225

Дико Бюрек Сашов

преди 14 години

В интервюто на Сашо Диков с Бойко на 14.01.10 /излъчено в 20,15ч. по време на финала на ПЕРЛА????/, се чудех много и дълго какво липсва, какво нещо не е наред, но тука някой подсказа, че липсва третият ......... и Доньо Донев да ги размърда.....Ейй, ааа, бамааму...стана филма И Сашо спасява ТИТАНИК.....

224

Анонимен

преди 14 години

До 231Неграмотно, неграмотно, Другарю.

223

Анонимен

преди 14 години

ПРОЛЕТАРИЙ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ !

222

Анонимен

преди 14 години

Царят е гол!!! - извика хлапето.

221

Анонимен

преди 14 години

Снимката е от статията за късането на малките динчета.

220

kotarak

преди 14 години

Карай да е весело! Ако се бориш да попаднеш в рекордите на Гинес кажи ще ти помогнем. Весел ден!

219

Анонимен

преди 14 години

226"....ама все пак да не е Бог та да преценява всичко перфектно."е говори така защото Той ще ти се ядоса!

218

kotarak

преди 14 години

Така ли се говори срещу Хаджия? Мартин Шулц ходил ли е по Светите места. При това Б.Борисов е Генерал, бивш Кмет и то на столицата, Премиер, а сега и Хаджия. Е не може да се отрече, че Хаджи Бойко, е обграден с екип в който някой от хората нищо не става от тях, ама все пак да не е Бог та да преценява всичко перфектно. Тая Желева да се махне от политиката и властта, още някоя друга промяна и нещата може да потръгнат.

217

Анонимен

преди 14 години

Как бе,Дянков е третият ***.

216

Анонимен

преди 14 години

Бойко е супер мъж. Харизматичен и симпатичен. Стига сте злобели.

215

Доньо Донев

преди 14 години

В интервюто на Сашо Диков с Бойко на 14.01.10 /излъчено в 20,15ч. по време на финала на ПЕРЛА????/, се чудех много и дълго какво липсва, какво нещо не е наред, но тука някой подсказа, че липсва третият *** и Доньо Донев да ги размърда.....Ейй, ааа, бамааму...

214

ззав12929

преди 14 години

Тук е място за коментари по темат, а някой имат само една тема: да нападат държавата. А Вие какво направихте за нея и така и за себе си.

213

Деца индиго

преди 14 години

гласуването за статиите не е обективно+ 1Не може от три гласа да се получи одобрение 1например:човек който е дал мнение гласува за себе си с +следващия гласува с - и се получава 0 а третия гласува с + и става 1 значи двама човека одобряват статията и двама гласуват с + а накрая одобрение 1да не споменавам,че при по голям брой гласуващи несъответствието нараства с геомереична прогресия.Вземете си оправете нещата ако имате абиции да сте сериозна медияАко се минава през нула...

212

tihomir

преди 14 години

ako nqkoi drug be6e premier 6te6e vednaga da po4ne da liji evropeiski gazove !!! stiga ve4e gazolizci v balgarskata politika,gre6ka li e ili ne romqna jeleva trqbva da zastavame zad svoite hora,a ne tipi4no po balgarski da se pliuem i da se 4ernim.boiko samo taka ili evropa 6te se nau4i da ni uavajava ili da si e..t maikata.toi e edinstveniq mai do sega koito otstoqva balgarskoto drugite do sega samo lizaha li lizaha...

211

Анонимен

преди 14 години

Ааа, виж за застрелването ама хич не си прав. В България шанса да те застрелят е един от най-малките в света. Внимавай ако отиваш в щатите. Не оди по тъмното. А па за южна америка неам думи. Ако бягаш от престъпността тука няма къде да отидеш. Навсякъде е по-лошо!

210

Анонимен

преди 14 години

Късмет приятелю. стискаме палци. Ама те предупреждавам че в чужбина е по-трудно от тука. аз съм минал по тоя път. там си яко чужд. Тука си рибка в свои води.

209

Анонимен

преди 14 години

По бързо тръгвай:) Ще направиш голяма услуга на Родината. Моля те!

208

Анонимен

преди 14 години

Не работодательо, а работодателю. Абе ти имаш ли четвърти клас:)

207

Анонимен

преди 14 години

Работниците да не се осигуряват на това което взимат ги блазни тях повече отколкото работодателя дори, защото не плащат изцяло дължимия от тях данък общ доход и процентите полагащи им се от осигуровките. А работодателя трябва да плаща данък печалба върху укрития разход. Страшно ги разбираш тия неща. Неам думи!

206

Анонимен

преди 14 години

Ще ме спукаш от смях висшисте - Не се пише дезертация а дисертация, и не - специялист, а специалист, не сигорно, а сигурно. Умрех от смях. Дано си от БСП. Сал такъв електорат им прилича:)