46

Тъща и свекърва

преди 14 години

Мъжкото съсловие тук пише смело срещу тъщата, защото знае, че никога няма да стане "тъща". Мисля си, че мъжете са тези, които са измислили легендите за тъщата, защото "задните" им мисли винаги са били лоши, да не кажа злобни, но нали винаги се правят на"света вода ненапита", тъщата им крива. А зетя - "китка -меризлива"? За снахите не ми се говори. На мама горките момчета! Весела коледа!

45

Анонимен

преди 14 години

за съжаление обикновено е мъртва. Възрасова разлика кво да се прави

44

сиси

преди 14 години

а, със свекървата !!!!!!!!!!!!!

43

георгиев

преди 14 години

Любовта към тъщата е право пропорционална на разтоянието!

42

Анонимен

преди 14 години

КАК ДА ПРЕЖИВЕЕМ ПРАЗНИЦИТЕ С ТЪЩАТА - съвет номер 1 : Бъди мъж на място и като ти опъва нервите и кажи да си гледа работата. От други съвети няма нужда.

41

jentri

преди 14 години

А пък моята тъща е супер!!!

40

Не е лесно.....

преди 14 години

Вярно е.Много страшни.ВЕРВАЙТЕ И!

39

Anonimen

преди 14 години

Hubava snimka! Podhodiashta za edin hubav i plashesht tysht!

38

Koleloto na sadbata

преди 14 години

I vie niakoi den ste stanete tasti i svekarvi tai che vzimaite si belezki oste ot sega :p

37

снаха

преди 14 години

преживях празниците със свекърва ми, която се чуди от 23г. как да ме раздели със съпруга ми. мъжа ми няма тъща, покойница е от 15г.има по-страшни неща от тъща, ВЕРВАЙТЕ МИ!

36

Ник

преди 14 години

Свекървата на моята тъща е мой приятел!!!!!

35

боза

преди 14 години

11 правило :казвам на жената че ако тъщата дойде у нас за нова година аз отивам у любовницата си .

34

киро

преди 14 години

Ний с баджанака сме си решили проблема с тъщата.Аз не я искам,той не я взима и тя си стои у тях.Няма тъща няма проблеми,казал Сталин

33

?

преди 14 години

A да попитам какво се случва с предишните, също толкова гръмко презентирани дела- Станишев с папаката, Масларова с ремонта, "министрите"- все част от предизборната програма на ГЕРБ ?!Очаквам нещо като се започне да се завърши до край, а не като се види, че не става да се направи поредния медиен бум за да не се прикрие.....

32

kotarak

преди 14 години

Ако очаквате тъщата на гости на Коледа то: Украсете елхата със изкуствени змии, каквито намерите , пепелянки, усойници най вече кобри. На върха на елхата сложете коледния крокодил. Под елхата задължително вълчи капан със здрави пружини. Когато тъщата се понесе да се радва на себеподобните си то капана щраква и от там да се оправят Докторите в Пирогов. А за вас отпадат всички забрани,ограничения и препоръки за възпитано държание.

31

xa3

преди 14 години

В обществото се насажда тезата, че разбиването на бандата за отвличания е жизненоважно за всички българи, но истината е, че арестите означават малко повече спокойствие за незаконно-,полузаконно и непочтено забогателите. Тези хора прехвърлиха в джоба си националното богатство на България и отвличанията бяха някакъв житейски баланс, риск на професията "новобогаташ

30

Анонимен

преди 14 години

Де го чукаш де се пука! Ако не си забелязъл, статията е за отношенията между зетьове и тъщи и снахи и свекърви и НЯМА НИЩО ОБЩО нито с Царство България нито с тази карикатура наречена цар! Съветвам те да си пиеш хапчетата редовно и да четеш статиите преди да коментираш!

29

Анонимен

преди 14 години

Само внимавайте какво пишете, защото Цецо внесе закона за следене в Интернет... И Хамстерите в парламента са го приели на първо четене!"Свободата Санчо" е само на книга.Ха, та какво от това че я пише в Конституцията?При Диктатура Конституция "не играе"!

28

Nobody

преди 14 години

Принце, царят не може да заеме полагащото му се място, щот май вече и в Мадрид не го щат.

27

Анонимен

преди 14 години

лекувай се