52

НФБ

преди 14 години

освободен след спец акция или след платен откуп?Къде са службите и защо е допуснато да се плаща откуп1на Запад родителите се следят за да не се случи подобно нещо!..или полицията е била посредник в предаването на откупа...

51

Анонимен

преди 14 години

Да се трепят взаимно бандюгите НЕМА ЛОШО

50

mmm

преди 14 години

до #46 абсолютно си прав

49

Милко

преди 14 години

Хубаво е, че са пуснали момчето. Радвам се, че е живо и здраво.Само, че... Нещо ми бие на лайненце студентът Румен Гунински...Може пък и да греша. Дано.

48

пуснат на свобода

преди 14 години

Освободен? Или пуснат на свобода? Ако е освободен, бъдете така добри да кажете кои спец части са освободили момчето? Ако не е освободен а пуснат на свобода-пишете-"пуснаха на свобода момчето Гунински". Иначе като казват, че на трети март празнуваме Освобождението някой може да си помисли, че турците сами са се изтеглили от нашите земи и не е имало руски освободители.

47

D

преди 14 години

NA VSI4KI TUPACI DETO RAZTQGAT LOKUMI TUKA 6TE KAJA: AKO NE SE RADVATE 4E SA PUSNALI MOM4ETO JIVO I ZDRAVO I AKO NQMA DA KAJETE NE6TO OT SORTA NA SLAVA BOGU ILI 4E SE RADVATE, TO TOGAVA SI NAMERETE NQKVO DRUGO ZANIMANIE 6TOTO NE MI SE 4ETAT POLITI4ESKI TUPIZMI I KRITIKI!!!

46

МИТКО

преди 14 години

ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ СЕ ПОЯВИ ИНФОРМАЦИЯ,ЧЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ ДАВАТ СРОК ОТ ТРИ(!!!!!!!!!!!!!!!!!) СЕДМИЦИ НА БАЩАТА,ЗА ДА СЪБЕРЕ ПАРИТЕ..... ТОВА МАЙ СЕ ОКАЗА ВЯРНО И АКО Е ТАКА,ВДЯВА ЛИ НЯКОЙ В БГ-ТО КАКЪВ ЦИРК СЕ РАЗИГРАВА ПЕД ОЧИТЕ НА ВСИНЦА НИ?!?! ТРИ СЕДМИЦИ!!!! ТА КОЙ БАНДЮГА И КЪДЕ ДАВА ТАКЪВ СРОК?!? ТАКИВА НЕЩА СЕ ПРАВЯТ МАКСИМАЛНО БЪРЗО - В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА! ТРИ СЕДМИЦИ СРОК ОЗНАЧАВА ЕДИНСТВЕНО,ЧЕ ПОХИТИТЕЛИТЕ СА БИЛИ СЪВСЕМ НАЯСНО,ЧЕ ЗА ТЯХ НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ,НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ТЪРСИ...

45

Анонимен

преди 14 години

браво, дано момчето е добре

44

Анонимен

преди 14 години

Ревизия на Лениновото учение:Пролетарий от Всички страни Сплотявайте се!ОКРЪЖНО НОМЕР 4:На заседание на Визшият Пожарникарски Съвет е взето решение за ревизия на Ленин, а именноПожарникари от всички Страни Съешавайте се!Първичните Пожарникарски Организации ППО, са получили от ЦЕЦА Княгиня копие от Кървавото писмо с което ППО-гр Банкя доказват че са успяли да се съешит.Пожарникарте от Банкя са превзели през последната нощ гр София и от всеки квартал изпращат на ЦеЦА от Плевен де кървави, де некакви кафеви писма.ОЧКВАЙ НАРОДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ НОМЕР 13.Невине Журналист е видял наживо как ЦЕЦА от Плевен с къпе преди баня.На жърналистът е дадена първа помощ и веднага бил записан в най-близкото ППО, а до централата е изпратено малко писъмце с номерът на журналистическата тръткагусин Кузов, подгонен от активното мероприятие, се е наредил пред на опашката на спирката за рейсовете до Банкя с пожарникарска каска и изути келоти предвождан от дна тайфа ***. на всеко от които е закупил по един геврек и една кифла с мармалад. Децата на сухо използвайки геврекът и кифлата си играят на съешени младопожарникари.

43

Бабата

преди 14 години

Дедо, лягай си че се излагаш бря! Нема децата да ти слушат бълнуването! То като те заалармира простатата, активира и простотията ти, трай да са не излагаме душко!

42

Хм

преди 14 години

бойко ще да е наредил да го пуснат

41

до 39

преди 14 години

не ги е събрал, а ги е извадил

40

Анонимен

преди 14 години

Като се замисля, че шефът на Славия предпочете да не плати и да затрият момчето му. Добре, че Гунински оцеля. Дано новото правителство хване тази банда с всичките си заявки. Ако не ги хване, още повече ще разочароват хората.

39

batka

преди 14 години

в държавата на проститутките и хората с недоказуеми доходи точно явлението отвличане е наи-нормалното нещо което може да се случи , евалата на бащата на момчето , че е събрал парите и си е платил .

38

Анонимен

преди 14 години

Най вероятно лапето само е инценирало отвличането си за да придърпа някой лев от баща си.Що за похитители ще рискуват на обществено и оживено място да отвлекат някой, само някой аматиори могат да го направят това който искат да има свидетели че е бил отвлечен.Изглежда че момчето не се е разбирало много с баща си и ако отвличането беше станало малко по дискретно, бащата е нямало да повярва че се е случило и че сина му си прави майтап с него.

37

анонимен

преди 14 години

слава че момчето е живо и здраво

36

Свиреп

преди 14 години

`Вярвам в професионализма на служителите от МВР"А стига бе ?! То това да не ти е да преследваш хлапе теглило мп3-ка ?! Провесионализъм ? Къде го видя бре Цуци ?! В лоените топки от МВР ли ?

35

ДЕДОТО

преди 14 години

Само в солидарността на работници, селяни, служещи и интелигенция в борбата им за един възроден социализъм, социализъм на знанието, на творчеството и иновационното развитие, на самоуправлението и народовластието.Не на капитализма, на експлоатацията, на бедността, неравенството, на социалната несправедливост и икономическата несвобода!Да на солидаризма, на свободата, на социалния хуманизъм, на възродения социализъм и комунизма!!!БСП Другари !!!!

34

аз бе

преди 14 години

Българските полицаи - най-добрите статистици.

33

b

преди 14 години

pichka ti lelina anonimen! kvo iskash da mu *** maikata, ako nikoi ne viarva v policiata- kvo praime ?!