593

Соня

преди 14 години

582 коментара за статия за Слави ?! Нямаме ли по-големи проблеми в тази държава,освен да оплюваме близжния си ?!

592

Дражко

преди 14 години

Тоя пък учиндолски *** къде е тръгнал?Първо да си "оправи"предаването,че се чудя за какво продължава да се излъчва.И да не се взима насериозно,защото му се смее вече цяла България.Добре е да му се направи една ревизийка и на него.Дето се вика "Не се знае от коя трънка ще излезе заек."

591

Анонимен

преди 14 години

Премиерът информира още, че Слави Трифонов имал място до хотел "Кемпински-Зографски", но в градоустройствения план на София то било одобрено за градинка и нямало как да се промени.

590

kaka kuna

преди 14 години

хм, ква била работата...а аз се чудех що напоследък Слави се гаври с ББНавремето Славчо искал от Лили Иванова да прави дуетна песен и Лили го отразала, после я заливаше с пумия почти всяко предаване... типично в негов стил!! И направи дует със Софка, така както после цар Симеон не му гостува в предаването и той го замени с цар Киро :)) На това се вика *** политика!Слави и истина?! Я стига... има само Слави и интереси!

589

Костов

преди 14 години

Кажи бе кой ще е по мъж боко или Слави дето за пари и *** ще ти направи

588

Виктор

преди 14 години

Славчо Учиндолски се изложи много, отвори отново крокодилската си уста, но този път му приседна. Дългия е алчен до безобразие!

587

Анонимен

преди 14 години

Чухме Б.Б....Не е ли редно да чуем и другата страна, а именно и Слави? Или ще бъдем пак на доверие както при кумонизма, при Цара и при Станишев...?Припомнете си хора какво обеща Б.Б. когата го избираха за кмет:ще се спрсвя с кучетата, ще ликвидирам дупките и ще се справя с буклука.Когато го избирах ме за примиер какво обеща:по наи-бързия начин ще вкарам в затвора крадците на България в затвора.А какво изпълни......нищо....вече ставам най-големия Писимист в България.

586

Udjf

преди 14 години

отначало като прочетох 4е дали много пари на Росен Петров старото правителство 870 000лв за да се отдели от Слави а преди това на оня неиков ли беше 1 700 000лв .Значи слави е фактор. А що ли иска някой да е ортак с някого значи или изхарчил много пари за него или много му е помогнал с влияние и спонсорство

585

друг

преди 14 години

до 562 като не е бил комунист значи е добър,а !!!.*** "ЛОГИКАТА".Тоя, който пише не е завършил и детска градина.Прости им Боже на такива!За това сме на това дередже!!!

584

Nikolay

преди 14 години

Слави е измамник и манипулатор - съгласен съм. Отначало беше интересен до някаква степен, но започна да омръзва с тези крясъци всяка вечер. Гледам шоуто от време на време, не съм му фен. Харесват ми някои от нещата, които казва, но не му вярвам. Интересно на мен поне ми е как така, човек необвързан с политиката ей така изведнъж иска половината от дадена партия. Дал е или е помогнал преди това, завота сега иска. То така ако ставаше всеки щеше да иска. Поискал е, защото е могъл да я има.

583

Анонимен

преди 14 години

Има ли припаднали-аз съм лекар........ха.ха

582

мунчо

преди 14 години

аз тоя човек съм го виждал някъде - ааа -сетих се той продаваше мартеници пред цум когато ние протестирахме пред парламента

581

Анонимен

преди 14 години

Следващият път когато чуя Слави да ми говори за чест, достойнство и истина, ще се хиля до припадък.

580

Слави е№1

преди 14 години

Правят се опити ,и даже със заплахи да не се изказва мнението на гражданското общество.На къде върви България?-към диктатура ,удобна за някой.Да ВЪРНЕМ КОМУНИЗМА И ДА СЕ КЛАНЯМЕ ЛИЦЕМЕРНО НА СУЛТАНИТЕ ...............това ли искате????????????Да няма свобода на словото.Да няма усмиване на власта.НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

579

Слави е№1

преди 14 години

Слави ли затъва?ха..ха.В ***.vbox7.com неговото предаване води класациите...........Ако искаше партия ,др щяха да го д..т.На калпав к..р и космите му пречят.През 2010 г ще се окаже, че българите сме некачесвен матрял и не заслужаваме нашите "велики" управници.

578

Анонимен

преди 14 години

Съгласен ,че Слави е ***.

577

vlasos

преди 14 години

Защо никой не задава въпроса на какво основание Трифонов иска 50% от ГЕРБ, какво е "дал" на Борисов та си иска "услугата" обратно сега????

576

Ahmet Siderov френд

преди 14 години

Трифонов е по-голям компексар, би бил по-зле от ББ. Ако е възможно.

575

пламен

преди 14 години

Слави ти си една голяма голяма п . . . . езък

574

Osman

преди 14 години

Каква е разликата между Трифонов и Борисов? И двамата припяватна Шабан.