102

DANTES

преди 14 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПОДОБИЕ НА ЖИВОТ!

101

..

преди 14 години

Да няма късмет такаъв като този да съм на борда на самолета , че след това новинарските емисии ще започват с думите: "Българин ликвидира терорист в опит да взриви самолет".

100

Анонимен

преди 14 години

На некадърната чернилката не му се е мряло. Много палестински терористи взривиха къщите си при саморъчна подготовка на бомби. Желанието им за терор изпреварва желанието им да се научят. Абсолютни ***.

99

до- 97

преди 14 години

Евреите те гледат на скенер, като им минаваш границата. Когато от София се качват пътници на Израелски самолет,правят затворени кордони и сами си проверяват пътуващите и разнищват багажа. Те не разчитат на чюжда проверка особено в страни със слаб контрол. Малко е дразнещо и убидноб но пък е по-спокойно и сигурно патуването. Аз винаги предпочитам израелската компания ELAL.., Балкан проверката е слаба а и българите са подкупни. Пази Боже !

98

Анонимен

преди 14 години

Поредният ***! Добре, че е бил толкова *** и не е успял! Тия са ненормални! Обещават им, че ще идат в рая и незнам още какво и те са готови да се самовзривят! пълни откачалки! Ама до там води неграмотността. Контролират ги както си искат! А к...ните си мислят, че го правят в името на Аллах! Ако нямаха оръжия щяха да са най-обикновени перковци, но сега са опасни, за съжаление! :-((

97

Анонимен

преди 14 години

До анонимен:Има и по-строги, брато, летището на Израел. Колеги пътуваха за някаква международна научна конференция. Ами поканили сте ги, за чий се представяте така?Че като почнали, всеки съвсем подробно, особено матските-гъркини. Едната я съблекли, ама тя си е свикнала на това мероприятие, та и взели допълнителния hard drive на който била прежентацията и за конференцията. Като го върнали, липсвали данни, демек и пооткраднали непубликувани резултати, а тя не успяла да ги представи там поради задържането на дрива. На другата и търсили нещо под кожата, ама какво знае ли някой? Чак из татуировките по кожата им търсили. А иначе вътре в страната си живеели приказно и никаква война. Т. е. и те Хитър Петър като щатите, правят бизнес с тероризма, а не се замислят кой всъщност е терористът.

96

MилеКитич

преди 14 години

тренера към терорягите :"сега много внимавайте, няма да повтарям..."

95

ОПА

преди 14 години

ЯЗЪК ЧЕ НЕ Е УСПЯЛ

94

:(

преди 14 години

Евреите създадоха мюсулманите, направиха ги ***, защото така могат да им носят успех. Ако ги бяха направили по умни, проблема отдавна щеше да е решен а нас изобщо нямаше да ни има. Да не забравяме, че евреи и мюсулмани се молят на един и същи Бог, така наречения от нас Баща на Исус. Това нямаше да се случи, ако евреите не бяха написали,че Бог е направил човека по свое подобие. Те създават проблемите и ги оставят на другите да ги решяват. Искаме или неискаме това е горчивата истина. :(

93

Анонимен

преди 14 години

Регистрираните в базата данни за хора, свързани с тероризъм, за къв сеир ги регистрират изобщо като по НЯКАКВА причина този факт минава между капките по летищата в държава, която се дере, че е с най-строг контрол по летищата? Какво следва да се очаква в други държави?

92

Анонимен

преди 14 години

"Мъж опита да взриви 300 души в самолет"и "Въздушен удар срещу терористи в Йемен, поне 30 убити" Мисля ,че има връзка мужду двете новини.

91

Анонимен

преди 14 години

Ти кого искаш да О-биеш бе с тоя правопис!

90

Анонимен

преди 14 години

баси некадърника. тез се по зле стават вече ***. голи и боси и със направена клизма - само така ще пътуват вече

89

;]

преди 14 години

do 87 e jalko nachi dqvola upravlqva sveta, zashtoto Obama sashto e MUSULMANIN. Lichno az se radvam

88

security

преди 14 години

Чудя се как са го допуснали на полета този елемент...Летял съм със същата авиокомпания, същия полет Амстердам-Детройт и средствата за сигурност ме впечатлиха доста - имаше индивидуално интервю със всеки пътник и интервюиращите имаха папка с доста информация за всеки по време на интервюто...

87

Диян Добрев

преди 14 години

Мюслема е религия на дявола (на смъртта/тъмнината) , и всички *** които я изповядват са от отборът на дявола - за разлика от Нас които сме от отборът на Господа (светлината и живота)Такива трябва да се обиват - а не да летят със самолети по чужди Държави!

86

:((

преди 14 години

Edin star balgarski evrein mi razkaza. Po vreme na edna ot voinite slujil v izraelskata armia. Izpratili go na iujnia front sreshtu arabite v Egipet. Navlezli v edin sklad za orajie blizo do Kairo.Tam namerili golemi bureta. Kato gi otvorili po zemiata se razliala salamura, a vatre bili palni s bialo balgarsko sirene. Ot vanshna strana imalo nadpis na chist balgarski ezik " ЗА НАШИТЕ ДРУГАРИ БРАТЯТА АРАБИ" Napravete si smetka kavo sa bili komunistite za svoia balgarski hristianski narod.!

85

xaxa

преди 14 години

toi moje da ne e usoql , no vse nqkoi 6te se nameri da dade pravda na toq narod koito si misli 4e e nad vsi4ki i moje da pravi kakvoto si iska , vsi4i teq voini koito vodi USA sa samo za neft , ako ne bqha te , sveta 6te6e da e v mir

84

Анонимен

преди 14 години

до 83:"никой няма да ги подкрепи(ЕС), особено в криза"Те не са в криза, много добре си живеят някои съсловия. Това са си лъжички за пусти и празни глави. Кризата е за другите.

83

опа

преди 14 години

до 82:Sorry но нигерииците са повече мюсюлмани.Второ САЩ имат достатъчно държави които да нападнат(С. Корея, Иран), проблемът е че всяка от тях е по силни и опасна от Ирак или Афганистан. Допълнително им падна дотолкова рейтингът пред света, че никой няма да ги подкрепи(ЕС), особено в криза. А и самите американци вече не искат конфронтации и не вярват във войната с тероризма. Просто, тук и сега, всичко е срещу техните войни.