61

bg

преди 14 години

предпочитам националсоциализма!

60

преди 14 години

Защо да не назначават служебен защитник.Особено необходимо, когато дела се отлагат неколкократно точно по тази причина и подобни трикове.Дава се на обвиняемия да си избере защитник, сетне се отказал и търси друг, оня пък не се явил и на третия път защо да не му сложат служебен.

59

стоенчУ

преди 14 години

А бе,хора,толкова ли не виждате далаверата,та опищяхте орталъка бе!?Служебния защитник е резервен,казаха го,като реши адвокатчето да се разболява и той поема,кво се чудите,мааму стара!?Ако се назначава от съдията полза няма!Щото оня веднага ще спретне шашмата!Просто се опитват да вкарат в пътя правосъдието!Дали ще успеят,това е друг въпрос!Лично моето мнение е,че това не е начина,но това е положението!

58

Намкой

преди 14 години

Момче, мислиш с левия крак! Хитлер докара Германия в такава хиперинфлация, че с парите от продаден апартамент сутринта вечерта едва си купуваш самун хляб. Ако си мислиш, че напомпаната военна промишленост, която спаси от безработица германците в средата на 30-е години е напълнила и потребителската кошница, лъжеш се. 1939-1945 го доказва. Икономика на военни релси е пълно безумие! Относно това, че германците се гордеели - по добре си пий хапчетата редовно. Недай Бог подобна гордост никому!

57

Расист

преди 14 години

Боже,безумията продължават.Що не махнат и съдиите,то само прокурор стига.Ти си виновен и толкова.Фуражкажиите ще свидетелстват,боже пази България,те и сега от мързел и некадърност немогат да съберат две читави доказателства.Въобще някой от вас замисля ли се как напрактика се подготвя едно обвинение:Пенка се оплаква от Иван,че я натаковал без тя да иска.Какво става след това:полиция,дознател,прокурор и цялата държавна машина започва да работи срещу Иван.Какво остава на Иван,да го духа.

56

Анонимен

преди 14 години

oti 6o nali ne opravlqha gramotnicite na bat sergo kfo stana e da sas ostar um i sleka raka za tova sme na tozi hal

55

Анонимен

преди 14 години

Абе адвоката нали е адвокат. Какво като е посочен от прокуратурата. Значи ако адвоката ти умре няма да те съдят, щото си го избрал, така ли. Като не искаш да ти се назначава служебен, накарай твоя да се яви. Наеми си двама, или резервен и т.н. Аман от шмекери и консиглиори.Верно два заека не са кон, ама сто заека повече от кон изяждат. Иначе у нас мутра могат да осъдят само ако сама настоява за това.

54

Rudi

преди 14 години

Такова чудо и през живково време не е било. Пълно невежество

53

Намкой

преди 14 години

Ако Калигула стане от гроба би признал, че в сравнение с нашите законодатели е бил просто дребен интригант.

52

Ко

преди 14 години

Николов, нали правата и свободата са основните ценности на Демокрацията,...Ако искахме "работа за всички" и "Домати по 10 стотинки" да си бяхме още при Бай Тошо,.. "Твърдата ръка" знаеш ли къде ще ти влезе ??

51

Додо

преди 14 години

Николооооооооов ... *** първи замечтавате за силна ръка и авторитарен режим да ви пази "свободата". Малко криза и сте готови да свалите гащите пред всеки държавен башибозук, тъй като главите не ви стигат да се оправяте сами. На хора като теб, дето искат държавата и хрантутниците държавни служители да мислят вместо тях им е хак да ги газят и цял живот да ги наричат просто "електорат"!

50

qw

преди 14 години

До 45 - за Хитлер ли си мечтаеш? Да, разбирам те напълно, ти и подобните ти първо ще изгорите книгите, за какво са ви? Така или иначе неграмотници от акъл не се нуждаят, за да управляват.

49

ОЗИ

преди 14 години

Има ли някой нормален, който да ни управлява?Като сме сбъркали да ги изберем, що не си поправим навреме грешката, докато не са *** държавата тотално?

48

Анонимен

преди 14 години

Парадокс: Точната дата на разболяването на адвоката се съобщава при поредното отлагане на делото.

47

Николов

преди 14 години

Може би колегата е прав,но струва ми се ,че на това племе в това време му трябва една голяма СОПА,която да го накара да спазва ,нормалните човешки закони.А пък,като се очовечим,станем европейци,ще наблягаме на правата си.И надявам се все пак, не всички в това племе са ***.Защо заради някои "елементи" трябва да се мислим за ***.

46

Взето назаем

преди 14 години

Докато не си отворим очите за истината и спрем да говорим за партии няма да се оправим. Всяка пратия досега се *** със законите. Все ги пишат, доправят и накрая - пак неработещи недоразумения. А коментарите врът от политика. Каква политика - тук става въпрос за граждански права. Повярвайте ми, всеки може да пострада, не си мислете, че законите се пишат само за една група и те са лошите. Не, всеки един от вас, който защитава нелепи закони не е застрахован да ги опита на свой гръб. Затова, внимавайте какво си пожелавате, за да не ви се сбъдне!

45

Въй, въй

преди 14 години

...И точно Хитлер за нула време оправи Германия. Извади я от хиперинфлацията, укрепи икономиката и направи така, че германците да се гордеят. А това че тръгна да завладява света е друга тема.

44

брррррррррр

преди 14 години

остава ни само надеждата, никога да не ни се налага да разбираме колко сляпа е Темида (особено с адвокат, назначен от прокуратурата), да не се окаже, че с едното все пак малко вижда.......пфуууууууууууууууууу

43

Тъй, тъй ...

преди 14 години

до: НиколовБлажени са верующите!Неслучайно е казано, че властта покварява, а тоталната власт покварява тотално.И хайде, Боко нека е чист като сълза и да употреби този закон точно за това за което ... ъъъъъ ..... блееш, ще ме извиняваш за израза.Ами ако утре Боко се гътне от инфаркт? Случайно, така както го снимат или дава интервю. Или падне по стълбите? Както си счупи крачето преди изборите?И го наследи, пак случайно, в суматохата и по недоглеждане, някой който не е кристално чист и всеотдаен за народа като него?Тогава к'во прайм?Пример: В Германия поради катастрофалната обстановка гласуват, абсолютно конституционносъобразно, специални пълномощия на Хинденбург.Хинденбург умира. А от гласуваните специални пълномощия се ползува .... изненадааа! .... Хитлер!

42

до 40

преди 14 години

да, преди ни управляваше Овчаря, сега ни управлява Пъдаря на Овчаря. Има развитие. Макар и надолу.