82

!

преди 14 години

"Предприятието беше доведено до много сериозна финансова криза", категоричен е Александър Томов.А този *** нали твърдеше, че всичко в кремиковци било ОК?

81

НЕУТРАЛ

преди 14 години

Или "беше" в кабинета на Станишев, може би го смениха с друг министър преди изборите. Не знам, това са само догадки, но по реакциите им ще ги познаете. Случайно ли десни, леви (все отявлени) се разбраха по тези "горещ картоф".Вижте кой писка сега - ще ги познаете.

80

avatar22

преди 14 години

Аз съм на седемдесет и две години.Съвременик съм на ПРОЕКТИРАНЕТО, ИЗГРАЖДАНЕТО И КРАЯ на Кремиковци.Смея да твърдя, че комбината бе И ЗАМИСЛЕН, И ПРОЕКТИРАН, И ПОСТРОЕН КАТО ВИНАГИ ГУБЕЩ т.е. РАБОТЕЩ НА ДЪРЖАВНИ ДОТАЦИИ.Не може да купуваш руда от Индонезия, да я транспортираш до Бургас, а после до Кремиковци, да купуваш коксуващи въглища от Полша , да ги возиш до Кремиковци (където се коксуват), да возиш т.н."СЛЯБИ" от Мариопул (тогава беше Жданов) И ПРИБАВЯЙКИ МНОГО БЕДНАТА НА ЖЕЛЯЗО НО ПЪК НЕДОПУСТИМО БОГАТА НА БАРИЙ КРЕМИКОВСКА РУДА ДА ПРАВИШ КАЧЕСТВЕНА И ЕВТИНА СТОМАНА.Това бе просто един ГРАНДОМАНСКИ ( като всяка социалистическа изгъзица) ВЕЧНО ГУБЕЩ проект.

79

y2j

преди 14 години

Мънкащият Гоце е тракториста...

78

До ???, № 71

преди 14 години

БРАВО! СЪЩИТЕ НЕЩА СИ МИСЛЯ И АЗ!

77

еоs

преди 14 години

Вчера пикаещият във фонтани коментира, а сега излезна и барон Мюнхаузен да дава акъли, то бива дебелоочие...ай сиктир!

76

Анонимен

преди 14 години

Щом от бсп се обвиняват помежду си,раб отата е сериозна ,трябва да се бръкне по дълбоко в раните им.....

75

Анонимен

преди 14 години

За да се оправи едно нещо, първо трябва много да се обърка. Браво на това правителство, че засега поне показва воля!

74

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

Евала на ББ, мутра бил еди какъв си бил, ама бръкна в говната. Да сега ще смърди, някой ще се изцапат но това е пътят. А не само ония мишок Станишев и онова *** Първанов да ми дрънкат празни приказки и клишета и пак по съшият начин да си продължават нещата. После кой бил популист.

73

Анонимен

преди 14 години

ААААА СЕТИХТЕ ЛИ СЕ ВСИЧКИ КЪДЕ Е КЛЮЧА ОТ БАРАКАТА, ГОВОРЯ ЗА ОНЕЗИ КОИТО ПЛУЮТ СРЕЩУ БОЙКО, ИСКАМ ПАК ДА СЕ ВЪРНЕ СЕРГЕЙ И ДА СТАНЕ КАТО ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ ТА ТОГАВА ДА ВИ ПИТАМ.

72

Данчо

преди 14 години

Лупиии!!!!Партия имаше навремето.Пари искаше да правиш,не политика!Успя!?Бил си под око,драги!Сега не знаеш какво и как да кажеш!Търсите "козел для опушчение",така е почти изгодно,пипала на октопода БКП,ужким БСП!Барабар с всички клонирани партийки за 20години!

71

Анонимен

преди 14 години

Естествено, сега в кабинета на Станишев седи друг само че няма мозък.

70

???

преди 14 години

Аз бих задал няколко логични въпроса, които ще се различават съществено то казаното от Румен Петков ...Всеизвестно е, че срещу Румен Петков има образувани 4 досъдебни производства, макар и да са прекратени по неясни причини ...След като има образувани 4 досъдебни производства, означава ли това, че той е извършил поне 4 престъпления ?Кога са образувани тези 4 досъдебни производства ?Ако тези досъдебни производства са образувани преди той да заеме поста министър на вътрешните работи, то тогава кой го назначи на този пост ? Станишев , като тогавашен премиер, или някой му нареди от по - високо ниво ?Редно ли е човек с образувани 4 досъдебни производства да заема поста министър на вътрешните работи, сиреч да очакваме от него, че той ще разкрива и предотвратява престъпления ?Не е ли редно първо Румен Петков да коментира тези 4 досъдебни производства, които са образувани срещу него и тогава да коментира Станишев и да изказва собствено мнение ? Или за пореден път ставаме свидетели на поговорката ' Крадецът вика : Дръжте крадеца ! 'Няма съмнение, че Станишев ще трябва да каже кой му нареди да назначи Алексей Петров в ДАНС и Румен Петков като вътрешен министър !Тогава ще разберем и кой е трактористът в държавата ...В противен случай цялата вина ще падне върху Станишев ...Вече името на брат му нашумя покрай продажбата на ЦСКА и това логично води до загуба на обществено доверие от бившия премиер !Изборът си е изцяло на Станишев ! Нека докаже, че е Мистър Клийн !

69

Анонимен

преди 14 години

Тоя разбойник, ако мислеше за кремиковци нямаше да го продава на Жеваго, после да се отметне и едва си спаси *** от украинците.Сега седнал да ми говори, мазен, хитър, гаден човечец.Един от най-големите крадци на България.

68

EU

преди 14 години

Тоя кой го взима насериозно вече.Само се хаби по медийте.Станишев е виновен и за последния голям сняг, който падна.

67

Анонимен

преди 14 години

Станишев ми кой да е окрадаха държавата миналото правителство и то най нагло и се чудя с каква наглост продължава да се появява пред обществото и да твърди че сегашното правителство злоупотребявало

66

Анонимен

преди 14 години

Я кой кой какво казва .... Ние сме за Холивууд ...То бива безочие но чак пък толкова...

65

Amenhotep

преди 14 години

Работеше и с Бразилска руда, но пак беше печеливш ...

64

Анонимен

преди 14 години

Добре бе

63

taratajka

преди 14 години

Най-често срещаната ситуация-крадецът вика "дръжте крадеца".