386

Анонимен

преди 14 години

Телефонни измамници свиха 10 000 лв. от жена-такова заглавие има от вчера.Полицията вече няма оправдание ,за залавянето на мошенника.Сега вече оправдания да няма!

385

ionstorm

преди 14 години

Ич няма и да се крия, *** съм ги в ***.Като поздрав специално към информационните *** ще направяедноседмичен маратон със садо-мазо и порно с животни. Ей така, за онагледяване на пожеланията ми кон да им го натресе и други подобни.

384

Петрол

преди 14 години

Подслушването на разговорите, на някои хора, е част от мерките за борба с престъпността. И във ФБР го правят. А и самите компютърти и телефонни производители дават възможност за това. Важното е да не се пристъпва личното пространство на вскеки отделен индивид, но за шпионирането на някои хора, е наложително. Но трябва и самосъзнание от операторите и съхранителите на информация. Иначе за МВР, това ще позволи повече ефективност, в работата.

383

Чичо

преди 14 години

Да подслушват боли ме ***.Ни компютъра е мой ,ни регистрацията е моя хич не ми дреме даже се радвам ,че ще знаят колко ги обичам тези мазни клюкари от МВР и от където ще да са дрислювците работещи по подслушването.Ще си пишем колкото си искам и каквото си искам боли ме ***.

382

Анонимен

преди 14 години

Препоръчителни мерки : 1.Който води разговори с негласувал за властта - да му се отнема мобилния - лесно изпълнимо,ако гласуват Закона за електронните съобщения,а да и лаптопа. 2.Който изрази мнение срещу мерки на властта във форума да му се отнема шофьорската книжка за неправилно шофиране. 3.Който не пише ПРИЛИЧНО като ОТПОР да му се отнема международния паспорт - да не срами държавата при пътуванията си!

381

kyky

преди 14 години

до 379 еднавиж, ако ти нямаш проблем да ти изрежат яйчниците и да те кастрират - твой проблем.но да ми обясняваш, че няма проблем мен да ме кастрират, защото ти си кастриран/а - извинявай, не става.....аз имам ПРАВА. просто ЧОВЕШКИ ПРАВА. според мутрата - милиционер аз нямам такива права и съм престъпник, докато докажа, че не съм престъпник.е сори. това банкянско комплексирано селянче сам се ***, няма какво да обвинява вечно другите....

380

djeina

преди 14 години

Че това се знаеше,всеки от нас ще се третира като потенциален престъпник.Браво бат`Бойко...зачиташ човешките права...,ама..друг път

379

една

преди 14 години

Първо- ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЯ КИРИЛИЦА...направо не ви чета! И...къв ви е проблема да ви слушат разговорите не мога да разбера, аз не се притеснявам, няма кво да крия, а и няма кой да ме подслушва! Колкото са повече тия, които се страхуват от това, толкова по-зле за всички ни!

378

шшшт.орг

преди 14 години

Надявам се да имат заделено време за IBM-ския суперкомпютър за да се захванат с декриптирането. Скоро ще станат на мода безплатни криптиращи програмки. Поне 512 битово. Господа депутати скоро ще върнете на мода вицовете от мрачното тоталитарно минало за "глас от контакта". Това са тоталитарни похвати отпеди 20 догини. Не, че и сега не ни следят, рпосто сега ще го узаконят. Да живее криптографията.

377

misho

преди 14 години

Ченгесарска държава сме!!! Какво може да очаквате от бившата охрана на Бай Тошо? Защо някои заблудени продължават да си мислят, че ГЕРБ ще спаси България? Те са мафиоти заедно с всички 240 от парламента! Тая държава няма оправия, докато не се случи генерално прочистване на бивши десари и не излязат хора с чисто минало!

376

Анонимен

преди 14 години

Bibitko: Наглите крокодили... крепени от "наши хора"-koito drapat sega da vi slediat i po internet...Veseli praznici

375

Пфффф

преди 14 години

ЕЕеееххх *** народ и това си е ..... никога няма да погледне голямата картина и да разбере каде се намира...

374

anonimen

преди 14 години

Тук е пълно с комунисти и моето място не е тук,изнасям се!Поздрави на останалите без дпс и бсп!

373

kyky

преди 14 години

къде скриха всички теми за следенето по интернет?то бива бива бойкогъзолблизщина, ама чак толкова....

372

Анонимен

преди 14 години

ами ... потърси в гугъл tor project и ще ти стане ясно.

371

До 366

преди 14 години

И как точно ще си скриеш трафика от доставчика си, че нешо не ми е ясно?

370

Анонимен

преди 14 години

до 357:'Не желая КРОКОДИЛИ и техни хора да имат достъп до интернет контактите ми'Нали ? Затова и 90% от вас ползват facebook /и подобни 'социални' мрежи/ и съвсем доброволно декларират публично всичките си контакти, интереси, желания и т.н.

369

Анонимен

преди 14 години

до 367:чина ми е : *** програмист в частна фирма!до 368:90% от бандитите са прости кокошкари.

368

до 366

преди 14 години

Ами тогава какво излиза че бандитите ще си се крият,а нас може да ни следят.За какъв *** е този закон тогава?

367

до 365

преди 14 години

Какъв чин си?Това че мобилните оператори ми имат разпечатки не значи че трябва всяко корумпирано ченге да ги гледа.