10

боян

преди 14 години

баси мамата - точно спряха да ни занимават с янето, сега пък тия изпълзяха

9

Бухал Славеев

преди 14 години

Каракачанов унищожи ВМРО, най-нпред затри братствата, след това хубавия вестник, начело Луко Захариев първом и след това Превъзходният журналист и писател Иван Николов. Обс имотите на ВМРО, за да ги ползва за корестни и часни вужди. Време е да си ходи. Агент на ДС, не може да стои начело на ВМРО! При създадената ситуация, най-правилно е да си подаде оставката и да си отиде в Русе и да не помисля повече за ВМРО! Стига е създавал проблеми на честните членове, които не му знаят задколистните

8

Анонимен

преди 14 години

Нормално е начело на ВМРО да е човек с корени от македонския край. Всеки друг е използващ тази организация. Не може да не си изпитал в рода си бежанството и да си за тази кауза.

7

Стефанов

преди 14 години

Този мошенник крадец и политически бояджия още ли се води лидер на партия.То ВМРО пък една партия-два файтона хора

6

вера

преди 14 години

КРАСИ КАРАКАЧАНОВ ИМА КАЧЕСТВА ,ЗА ДА ЗАЕМА ПОСТА ПРЕДСЕДАТЕЛ, НО ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ НЕСТРУВА .ОБГРАДЕН Е ОТ ВСЯКЪДЕ С ПИЯНИЦИ ,КОМПЛЕКСАРИ И НЕУДАЧНИЦИ .ИМА ГОЛЯМА ЗАВИСИМОСТ ОТ ***. НОРМАЛНИТЕ И ИСТИНСКИТЕ СИ ХОРА ТОЙ ПРИНУДИ ДА СЕ МАХНАТ.

5

смех

преди 14 години

И кои беха тия ВМРО,че се несещам.Абе кво ни занимавате с политически трупове бе?

4

Тотю войвода

преди 14 години

Дай боже и ВМРО да се ликвидира от вътре както ТКЗС и АПК та едно време..Особено онова л.йно Кара-(черен)качанов за какъв ни е в политиката...

3

Слявчу Пьеткуф

преди 14 години

сетили се Герговите свинари и *** от Петрич, че имало безпринципни коалиции... еми вие къде бяхте и защо целувахте десет години каракачанският ***, бе, отворковци?

2

Милан

преди 14 години

не разбирам кой ги нарече тези пръдльовци воеводи

1

Смях

преди 14 години

и тия едни смешни македонци - от Русе