168

Анонимен

преди 14 години

Министъра какво само мрънка,нямам лично отношение,,нямам лично отношение.Че имаш имаш ,като женати е бела шавлива и е карала наред в ДАНС явно е че имаш.Иначе що за мъж си.

167

Анонимен

преди 14 години

Приемам залагания. Ще бъде пуснат след:48 часа - коеф. 1.372 часа - коеф. 2

166

Анонимен

преди 14 години

каде е говорителя яне янев.замести го патрашкова

165

Ахил

преди 14 години

Това не беше акция против "мафията",а против политическите противници на Б.Б,по точно срещу митинга на РЗС на 10 март.Борисов се опитва да върже А.П за Яни Янев и РЗС ,ама няма да може,самото гражданско общество вече не харесва Герб,заради това ,че все от народа взимат.

164

MURDOC

преди 14 години

Сценария е до болка познат -полиция и журналисти заедно правят шумен арест на някаква "бизнес"особа или откровен бандит. После медийната машина както винаги разгласява за храбрата стъпка на ГЕРБ срещу престъпността и разбира се личната тегоба на Боко Тиквата срещу злото надвиснало над"генерала".Говори се също за заловения шумно и ефектно бандит и неговата биография. Много скоро обаче прокуратурата или остава под домашен арест заловеното лице или направо ако ТО си плати го пускат да си върви срещу някаква смешна гаранция и това е!С една дума пълен *** за сметка на нас.Да ни е честито!

163

Щастлив българин

преди 14 години

Урааа ! ... Бравоооо ! ... От утре нататък заплатите в България стават 2 000 евро !!! Пенсийте по 1 500 евро !!!

162

Чао

преди 14 години

Именно хора ,като А.П.......превърнаха думата държавата в *** дума.......мутри облечени в държавна власт и на държавни постове, дали най - "справедливия" съд в света ще го пусне, е без значение.......важното е че той никога вече ,нема да използва държавата ,да граби...но това е само средния ешелон........по нагоре да се гледа вече!!!!!!!!!!!!

161

#

преди 14 години

стига овеции и ръкопляскания!ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД!Ген.-лейтенант Горбунов: Този цирк ще свърши утре с пускането на Алексей ПетровДата : 10 Февруари 2010 г. 17:11 ч.Последна редакция : 10 Февруари 2010 г. 17:52 ч. Алексей Петров отдавна не говори нищо. Утре ще го пуснат. Това е един цирк, хляб и зрелища. Това заяви заместник-председателят на Съюза на българските командоси генерал-лейтенант Владимир Горбунов.На въпрос, дали миналото на Алексей Петров не е доста противоречиво, той отговори: Противоречиво е миналото и на Борисов, и на Сакскобургготски, и на кой ли не", предаде КРОСС.Горбунов каза още: Алексей Петров е бил преподавател в УННС, автор е на книга за антитероризъм. Ние правихме рецензия на книгата му. Аз мисля, че бизнесът му е чист. Това е един човек с определено положение".Запитан защо определя случилото се като цирк, хляб и зрелища, Корбунов коментира: "След тези операции - Наглите" 2, 3,4 и т.н. нещата не издържат пред съда. Дори Хамстера - днес са го търсили, но не са го намерили. Защо е пуснат? А и защо е арестуван? Т. е. ако е арестуван и пуснат, значи няма достатъчно доказателства пред съда. Те не издържат. Не бих искал да гадая, но странна е ситуацията с Алексей, който навремето е дал на Бойко Борисов определени документи и така нататък".Той добави: "Ако това, което се случва с Алексей Петров /като служител на ДАНС/, е реално, означава, че цялата схема за допуск до класифицирана информация на тази агенция има огромен пробив. Т.е. как за агент на ДАНС се взима човек, който е с тъмно минало, тъмно настояще и организатор на престъпна група. Какво прави тази агенция? Аз се съмнявам, че тя е сгрешила за Алексей Петров".

160

КАЛИЯ

преди 14 години

НАРОДА МАЙНАТА МУ, ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ОНИЯ *** В БРЮКСЕЛ!!! НЯМАМ ДУМИ, ПРЕВЪРНАХА ЖИВОТА НИ В АБСОЛЮТНА ПАРОДИЯ! ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ЗА ЕВРОПА И БРЮКСЕЛ И ЗА ОТБЛОКИРАНИ СРЕДСТВА! МОЙТА ЗАПЛАТА Е 400 ЛВ НА СЕСТРА! ДА НЕ БИ ДА Е КАТО В ЕВРОПА 2000 Е? КАКВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ ТОГАВА С ОКТОПОДИ И ЩУРОТИИ! Я СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА И ОПРАВЕТЕ НАРОДА А НЕ СЕ ИЗЯВЯВАЙТЕ ЕКШЪН ГЕРОИ ОТ ФИЛМИ !ПИСНА НИ ОТ ВАС И ОТ БАТМАНИ!

159

DON_K

преди 14 години

MNOGO MU WQRWATE NA CECO . mafiotskite strukturi si raz4istwat smetkite ot koito proizlizat i ministyr i premier

158

Хаха

преди 14 години

Страхотен PR...Ще засити стомасите на гладния народ за поне 1-2 седмици...

157

Анонимен

преди 14 години

Трактор Багер Фадрома

156

Анонимен

преди 14 години

как кой Цецо Багераа

155

Анонимен

преди 14 години

Всъшност кой измисля тези найменования на акцитее следващата е Рамбо 6

154

Анонимен

преди 14 години

Какво пак мрънкате бе мушмороци,поне се опитва да промени нещо човека,някой да се сеща Румен Петков да е правил нещо подобно,освен да прикрива разни престъпници,като се започне от братя Галеви ,убийците на сестрите Белнейски и потулване на обвиненияна на енергийната мафия..

153

псп

преди 14 години

много си проста

152

Анонимен

преди 14 години

прав си братле сега ББ е наи силен и ще е монопол и в хазарта проституцията охраната и къде ли не където има пари и то много пари

151

запалянко

преди 14 години

Засега БАГЕРА поведе с 1-0 срещу ТРАКТОРА.Следва обяснението че бил вкарал гола от засада.Прогноза за крайния резултат - приятелско "реми".

150

Анонимен

преди 14 години

LELE TOQ GRAM SLOVO NQMA 5 PATI POFTORI NQMA NISHTO LI4NO NESHTO GUZEN MI SE STRUVA

149

Анонимен

преди 14 години

Просто човека стана неудобен и в комбинация с това,че знае МНОООГО за всички трябваше да го отнесе. Как иначе да се обясним това, че 10г. са работили необезпокоявани , Бойко нали беше секретар къде спа тогава.