22

edmon

преди 14 години

Rabotel sam na magistrala Odrin - Istanbul.Uverqvam Vi,che na sveta nqma po-dobri stroiteli.Prochetete nqkoi ikonomicheski vestnik i shte se ubedite.Kolkoto do sroka za zavarshvaneto na ''Lulin'',sigurno e problema s finansiraneto.

21

1о1

преди 14 години

Колко повече живея в тази държава и гледам накъде вървят нещата, как власт след власт се сменя а нищо се не променя, започвам да гледам положително на анархизма. Вяра не ми остана. Погледнете болници, учреждения, училища, инфраструктура - 20 години само надолу. Строим само молове и спа центрове само, първи сме по Бентлита на глава от населението, вода и ток спират ежедневно в цели квартали... Като в Хаити, само дето нас земетресение не ни е тресло.

20

jiko

преди 14 години

Dogan i drugite da oblichat vatenkite i na stroeja..nali te dokaraha "Мапа-k Дженгиnиз - Goliam Piniz"

19

1о1

преди 14 години

Проекта има три тунела с обща дължина 1260 м по открит способ, укрепителни стени с обща дължина 2672 м и 26 моста. До момента от общо 19км са построени не повече от 5км, като тези 5км са най-лесните. Досега за четири години след започване на изграждането й са изпълнени едва 40% от работите.Ако и Герберите се окажат мухльовци като предишните без държавническо мислене и тази магистрала ще я строим като метрото. Четиридесет години и отгоре.

18

Deso

преди 14 години

Работника няма вина,че Батко, Братко и Сокола с неговите фирми въртят далаверките си под път и над път.Държавата да съди Мапа за неспазване на сроковете, даим бие шута и да избере нова фирма.Така или иначе няма да се свърши в срок обекта.Поне виновните да не си отидат с пълни джобове а данъкоплатеца български ще пие една студена вода.

17

Анонимен

преди 14 години

някои някъде преди много време взе много пари за тази магистрала и трябваше да бъде построена за олимпик Атина

16

Ужас

преди 14 години

От ЕС не ги интересува рейтинга ня някой, кой строи магистралата, работили се! Те ще дойдат декември и като няма път ще си искат веднага парите! Фактите говорят! Изиграни сме всички ние, обикновените граждани, щото ще платим на едни нещастници за несвършена работа! ФАКТ! Промяна за толкова кратко време не може да има! Нека не се говорят глупости, ами да с емисли никога повече да не се допуска такава подигравка! СРАМ!!!

15

Анонимен

преди 14 години

до 10 - ци.ганския бизнес с покривите - разпокрие , открадне каквото има за крадене, каже ти нещо огромно като сума за довършване, и ако се гепиш, продължават мъките, ако не - взимаш си сериозна фирма да оправи батака!Същия манталитет! Освен това парите ,ако са европейски и са отпуснати за България, защо ги даваме на турски фирми, които си хващат турски изпълнители?

14

Анонимен

преди 14 години

Я пак помисли кога е започнал строежа и кой е сключвал договора?

13

Ужас

преди 14 години

Има ли някой нормален, който да вярва че ще е готова до края на годината?!?! Та нали фактите говорят само - не се работи на обекта и на 20% от капацитета на тъпите турски работници, а прогреса на строежа всеки може да го види сам - НИЩО!!! Как ще стане това?!? Назима хем ще върнем парите на ЕС, хем няма да имаме път, ами и *** турци ще избягат и няма и да бъдат глобени!!! Аз друго развитие за сега не виждам! ПЪЛНА ПРЕЦАКВАЦИЯ, КАТО ПО УЧЕБНИК!!!

12

айде стига

преди 14 години

Търсиш под вола теле. Бойко ви виновен.Тук и Jesus Christ да дойде не може помогна ако ние не си помогнем.

11

do 7

преди 14 години

"Задължават" е заради стила Мухобойковски.Рейтинга, рейтингаааа! Народеца не трябва да забравя кой го "оправя" :)Иначе са се договорили. Защото ако изпуснат европарите заради сроковете губят и турците. Много.

10

фю

преди 14 години

Правиш търг, печеля го с най-ниска оферта, сключвам договор с теб на стойност 1000 лева да ти построя 100 метра път до къщата. Разкопавам, разхвърлям малко баластра, усвоявам 900 лева и идвам при теб да ти кажа: виж, няма да стане, трябва да дадеш още пари. около 1000 лева, но може и повече да са.Е какъв е този търг, какъв е този договор? Как така няма неустойки за срок и пробив бюджет?Китайците направиха 400км метро за 4 години, ние правим 15км "магистрала" за десет. За същите пари.

9

anonimen

преди 14 години

Защо не я направиха гадни комунисти толкова години т. е. СерГей

8

Анонимен

преди 14 години

На теб ли да вярваме бе ... анонимен ***

7

Анонимен

преди 14 години

А вместо ''Задължават '' не можахте ли да наблегнете на '' Люлин ще бъде завършена до края на годината''-Ама нали трябва постоянно да насаждате омраза...

6

Анонимен

преди 14 години

Невъзможно, а !? Нихната мамка ....мошеническа! Не от Европа трябва да ни изгонят, от планетата трябва!

5

бат Миро

преди 14 години

Понеже ме съмнява за спазването на сроковете да се наемат повече хора и техника, представям си с какво качество ще е, ако се завърши в срок.

4

Ха да видим !

преди 14 години

На този Плевнелиев не може да му се вярва нито една дума!Явно е сключил сделка с турците и сега го усуква.Магистралата няма да стане след като работят 10 пъти по-малко работници.

3

Анонимен

преди 14 години

Тя магистралата е заспала от няколко месеца и едва ли ще се събуди до 3-4 години.