кметове ... развиват се хората.

167

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 14 години

КАТО ВИДЯ НЯКОИ С ПРИСЪДА И В ЗАТВОРА (НЕ В АРЕСТА!!!) ДОРИ И ЕДИН МЕСЕЦ ДА Е ТОГАВА ЩЕ СЕ РАДВАМ ЗАСЕГА СИЧКО Е ПРОСТО ЦИРК ЗА ПРЕД ЗАБЛУДЕНИТЕ

166

Рени

преди 14 години

Хм ако това, което пише за обвиненията тук е вярно на голяма пародия отиват нещата. Всъщност ми стана много интересно още като излъчиха операцията на живо. Предтавяте ли си, лекарите да заснемат с камера операциите, които правят за да покажат по телевизията, колко са добри или пък учителите да заснемат как преподават на децата и да го показват по новините. Та се питам г-н Цветанов като политик ли да го оценявам или като режисьор?