76

NFB

преди 14 години

инвалидната му количка е Q7 ili BMW 5?

75

мургина

преди 14 години

ама той е проходил завалията,нали беше доскоро в инвалидна количка и му сменяха памперсите как е станал толкова бързо?

74

СЪДЕБЕН ЗАСЕДАТЕЛ

преди 14 години

КАКВО СТАНА С "НАГЛИТЕ"??ДОКАЗАТЕЛСТВАТА МАЙ НЕ ИЗДЪРЖАХА В СЪДА!!!ИЛИ ПАК СЕ ОТВОРИ ЧАДЪРЧЕТО.КОЕ ОТ ДВЕТЕ? ДАНАКОПЛАТЦИТЕ ИСКАТ ДАЗНАЯТ КОЙ РЪКОВОДИ ТЕЗИ МОМЧЕТА?????И КАК И КАКВО ТОЧНО ВЪРШАТ ТЕ??

73

чичо

преди 14 години

Мустафа баш на тебе ли бе човек ти се случи такова нещо.И мен *** изгониха последния пък като ходих в МВР да са оплача от следенето в интера.Викат абе чичо тебе пък кой те следи, тебе и папата те познава от какво се притесняваш.

72

НФБ

преди 14 години

не ви е бил платил достатъчно...,за ...

71

НФБ

преди 14 години

вкараха ли христо ковачки за укрити данъци в особено големи размери?Ще подгонят ли васил божков черепа?могат да вкарат някой за 72ч докато прхвърли бизнеса си на някоя друга бяла якичка и хайде всичко от начало..малките бурмички от МВР се използват за да се разчиства законно терена за друга 'чиста'мутра поемаща делата на изгорялия бушон

70

МУСТАФА

преди 14 години

Не знам колко ще се свърже с настоящия казус, но имам клиент който е лежал четири години в предварителен арест, без да му бъде повдигнато каквото и да било обвинение и след това го изпъдили. Казали му, че е арестуван е по сигнал, а е задържан по-свидетелски показания на лице, което е с неизвестен адрес от 2 г. Към настоящия момент прокуратурата твърди, че няма достатъчно доказателства за това, че лицето е било задържано в предварителен арест. А тази демокрация как ще коментирате ?

69

Анонимен

преди 14 години

ОСТАВКИ НА КОКИНОВ И СИТНИЛСКИ ОАКАХА СЕ ЖЕСТОКО ВИДНО Е ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ СКЪЛЪПВАТ ОБВИНЕНИЯ.

68

НФБ

преди 14 години

как да го вкарат като се напикава, казват докторите, другия припадъл, но се уплашил днес и се е скрил под леглото на баба си..

67

Аман

преди 14 години

Побъркаха ги тези Маргини ,аман.Да намерят доказателства за престъпленията на големия Маргин и да го опандизят.Не да четем до безкрай как влиза и излиза от ареста за поредното смешно дело.Хубаво им е казал Маргина: Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете? СмЕх!

66

Caleb

преди 14 години

Няма ли да вкарат тази *** в затвора вече?

65

ричи

преди 14 години

Тоз клетник докога ще го размотават,горкия?

64

.

преди 14 години

В същото време е ясно Цветанов и Борисов повече не могат да се ослушват. Време е да изкарат фактите защо МВР по времето на министри като Румен Петков и като Михаил Миков е било скандално пасивно за отвличанията. Кой поръча убийството на Пламен Куцаров? Кой разпъваше чадъра над наглите от МВР до ДАНС и обратно? В носа ли бъркаше по това време Сергей Станишев?

63

цецо

преди 14 години

В момента в СОБТ вървели залози, научаваме, че нямало да ги изкарат да прибират продажни меверейци. Просто щели да ги уволнят. Всъщност в Отряда били недоволни, че ги вадели срещу хамстерчета. Точели се на други босове.

62

НФБ

преди 14 години

имало изтичане на информация от МВР, че боби е готов да свидетелства и е засегнал висши интереси на онези с белите якички , които само поръчват нещата.. ,но не си мърсят ръцете самите те..Връзката се къса и всичко започва отново..изгаря бушона, колкото и велик да се е смятал до този момент, за да се запази статуквото на големите с бели якички,вратовръзки..завършили елитни училища..червените велможи и кардиналите от Дс пак се изсмяха в лицето на овчия български народ

61

чичо

преди 14 години

Коката от проуратурата ей сега каза.Всичко е безспорно.А пък ний след една седмица ще викаме Какво стана бе пак ли го пуснаха?

60

Анонимен

преди 14 години

a be ia ostavete horata na mira.samo se 4udiat 4engetata ot kade da si praviat to4ki za pred evro parlamenta.TAKA E.ISKAME DEMOKRACIQ A IZBRAHME ZA MINISTAR PREDSEDATEL 4ENGE.NIE SME NACIQTA SAS NAI IZKRIVENO MISLENE.VSE EDNO V AMERIKA DA SI IZBERAT BIN LADEN ZA PREZIDENT

59

меч

преди 14 години

Айде прибирайте ги тези *** на топло завинаги, само с тях ли ще занимавате държавата и ще пилеете средства?

58

потресена

преди 14 години

Абе злобари такива защо коментирате неща които не разбирате или само за да плюете и злобеете гледаи те си вашия живот и стига с тази злоба

57

Анонимен

преди 14 години

are ostavete 4oveka na spokoistvie we. a kolkoto do KULTURISTA kakvo mu se vruzvate. tva e nekvo 17-18 godi6no pi6leme koeto si pravi palavri s vas.