205

до покемон

преди 14 години

о да, без учебник не може и помагалото е задължително, защото съвсем случайно курсовата работа трябва да я откъснеш от там и листите за изпита също. Тва в никой университет го няма (или поне не в такива мащаби). Радвам се, че вече приключвам със Свищов и парите ми няма да отиват за безполезни и пълни с грешки учебници, благодарение на които, ако не бях учила икономика преди това сигурно щяха ми да объркат представите тотално, както се случва с много колеги

204

beb4o_bu

преди 14 години

A znaete li kolko se pla6ta za da si vzeme6 izpita bez da se qvqva6?az 6te vi kaja-300 lv.korupciq ot vsqkade...nqmam dumi.

203

pokemon

преди 14 години

Какво ще кажете за това ,че ако не си купите скъпите учебници няма да си вземете изпита ?А това че стипендиите са 1/2 от законовите и то ги получават малко студенти ? ЧЕ има сираци които не получават нито социална стипендия, нито такава за успех?

202

Пивчо

преди 14 години

Любимеца ми беше Билев -това е най-готиния пич, Габровски също.Анализа пък беше най-якия предмет.Данчо Томов беше мноо див -с разкопчаната ризка на изпита и златното зъбче......еееех спомени,готино си беше преди 15-на години,сега навсякъде е пълно с "Цветелинки".Страшна младеж идва....... милиони "цветанки" и меки китки

201

до 189

преди 14 години

Много си прав. Аз уча в Академията и същевременно работя ( задочно съм) и трябва да ви кажа, че се скъсвам от учене за да изкарам прилични оценки и знания, които после уж ще ползвам и не желая да чета "Михайлов разкри още, че в академията дипломи се взимали лесно и посочи за пример братя Маргини.", защото само аз си знам как съм изкарала. Взимат ги лесно на такива, които чинно си плащат, но не таксите, а "даряват". От доста време в тая Академия куца управлението, то не беше скандал, не бяха два.

200

СА "Ценов"

преди 14 години

Това е най-яката академия в БГ,това че има *** като Вили Адамс и Каменчо не значи ,че всичко е пошло.Някой да каже къде няма такива като тях??? Чакам отговор,ама няма да го дочакам-защото навсякъде има ***.А тези ,които плюят по СА ,са безмозъчни *** и само можем да ги съжаляваме.Ех бедни Македонски.....

199

до 178

преди 14 години

*** 178,има голяма разлика от "подражавам" до "подДържам" толкова голяма,колкото е разстоянието от лявото ти мозъчно полукълбо до дясното такова :)))

198

pokemon

преди 14 години

Доц.Мариана Асенова и Емил Михайлов са разкошни хора и преподаватели ,а Величко Адамов мирише на КОРУПЦИЯ И ПАРИ. Той съсипва престижа на академията.ДАНО ГО СМЕНЯТ.

197

ST

преди 14 години

Обърка се в лъжите си АДАМОВ, АДАМОВ !!!

196

do 194

преди 14 години

Разбра се че лъже и каквото и да каже не трябва да му се вярва

195

pege

преди 14 години

хитрата сврака с двата крака

194

do 191 i 192

преди 14 години

hahaha koe 6te se polzva v suda ? 4e e pital koi firmi... tc tc tc qko filma brat...

193

mi6osp

преди 14 години

Защо е Академия,кои са я направили такава, всеки може да погледне, дори и в уикипедия. Сегашнитото положение е срамно,но в унисон с положението в държавата ни!

192

Do 190

преди 14 години

Пред цяла БЪЛГАРИЯ и това може да бъде използвано срещу него, ако се стигне до съд

191

Do 190

преди 14 години

Издаде се и то по телевизията

190

do 187

преди 14 години

i kvo se dokazva s tova 4e si e vkaral avtogol kakto ti kaza ?

189

mi6osp

преди 14 години

Уикипедия- Бележити личности в Стопанска академияПрофесор Димитър Бъров (1887-1961) Първи ректор на Висшето търговско училище в Свищов. Той е един от изпълнителите на завещанието. Завършва право във Франция и петнадесет години работи като ректор, организатор, преподавател и научен труженик с благородната амбиция да създаде училище от европейски тип със здрави научни и преподавателски традиции.Академик Георги Данаилов (1872-1939) Заедно с проф. Бъров и Александър Божинов ревностно съдей

188

Speaker

преди 14 години

До #178Всъщност правилното е: поддържам. Две букви Д.

187

ST

преди 14 години

Много ми е интересен отговора на господин Адамов на въпроса: С какво се занимават фирмите му? А той в края беше именно: " Ако става въпрос за тези в София? " и ответния въпрос беше " Имате ли други фирми? " А Ректора отговори именно, че НЕ. И моя въпрос е: За кои други фирми може да се говори, ако има само в София ??? С това си изказване АДАМОВ си вкара гол в последните минути на репортажа !!! ИЗДАДЕ СЕ МОЙТО МОМЧЕ !!!

186

polezen

преди 14 години

Ако ръководството на Академията има пропуски и грешки - има държавни органи, които могат да проверят! От 1936 г. до днешна дата - хилядите студенти, завършили или продължаващи убучението си нямат нужда да бъдат обиждани!!!