263

мемо

преди 14 години

до sas Ами сигурно варнете се малко назад във времето,да видим кво направил Виденов.Като пишели толкова много хора редно е да се замислиш,аз не искам да вървя със стадото

262

Червената помия

преди 14 години

България тогава още имаше производствена база на която да стъпи. Още имаше работни навици у населението.Имаше и пари, заради които предизвикаха хиперинфлацията.Беше нужно само едно-твърда ръка, за да наложи железен ред и финансова отчетност.Свободния и предприемчив висококвалифициран Български гражданин чудеса щеше да е направил до сега в частния бизнес, ако не му пречеха първо мутри , а после и държавата по всякакъв начин.Но вече е много късно, невъзвратимо късно...

261

sas

преди 14 години

Когато толкова много хора имат различно от твоето мнение, е редно да се замислиш. Това обаче едва ли можеш да направиш с оскъдния си умствен багаж.

260

Влади

преди 14 години

Много точно казано! Подрепям думите ти изцяло!

259

мемо

преди 14 години

до Castor отивай да си пиеш млякото още тука ли си

258

Червената помия

преди 14 години

225-ти, върни се назад и кажи къде точно съм защитавал управлението на БСП в постовете ми?1989-та по-назад с 60 години ли бяхме от Полша, Чехия, източна Германия?Стига говори глупости, сами и от дивотия си съсипахме държавата.По-точно заради продажни управници и от наша наивност.Не съм комунист, социал демократ съм, ако можеш да направиш разлика.Но много положителни неща, останали от социализма просто ги пропиляхме като комарджия или наркоман.Напиши БЪЛГАРИЯ КОЯТО ИЗГУБИХМЕ и чети.

257

мемо

преди 14 години

до 255 то се вижда кое е ***,гуйно такова-да не ти плащат да се изказваш положително за Виденов а

256

Анонимен

преди 14 години

Amerikancheto se zavyrna:)

255

Castor

преди 14 години

*** българин си ти!

254

мемо

преди 14 години

до 247 кав достоен мъж си,ти знаеш ли кой е изобщо Жан Виденов?като има ей такива *** българи като вас,да гласуват да се обръщат в гръб НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ.Днешно време е модерно партия да се отваря,но като има ей такива балъци под мене да гласуват естествено че пари ще правите,а те да си мислят че сте патриоти

253

съдба

преди 14 години

олигарсите си обърсаха гъзъ с него

252

Умберто

преди 14 години

Виденов доказва за пореден път, че е различен. Това е и единствената причина да бъде той жертвен агнец толкова години. Колко пъти се пише по форуми и блогове, че различни групитовки на съзвездия и трибуквия разни са се оплели като "свински черва". е, не е ли вярно. Колко е възможно един честен човек да противостои на натиска и на свои и на чужди лобита, касти и клики? Той беше изигран. И както не е по силите на един само човек да оправи държавата ( както се убедихме неколкоратно) така не е и по силите на един да я съсипе, както се опитват да ни манипулрат години. Жан, та Жан.... Е, какво Жан, къде са му на него сметките в Швейцария, фирми с регистрация Сейшелите и Аруба, както на мнозина и "демократи" и пратийци. Е, кой лъже тогава?

251

Борислав

преди 14 години

Този човек е СВЕСТЕН но имаше нещастието да попадне сред банда измамници и крадци Желая му успех

250

Факт

преди 14 години

Виденов за разлика от Иван Костов се оттегли с достойнство.

249

Стоян

преди 14 години

Жан Виденов е от малкото политици, които не се изкушиха да осребрят властта си. Освен това се опита да прокарва българска политика и това му изяде главата. Историята ще го запомни с добро, въпреки начина, по който се наложи да напусне активната политика.

248

Врач

преди 14 години

Тогава имаше една доктор Мими Виткова, която обвини голяма част от гилдията, че са много алчни и те я обявиха за луда.Ами сега след тоталните грабежи от здравната каса и състоянието на здравеопазването излиза, че е била много права.

247

Достоен мъж

преди 14 години

Браво, Жан! Хубаво е че има още честни и достойни българи като теб, а не само мутри, далавераджии и търгаши.

246

мемо

преди 14 години

партия отворил той Виденов само само пари да печели,абе много станахте партиите днешно време кво става! и аз ли да си отворя че да гласуват *** българи за мене

245

мемо

преди 14 години

Просто си смешен,дойде изказа се против ДПС само и само да спечелиш български гласове!Кво стана защо се завърна от щатите парите ли свършиха *** такава?

244

Castor

преди 14 години

Съгласен съм. Поне 10%, а вероятно и повече!