14

прозорлив

преди 14 години

Тя и Нигерия е с огромни ресурси, ама е последна дупка на кавала! Важно е съюзниците ти колко акъл имат в главата, а не колко кубика газ, панимаеш? Щото като имаш акъл и долари, продавачите на ресурси сами ти идват на крака да ти предлагат, и те не са само от Русия - виж си атласа за полезните изкопаеми...(Слава Богу, тоя път застанахме на вярната страна!!)

13

----

преди 14 години

Псевдопрозорливецо.... когато ресурсите са ограничени, си сменят собственика много бързо... Страната с ресурси е Русия, а най-агресивната държава, и най-жадна за ресурси за последните 100 години е САЩ... НАТО е съюз за "отбрана"...като в Сърбия....От кого ще се отбраняваме, като вътре са само държави без ресурси ?..Ако знаеше руски щеше да видиш малко по-далеч...спрете си телевизорите хора и прогледнете... не е нужно да мислят заради вас...

12

Внимание!

преди 14 години

Май, че в ход е подготовката на общественото мнение у нас! "Щом румънците..., защо не и ние?". Никому, ама никому, не трябват американски ПРО! Всичко това е насочено срещу Русия. А тя няма да прости на изневерилите фльорци - Москва слезам не верить!

11

прозорлив

преди 14 години

"Аз руснаците не ги виждам като враг"Кат ти врътнат кранчето, а след това и влезнат с танковете като в Грузия, ше увиснеш на оградата на американското посолство да молиш за евакуация.(всяка вечер преди вечеря да благодариш, че сме в НАТО, мдаа)

10

----

преди 14 години

*** си ти, защото ако има конфликт няма да е на американска земя.Твоите идоли ще потриват ръчички, а ти ще светиш от радиация.Кой ни е враг ? Руснаците ли?Дори така да е "По-добре познат враг, от колкото непознат приятел"... ако за американците приятел е определение. Аз руснаците не ги виждам като враг. Нито икономически нито гео политически.Продажници и предатели...това е европейския политически елит.

9

Шоп

преди 14 години

Много ми е интересно с какво и как точно любимите ти руснаци ще ги треснат...

8

Шоп

преди 14 години

Браво! Това са хора, които си знаят интереса.

7

Пу даеа

преди 14 години

Само дано на някой наш титан на мисълта не му хрумне и ние да се включим...

6

пак я

преди 14 години

...и както в другата статия: саудитците купуват ракети от руснаците, при положение че са в рисков район. романеще ше си купат от хамериканците , щот са по добри . смех.

5

МилеКитич

преди 14 години

ше си купат остарели ЗРК само да направат четка на хамериканците. не че тва нещо ще промени, защото средствата за противодействие вече са толко напреднали , че е безсмислено да се говори за противоракетен щит във всеки един друг аспект освен търговския. ше ни продадат тенекии. после бай Обама ше каже че са напраили шушурнайсе работни места и имат приходи от шушурнайсе мелиона долара. които ше излезат он джоба на съседите, и от нашите най вероятно.

4

русомраз

преди 14 години

Браво на румънците - истински мъже, европейци и НАТОвци !!!

3

мамалига

преди 14 години

ако решат да ги треснат никакво щатско ПРО не ги спасява,просто показват,че са близачи отвсякъде.ама то и наще кокорбашии сигур нема много да закъснеят.

2

Анонимен

преди 14 години

ba da

1

Анонимен

преди 14 години

В такъв случай, Обама да забрави за START-2!!