125

Българка

преди 14 години

До 122 Ами като са им раздадени тези 360 млрд евро,какво търсят повече?Защо са на опашката на Европа?Коя европейска държава си е позволила такъв дефицит?Защо да е за наша сметка?Хайде стига!

124

Европейка

преди 14 години

Тия карти, за които ревете като вдовици за..... са абсолютно безплатни, плащаш само 0,12 стотинки за формуляр, попълваш го с една снимка и след 2 седмици си взимаш картата. И по-спокойно ще пътуваш в чужбина. Не мога да разбера какво толкова има сложно в това? И е БЕЗПЛАТНО!

123

слона

преди 14 години

преди много години май се е работело по 16 часа в денонощието . питам се благодарение на кой ли в днешно време имаме толкова социални придобивки ? дали не е заради хора, като тези от другата страна на границата.

122

slona

преди 14 години

само да ви кажа , че тези 360 милиарда дефицит в гърция са раздадени на гръцките граждани под формата на високи заплати , пенсии (14 бр.)и социални придобивки, за които ние само можем да си мечтаеме . нека си припомниме какво се случи с нашия излишък миналата година и колко от него беше даден на народа ?

121

Солидарен

преди 14 години

Оставете го дремне човека бе ***!Оставете го да дремне, че да кортулясат всички *** и надупили се медии! На *** народ и господ не може да му помогне!Ще ви манипулират простаци като Бойко докато се *** държавата окончателно и безвъзвратно.

120

Анонимен

преди 14 години

Правилно реагираме, но трябва, освен твърдост, да проявим и тънка дипломация. Ако предприемаме нещо, нека то да е добре обмислено, обосновано, на стабилна законова основа, неоспоримо и да не носи негативни последствия за нас. Да не сме като слонове в стъкларски магазин. Тук е мястото за експертната намеса на външното ни министерство. Нека покаже, че има сили да работи професионално и...елегантно!

119

Анонимен

преди 14 години

Значи ако не платиш рекет на Божко изкормвача нямаш право да напускаш страната ?

118

Анонимен

преди 14 години

Това вече е прието .Отнася се за здравните европейски карти.Без нея от април месец не можеш да напуснеш страната.

117

Пират

преди 14 години

Гърция може и да спи, ама ние пиратите в Сомалия сме направили денонощно дежурство и чакаме с нетърпение и надежда сухопътния си колега-пират пичът Борисов.Нещо се позабави да донесе кинтите защото предполагаме, че от Външно министерство още работят с картите на Желева за Аденския залив. Ако иска Борисов да ни даде и на Африканския съд, но ние искаме а не даваме.Чао!

116

гневен

преди 14 години

Не може кой откъдето свари, да се подиграва с нас, българите. Гърците са хитреци и се надяват, че и този път ще успеят на чужд /наш/ гръб. Винаги гледат своя интерес и не един път в историята са ни въртели гадни номера. Да отидат да блокират пристанищата си! Правителството им много по-бързо ще реагира. Вече им го казахме. Правят си оглушки. Браво на Б.Борисов и министрите му! Не са баби, а мъже. И България има глас и той трябва да се чува!

115

Анонимен

преди 14 години

Това ако го приемат ще е антиконституционно и много мръсен номер към обикновения българин. Ако Бойко позволи това, ще си вкара страшен автогол.

114

Пътуващ

преди 14 години

Предлагам,да не се крием сега зад (безусловното право в ЕС за пътуване),защото напролет многото останали българи без работа ще открият ,че няма да могат да напуснат България,заради новите закрепостяващи промени в законодателството.Много народ не го е разбал още.

113

:)

преди 14 години

ДОБРО УТРО, БОЙКО!И УСПЕШЕН ДЕН!;)

112

2128

преди 14 години

Да се забрани вноса от Гърция ! Нещастници ! Като няма на кой да правят зло, себе си наказваха, сами се палеха през лятото.

111

2128

преди 14 години

Нали в България няма вече армия и гърчулята започнаха да си позволяват да забравят историята.Знаете ли, християнка съм, но по време на кипърския конфликт бях на страната на Турция.Гърците са много некоректни хора .

110

do vsichki

преди 14 години

Samo edin li e patia za Garcia ? Dokato problema se reshi ima i drugi patishta. " Koito iska, tarsi nachin. Koito ne iska namira prichina. " tova go e kazal golemiat balgarski maistor na mostove Kolio Ficheto.

109

Петрол

преди 14 години

Разбира се, че е правилно да ги съдим. Има международни връзки; договори между фирми; търговия и други. Много хора и от наша и от гръцка и друга страна губят от това. А в икономиката, всички тези неща са свързани. Ако закъсат търговците, нали ще им падне оборота и на фермерите? Кой ще им купува реколтата? Те не мислят, а само искат. Да стачкуват не по пътищата, а в министерството си! - това е правилното. Нали в парламентите и министерствата се решават разпределението на бюджетите. Да вървят там

108

ъъъъъъ

преди 14 години

тиаааааааа *** гадни ни ограбват, па са като ги осъдим, ще е супер якууууу. У Б-то чакаме !натресоха ни го и айде да се съдим ..бухахахаххаха! "хайде дружно да решим и тоз случай" пф!

107

123

преди 14 години

Точно на туристическия им сезон блокираме границата и да видят как е

106

Анонимен

преди 14 години

нямаме си ние достатъчно проблеми, а ще ни занимават и с техните, че и милиони губим :(