219

ILLUMINATI

преди 14 години

NORMALNO E NARODA DA RABOTI VSE PAK NALI KOGATO EDIN DEPUTAT V PO4IVKA KAGATO OTIDE NA XOTEL NQKOI TRQ MU PRAI XRANATA ILI KATO VLEZE V MAGAZINA NQKOI BA4KATOR DA MU PRODADE SHAMPANSKO I XAIVER !

218

тит пуло

преди 14 години

ТО ГОСПОД КАЗВА ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕ И КРАДЕ АМА ДЕПУТАТИТЕ СЕ ТОВА ПРАВЯТ А СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ СЛУШАТ ГОСПОДА И МНОГО НАБОЖНИ СТАНАХА ....ПОМНА У ГРУЗИЯ НЕКАКЪВ ЛУД ВЛЕЗНА У ПАРЛАМЕНТА С КАЛАШНИК И ПРЕЦЕДАТЕЛЯ МИНИСТРИ И НЕКОЛКО ДЕПУТАТЧЕТА ДАДОХА ФИРА ...

217

пиянде

преди 14 години

Имаше един виц (то... вицове няма, ама...)Издал лъвът закон. На коня му направило впечатление, че лъвът никога не го спазвал. И решил той веднъж да го заобиколи (по дребен проблем).Видял го лъвът и го викнал да си поговорят:- Какво правиш Коне! Аз закон съм издал, а ти?- Ми лъве... - оправдал се конят. - гледам аз, че ти не го спазваш.- Ела сега! Какво пише тук - "ЗА КОН" не пише "ЗА ЛЪВ"!

216

Анонимен

преди 14 години

Ами много се умориха господата депутати. Щом народа работи и те ще работят....да не би да са по-велики от всевишният. Та нали ние обикновенните хора им изкарваме заплатите. Бойко веднага ги връщай на работа!!!!

215

Анонимен

преди 14 години

Дайте им тогава 11 заплати, а спестените пари уползотворете за нещо важно.

214

Гражданина X

преди 14 години

Напротив ще имат повече време за далвери. Защото в работните дни баба Цецка ги кара да спят по банките :) Иначе ги наказва в натура в кабинета си насаме хахах

213

капо ди тути фрути

преди 14 години

На системи да ги изкарат тия 20 дена дано!

212

Християнка

преди 14 години

Нагли Бойко! Никъде не съм прочела,че Господ е казал да не се работи 20 дни,а "6 дни работи,на седмия почивай!"Ако обаче на теб ти е казал 20 дни,едва ли е споменал само депутатите.Бог е справедлив и иска за всички еднакво.Така че,дайте на хората полагащото им се.Отвратителни лицемери!

211

ТАНКИСТ

преди 14 години

Щот много са се уморили "горките" Направо живи да ги ожалиш... ;) поне 20 дни ще си починат на някой хотелче в планината а простия народ ще яде боб пред печките си у дома.

210

БРавос бе,

преди 14 години

Бравос, бе батка, Господ кът е казал да не се работи ти що караш народа да работи? А депутатите, които и без това не работят - щели да почиват - ако питаш мен най-добре ги пусни и без това сам се справяш по-добре. И помни слънцето свети еднакво и за бедните и богатите, и за депутатите и за работниците, ти кът си толкоз праведен, що само на депутатите казваш да не работят 20 дена, а? Я дай на народа по две три заплати и по 20-30 почивни дни - без това студ, поледица, я почистите, я не....

209

Георги Петров

преди 14 години

Това,че депутатите ни са безскрупулни май всички го разбраха.Но за тази дълга почивка те ще си получат пълната заплата.Поредното дебелоочие от тяхна страна.Интересно е само как около такива идеи всички без значение от коя партия са се обединяват?

208

хахаха

преди 14 години

СУПЕЕЕЕЕРРР 20 ДЕНА!!!!!20 ДЕНА НЯМА ДА КРАДНАТ СУПЕЕЕЕРРР!!

207

Ано

преди 14 години

Писна ми от тоя диктатор.Той е по-ле и от бай тошо, лека му пръст.

206

Анонимен

преди 14 години

Вчера пътувах из странат по работа...и се разплаках,пред мен се ширнали едни магистрали като Млечния път,не асфалт а огледало,гледам в един автобус се качват добре изглеждащи пенсинери заминават за Тенерифе да карат Коледните празници,влизам в един магазин,хората стоят на опашки за бяла техника,купуват по няколко че ше се застоят парите а иде 13 та заплата,не може да ги похарчат и си викам след 20 години преход задминахме Европа и ми е мило за депутатите ни,нека и те си починат да поотъдхнат

205

Анонимен

преди 14 години

Най-после и от КБ и ДПС са "за".

204

ivanina

преди 14 години

до коментар 174Абе гербер, ти как реши, че съм комунистка? По принцип с *** не се занимавам, но за теб специално ще обясня. Като голяма част от българското население и аз се подведох по летните обещания на "великия" ти Бойко Борисов. Просто ми се искаше най-накрая някой да си изпълни обещанията. Ами излъгах се в очакванията си, но за разлика от теб не съм хипнотизирана, а и не смятам за нормално 4-ри години да търпя простотии само защото някакъв медийно-рекламен принцип е сработил за ГЕРБ.

203

ddt

преди 14 години

Gospod da gi ...... da izgoriat tia chichkovci s heringata v kremikovci :))))) Bez partia GERB razbira se :))

202

Петрол

преди 14 години

Правилно! Щом шефа-Господ е наредил да не се работи по празниците, тогава от Президент, надолу ще трябва да го спазваме. А Господ всичко вижда и чува и дори и в нета присъствува. Искам печалба от тотото, за Коледа - чу ли? И то поне 500000 лева, че да ми компенсира страданията през годините, поне малко.

201

Пак Господ

преди 14 години

И понеже, Бойко, каза, че ще ме слушаш, смушай тогава: веднага накарай онези дебелогъзковци от парламента да работят неуморно, и престани да водиш държавата към гибел! Не си Мойсей, все пак! Ако не ме слушаш, с едно мигване на клепача ще помета мандата ти!

200

Анонимен

преди 14 години

А когато се КРАДЕ вслушват ли се в ГОСПОД!?