41

NFS

преди 14 години

Need For Speed! UNLEASHED!

40

Анонимен

преди 14 години

a koi 6te debne za katadjiite i politicite?

39

баба Хакерка

преди 14 години

Еййй, Браво! От кога чаках да се сетят да сложат камери в учебните коли.. Радвам се за внучката - да видим сега инструктора, ще иска ли да се отбият по черния път, както ме караше мен преди ххххх години, за да ме пусне на изпит пред КАТ?... А, язък! Дядо Хакер се обади: - камерите се повреждали.

38

Анонимен

преди 14 години

и сега кво????Отново глупости.....Навремето, когато аз взимах книжка (1995 г) нямаше камери, нямаше корупция и всички водачи на МПС бяха доста по-подготвени от сега. Не камерите са проблемът, а липсата на полигони и читави инструктори!!!!

37

Зам.-министър

преди 14 години

Зам.-министър: Нарушителите ще бъдем брутални към инструкторите!

36

tapo

преди 14 години

po dobre tia deto karat s previ6ena skorost i piqni da im budat otnemani knijkite direktno i qka globa i naroda 6e se zamisli predi da se ka4i piqn a ne da davat 300 000 lv za kameri pri polojenie 4e sme po zle ot bagdad sory za pravopisa burzam.

35

а пияните?

преди 14 години

Това за камерите е добре. А кой ще снима с камери пияните и дрогирани *** по пътя кога и дали ги проверяват с дрегери? Защото за дрогирани *** няма дрегери. Кой ще снима дали една пияна *** не дава подкуп на спрялото го ченге? За това камери ще има ли? Кога ще снимат ***, дето карат с по 200 км.?

34

Честито, данъкоплатц

преди 14 години

Само софийските улици, по които минават коли на градския транспорт, ще се почистват от снега тази зима. Това стана ясно след среща между новия кмет Йорданка Фандъкова и ръководители на институциите и фирмите, които имат отношение към зимното чистене и поддържането на града.За чистенето на снега през тази зима са предвидени 22 млн. лв. Те са както за работата на снегорините в София, така и за почистването на републиканските пътища, за които се грижи общината като южната дъга на околовръстното шосе. "Не са заложени средства за улиците в кварталите. Имаме готовност, ако се наложи, да реагираме аварийно", каза Фандъкова. Тя обясни, че целта на общината е при зимни условия да осигури придвижването на софиянци с градския транспорт. "Колкото повече граждани излязат с личните си автомобили при сняг, толкова по-тежко ще е положението", каза Фандъкова.

33

Фара

преди 14 години

Боли ме фара,книжка си имам да му мислят ботовете!

32

!!!

преди 14 години

БРАВИСИМО !!!

31

ян

преди 14 години

е и какво като кара добре след като на улицата на следващия ден ще е поредния лудо каращ ***

30

Анонимен

преди 14 години

всички *** на проверовъчен изпит това е спасението 500 000 х. *** има с купени книжки без образование не могат да четат и пишат !!!

29

без значение....

преди 14 години

Според мен идеята е добра - така ще може да се документира кой кандидат шофьор-как се е представил.И след като изпита му бъде записан,във всеки един момент по-късно ще може да се удостовери дали въпросния кандидат заслужава книжка или не. Много ясно, че ако видеото не показва, че е добър кандидата,и 100 рушвета да даде,то пак ще се вижда,че не може да кара.А ако може да кара-защо да дава рушвет? Но мисленето на българина "да мине по-лесно" скоро няма да се промени и пак ще се намери колая...

28

Maina..

преди 14 години

защо да е тъпотия?Как ще си купи книжката като не може да кара и ще се види на камерата и после инструкт. ще има санксия?На камерата ще се вижда човека кара ли добре и дали заслужава книжка.?Или греша?А 23.А ти нещо ще видиш ли от тези пари ако са в министерството?Значително ще се намалят купуването на книжки.Кажи друг евтин вариант по добър?

27

mind twist

преди 14 години

Ако автошколите спекуират и заедно вдигат цените - има си комисия за тея работи.

26

Анонимен

преди 14 години

А ти си поредният черноглед българин който бърза да оплюе всяко ново нещо Затова сме на тоя хал толкова години

25

ян

преди 14 години

проблема не е в кусовете и инструкторите а в автомобилната инспекциа те са изритващтите а "сьстезателите"по пьтищата с или без книшка без силна полициа и закони ще си ги има

24

12

преди 14 години

не знаеш какви са уговорките, държавата никог ане дава нищо безплатно така или иначе. но дори и да е безплатно ако това ще помогне да се спрат терористите по пътищата съ съгласна и да дарявам допълнително. Омръзна ми всеки ден да треперя за детето си, омръзна ми всеки път когато потегляме на някъде да треперя през целия път до като стигнем, омръзна ми да се притеснявам за приятелите и роднините ми, които са на път. а в същото време патицата която е отдясно (т.е. с предимство)стои и ме гледа тъпо

23

sssssss

преди 14 години

Поредните хвърлени навятъра 300 хил.лв от джоба на данъкоплатеца.Българските министерства са царе на нелогичните решения.

22

българин

преди 14 години

Последната голяма тъпотия на управниците! Г-н Борисов кой от твоите министри внесе камерите? толкова ли са *** инструкторите, че не могат да се договорят с изпитващия извън колата зад обсега на камерата, или министърчетата са толкова наивни. То не бяха маски, рег. номера, и каквол ли още не. Коя е следващата тъпотия с която ще ни зарадвате? Успех...