99

IVA

преди 14 години

КОИТО Е КАДЪРЕН НА ВСЯКАДЕ ИМА ХЛЯБ ЗА НЕГО, ЗА НЕКАДЪРНИЦИТЕ И МЪРЗЕЛИВИТЕ НИКАДЕ НЯМА.КОГАТО ИМА НЕКАДЪРНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ТЕ НЕ ТЪРСЯТ КАДЪРНИТЕ ХОРА ЗА ДА НЕ ГИ ЗАСЕН4ВАТ.ТЪРСЯТ ТАКИВА КАТО ЖЕЛЕВА НЕКОМПЕТЕНТНИ И НАГЛИ.КАТО ГЛЕДАМ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО СА ДЕЦА ИЛИ БИВШИ НЕУСПЕЛИ КОМУНИСТИ.В ГЕРБ СА НАИ ГОЛЕМИТЕ ДЕМОКРАТИ УСМИВКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ ЗАЕДНО СЪС БАТЕ БОЙКО.

98

bonev

преди 14 години

jenicata izglejda dobri4ka ima dosta profesionalni postijeniq NOOO zavra6teneto i da ba4ka za BG 6te q iznenadaaaa

97

Анонимен

преди 14 години

Аз пък обичам ОБАМА!

96

SAPATA

преди 14 години

Какво се оказа. Източник проф.Константинов във предаването " Вярно с оригинала" днес. Антония Първанова е разпространила 2 седмици /14 дни/ преди изпитването на Желева персонално ,на всеки депутат от Европарламента компромата за Желева.И ще ме убеждават, че нямало предварителна организация... Да бе, да...

95

Анонимен

преди 14 години

те се съгласила само за 5 минути......ами в Америка едвали да получава заплта от 30000 долара на месец.

94

SAPATA

преди 14 години

за 85 Сега и от този си недоволен.. Да дойде арахангел Михаил, че като оплюете и него, да дойде Бог и да затрие територията.

93

SAPATA

преди 14 години

Колева... или... абе, влезте в час..Еврокомисар не работи в страната си, освен ако не е белгиец. Мислите с костния си мозък

92

Българан

преди 14 години

Бойко трябва да благодари на БСП и НДСВ че му дадоха възможност да издигне кандидатурата на Георгиева и да се освободи от Желева!Все пак Бойко прояви гъвкавост и се измъкна добре от ситуацията в която сам се беше натресъл. Но всичко е добре щом свършва добре.

91

Гъбарко

преди 14 години

Тя няма да работи в България. Ще има работа тук ако има някакъв катаклизъм. Или ни напомняш, че сме в бедствено положение по принцип.

90

КОЛЕВА

преди 14 години

ТАКА Е ТЯ НЯМА ПРЕДСТАВА ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ! ОТ КОГА НЕ ЖИВЕЕ ТУК? ПРОСТО МИ ПИСНА ВЕЧЕ САМО ОТ ПРОСТОТИИ.......

89

Анонимен

преди 14 години

Имам чувството, че тя ще е поредния М Н О Г О З Н А Й К О от странство, който ще се издъни с гръм и трясък!!!

88

YMD

преди 14 години

NIKOI NYMA DA VARNE ZAGUBENOTO DOVERIE NA BG.ZA GOLYMO SAJALENIE.STOMPRIMIERA SE USMELI DA KRITIKUVA KADE KADE PO-UMNI HORA OT NEGO I PO-OTGOVORNI IZLOJIHA I BAROZO CYLA EVROPA GOVORI ZA NEGO.NO KATOVYRVA SLYPO TAKA E. KAKVO DOBRO DA O4AKVAME.STE SI TARPIM POSLEDSTVIYTA .KATO IMAME TAKAV PRIMOIER KOITO NE E DIPLOMATI4EN I NE MISLI KATO GOVORI TAKA STE E TEJKO I GORKO NA TOZI IZMA4EN I BEDEN NAROD.SEGA LI4NO TOI TRYBVA DA ZAPLATI ZAGUBITE KOITO NANESOHA NA DARJAVATA.

87

Анонимен

преди 14 години

ЩОМ ВСИЧКИ Я ХАРЕСТВАТ,РАБОТАТА НЕ Е НА ДОБРЕ!

86

Милко

преди 14 години

Кой ще върне похарчените средства за кампанията на Желева и щетите върху престижа на България?

85

Иво

преди 14 години

Бъдещият министър на отбраната Николай Младенов определено е най-спорният избор на премиера Бойко Борисов. Племенникът на бившия президент Петър Младенов помогна за разсипването на СДС и за влизането във властта на бизнесмени от кръга на ***. Най-добре е танковете да дойдат!, изцепи се първият български президент на митинга на опозицията през 1989-а година. Танковете не дойдоха тогава, но меките китки напъплиха българската политика.

84

до 80

преди 14 години

Абе кой беше Бо-Бо , освен победител в Най-смешните животни на планетата ?! Не беше ли един , дето отваряше вратата на Бай Тошо, а след 3 години я затваряше зад ЦАРОТ 800 дни, който за благодарност го направи Генерал Бо-Бо. Иначе този *** кой ще му даде генерал да стане или изобщо ченге, добре че баща му Старото Бо-Бо беше шеф на пожарната в София дълги години ;) Пълен фарс, а българите имаха надежди за промяна..

83

до 80

преди 14 години

ами Батко си трае, защото тази седмица много се е поомазал с едни кафяви неща, дето много миришат

82

питам

преди 14 години

А нещо за тоя Илиян Михов?

81

марин

преди 14 години

След , като тази жена е одобрена от БСП ,трябва да се внимава с нея. Те не одобряват хора , които не работят за тях. Внимавай , Бойко!

80

до БИОГРАФ

преди 14 години

с други думи *** се завръщат на бял кон. Да живее Бьие Ка Пьието ГЕРБ и неговият велик вожд Бо-Бо, който е на път да засенчи дори и учителя си Тодор Живков.