37

Amenhotep

преди 14 години

Измир, Измин, Немит ... не е важно ... аз обикновенно му викам Смирна.

36

brigante

преди 14 години

КАК МОЖЕ ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ НЯКАКВИ СИ НАШИ НЕВИННИ ДУМИЧКИ, КОИТО ВИ ПИШЕМ ТУК И ВИ ПРАВИМ САЙТА ПОСЕЩАЕМ, А НЕ СЕ СЕТИХТЕ ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ НЯКОИ ПОТРЕСАВАЩИ КАДРИ ОТ ИНАЧЕ "КРАДЕНОТО" КЛИПЧЕ ОТ...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ АЗ СИ ЗНАМ ОТ КЪДЕ...ГЛЕДАТ И МАЛКИ ДЕЦА!!!СУПЕР ГАДНО! :(

35

Оня

преди 14 години

Що се отнася до България .. при нас се наблюдават 3 основни сеизмични зони, които имат циклична активност. Това са зоните с най-силни трусове. Точно в момента и трите излизат от период на затишие едновременно, което се случава за първи път. Както спомена Amenhotep, малките трусове означават, че се освобождава енергия, но също така означава и че тази енергия в момента се натрупва с по-големи темпове от преди. Ако трябва да се притесняваме за земетресение, сега му е времето ;)

34

anonimus

преди 14 години

...София е земетръсна зона II степен (от3), защото се намира в софиийската котловина - плейстоценско езеро, чийто утаки и пясъци разпространяват сеизмичните вълни мигновенно и в двете посоки ...напречно и надлъжно ...не Измир - Измит !!некомпетентен хайтър ...т'ва си сведи глава пред жертвите и замълчи.

33

bg

преди 14 години

гледах кли пчето каквото и да кажа няма значение.много жалко за загиналите.боже ,боже колко сме за малко на тази земя.трябва да се замислим за някои неща ,да станем по добри.

32

Amenhotep

преди 14 години

София не е толкова силно земетръсна зона, а и скоро имаше малки трусове, което значи че енергията е изпусната (колкото по-често има малки трусове толкова е по-малка вероятността да има големи).От друга страна новото строителство е под всяк`ва критика ... ако нещо стане ще станем като Измир (ще останат само старите сгради), понеже и там строяха същите некадърни турски работници. А, ако недай си Боже у нас стане нещо подобно сме живи-умрели. То ние с един сняг не можем да се оправим ...

31

valsodar

преди 14 години

Кошмарно.Не ми се мисли, как би се отразило едно подобно земетресение на София, след като най-пренаселените зони, с най-скъпото ново "качествено" строителство са точно върху зони на разлом, а Витоша е млада планиина, която тепърва се ... "самонамества".

30

Amenhotep

преди 14 години

Бог да бъде с народа на Хаити ! *****Явно днес Бог ги е изоставил ... дано поне американците (като най-богати и най-близко намиращи се) им помогнат. Трагедията за хаитянците е огромна ... страшно е.

29

Amenhotep

преди 14 години

ЗАЩО НЕ ПОКАЗАХТЕ НИТО ЕДИН ТРУП НА АМЕРИКАНЕЦ, КОГАТО ПАДНАХА КУЛИТЕ?*****Гледай Zeitgeist, там има брутални кадри на скачащи от горящите небостъргачи хора, както и записи на телефонни разговори на хора вътре в кулите, които завъшват с "Oh my God..." и после се чува срутването на сградата.

28

B0lero

преди 14 години

Доста брутални кадри , но това е самата истина, Бог да бъде с народа на Хаити !

27

1960

преди 14 години

Унизително е за цялата ни нация, че има такива природни грешки като "хайдутинъ"- *** и човешко подобие без всякакъв интелект.

26

С

преди 14 години

ЕХ ЗАЩО САМ ТАМ ТРЯБВА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ТАКА ДА СТАНЕ ДА СЕ ПУСНЕ ЕДНА ЦЕДКА

25

име

преди 14 години

Излиза , че само простосмъртните умират!ЗАЩО НЕ ПОКАЗАХТЕ НИТО ЕДИН ТРУП НА АМЕРИКАНЕЦ, КОГАТО ПАДНАХА КУЛИТЕ?Първите ви кадри са цинизъм, не журналистика!Господ да помага на оцелелите!

24

;)

преди 14 години

"...идва" момента в който трябва да отидеш на психолог ...

23

anonimus

преди 14 години

ужас .......:/

22

2012...

преди 14 години

...идва

21

ХайдутинЪ

преди 14 години

А у Пловдив усетихто ли го бе ора, аз сам бил пиян пак и всичко ми се е клатило та не сам го разбрал туй заметресение у колоко часа е било

20

Анонимен

преди 14 години

До 8! Ама че си ***! Най-малоумния "стратег" на света!Не стига, че Хаити е най бедната страна във централна Америка и Карибите, а сега ги сполетя и такова нещастие! :(Господ да пази България от подобно бедствие!

19

към dnes.bg

преди 14 години

dnes.bg махнете тези начални кадри от клипчето,ужасни са,могат да гледат малки деца или хора със слаби нерви.

18

Анонимен

преди 14 години

Страшна работа, то нас да ни разстърси със 7 да видим какви поражения ще имаме, тя и Турция трябва да се бои от земетресение тоест Истанбул, че ако удари над 8 по рихтер, направиха проучване че от 100%, около 30%,40% от Истанбул ще бъде под развалини и ще има огромни жертви.